Pošaljite poruku podrške vojnoj paradi

1. AMER CELO LETO BACO MUNJE NA NAS A RUS VEDRI NEBO

Napokon neki normalan komentar

2. Jebeni grebatori.

Putine putine, imash li malo NOWACA PUTINE

koji KURAC ALO JEBO SVINJSKO MESO

JAJARE

3. ovaj prevodioc je ochajan, obrukali smo se pred rusima

4. Ovaj VUčić je pregovno.

5. hvala bogu te nash premijer odlichno poynaje ruski jezik

6. Aca me razočarao šta iskaš majku ti jebem cigansku.

7. ČMAR

On se hvali FIATOM
    Pa koji jebeni majmun. Traži da se italijanski auti prodaju u rusij

bolid, dobro im nije mercedes ponudio

8. hahaha jel realno ovo za oblake

9. Mi ćemo biti sposobniji, da bismo mogli da budemo vama bolji, dragi tavarišći.

Ja ću davozim Volgu, samo da može da se ugradi prirodan gas!
    Ko mali sam vozio moskvič, što sad ne bih Volgu ili bar ladu?!

10. Ali svinjsko meso ALO SVINJSKO MESO

11. Podrška sjevernom susjedu! Zdravo vas trošili! :))))

12. Eee, da nas bar zaobiđoše kao CG :(

13. Jbg, i u drugom svjetskom su vas oslobađali. Nema Granjke na temi?

14. pa mogli su makar da docrtaju linije na putu, bagra lopovska

15. chisto da se nazire da tu idu automobili

16. КАКО БИХ ВОЛЕО ДА ТИНПУ НАЛУПА ШАМАРЕ НИКОЛИЋУ ДОК ГА ОВАЈ ПОНИЗНО МОЛИ ДА НИКАКО НЕ ПРЕСТАЈЕ ТО ДА РАДИ А КАДА СЕ СМОРИ ДА УРАДИ НА ВУЧИЋУ НЕКИ РВАЧКИ ЗАХВАТ И КАСНИЈЕ ГА НА ПРИЈЕМУ НАТЕРА ДА ИСПУНИ НЕШИ СЛИНИ САН И ЈЕБЕ НЕШУ СЛИНУ.

17. Poruka podrske od mene.
    E a nadimak slina je uspeo onaj predrag popovic toliko da rasiri da ja nikog ne znam da slinu zove pravim imenom.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.