Prijava

Otvaram novu temu jer koliko znam ne postoji ništa slično. Šta rećih, naslov sve govori, vremena su jebena, nema se para, a i ako se ima nikad dosta. Sve u svemu, ako se malo solidarizujemo, razmenimo mišljenja, možda neko nekome pomogne, da ideju ili uoči problem u nekoj ideji. Btw, zar nije bolje uložiti u nešto 200 evra i za mesec dana dobiti 400 nego za iste pare guliti bulju kod gazde 10 sati dnevno?

Evo ja kao autor ove teme da počnem. Reče mi drugar za aliexpress, dakle http://www.aliexpress.com/ . On mi složio priču u fazonu: ''brateee, naručiš 10 trenerki za 100 dolara prodaš ih po 4000 din komad usereš se od para'' a kad sam se malo bolje informisao ispalo je da moraš tražiti gde nema šipinga i da ima carina i porez za preko 50e kupljenje robe. Sad više ni ja ne znam, mada ako bih se nekako provukao kroz rupe u zakonu i poduplavao uloženih 200 evra na mesečnom nivou bilo bi do jaja, plus blejački posao, kačim stvari na kupujemprodajem i valjam. Znate li šta o ovome?

Klasičan šaner.

ŠŠ1991 lolololo. prošla su vremena huliganstva, Šabac ciganjsko uporište, svaki klinac 14+ pustio muda što je u ciganima šabac, samo ne znam kome je pustio muda, kome se kurči kad su svi njegovi. Budi lokal patriota pa se kurči, to je kurčenje a ne ono. Mada to su teme iz 2010, sad je prošao taj zonfa svuda, a i nije tema ove emisije vratimo se temi.

Aliexpress isti kurac ko i kupujemprodajem.

јел теби био ник Маестро ♦ 2010 до скоро?

Prijavljujem se kao ponuđač broj 1. Robu iz Nemačke nabavljam od lokalnih Turaka i Marokanaca, šaljem u lažnom dnu autobusa "Srbija" Tursa, sređujem prelazak preko grane. Pitajte me šta tražim zauzvrat.

карту до америке? Сијетл можда?

Jesi ti onaj sMegatrenda?!
Ako jesi, onda te boli kurac, kad zavrsis palis...ili kako je vec onaj slogan isao...

Brate glup si majke mi, ja posle megatrenda upišem master na državnom i dobijem diplomu i pišam po sirotinji ko i do sad

Guglao sam temu srodnu svom pitanju ali nema bolje od ovoga. Jel koristi neko ebay, amazon ili aliexpress za prodaju stvari? Da li je bar pokusao? Jel cimanje poslati nešto iz srbije u svet? Jel vam padalo nekad na pamet da uzmete ašov i iskopate busen zemlje, okačite na net i napišete "busen zemlje sa kog je payet dao gol iz slobodnjaka svonsiju" i prodate za 1000 dolara?

bane,ne postavlja se tako pitanje.
u zenskom rodu mora.

znam likove koji su pravili par soma evra mesečno od preprodaje helikoptera na daljinsko upravljanje sa aliekspresa

posle su svi provalili to i kurac

ako naručuješ robu za petsto evra, naručiš je na deset različitih adresa da na svakoj bude vrednost ispod pedeset evra, da te ne carine

generalno ti je kurac od biznisa sad to