Питање аутор - одговор модератор

1. au, koje šupačko ponašanje, deky, nije kul.
    jesi li se oprao, deky? ne brini ništa :)

2. zaperi se, ljubavi, doći će red i na tebe kasnije :)

3. Mojne to ljubavi nije da mi ne prija muška nezhnost nego nisu moj tip takvi kao ti - zadrigli debeli šiptari.

4. zao mi je sto se ljutis deky ali trazis ban za mene zato sto pisam u pesak u kojem se igras sa drugarima, pa to stvarno nije kul. ali ako zbog toga zelis da raskinemo, razumijem :)

5. Ovako, znam da je Natnat banovala rasnog

Jok ja.

6. Ne optužujte damu, zlikovci, nikogovići i leziljebovići. I to u doba pretpraznične atmosfere. Nato, ne daj dušmanima da te kleveću!

7. Jok ja.

ono plavi šlemovi nije tvoje??? srušila si mi sneška

8. opet greska, deky, ja sam ti se ispisao po snesku :)

9. Kakvi plavi šlemovi?

10. ^^ Pa ono iz kobjasna bana, NE BI TNO... uf

11. Ja sam banovao Rasnog. Zašto? Zato što se redovno svojim ponašanjem posere prema svima nama koji smo mu davali bezbroj novih šansi, što smo se uvek sažalili na njega, jer je dečku očigledno veoma bitno da bude na sajtu. Može on da priča šta hoće, ali svi znamo da je BLZ jedan veoma "poseban" lik, koji će da se uvredi, iz ko zna kog razloga, ako mu samo kažeš "'de se, beli?" jer on redovno vidi sve kao napad na sebe. Onda on krene da vređa, pa moramo da se mačujemo i sa njim i sa onima koji su ga podstakli na takvo ponašanje.

Rasni nije zao lik, u suštini je ok, samo ne zna da izabere momenat za zezanje. Ne zanima nas previše čet, posšto je tu liberalnija politika, ali neke teme na forumu su "off limit" za zezanje kakvo (na primer) Rasni voli. I da je iskulirao posle prvog bana, da je došao sa duplog i blejao na četu, ne bi bilo produžavanja bana. Ali, ne - on ne ume da iskulira i to je problem oduvek bio sa njim.

I kosmopolitu sam banovao ja, jer je zaista neprimerno da jedna žena u godinama, dakle - gospođa, nekoga naziva pogrdnim imenima. Kakav god da je BLZ, on to nije zaslužio- Uostalom, on je oduvek bio banovan zbog svog poganog jezika, tako da ne vidim razlog da ne bude banovan neki drugi autor koji se tako ponaša. Ja sam sa BLZ-om redovno imao konflikte, smarao me je pre i preko PVT-ova i razumem da neko može da ispizdi na njega i da ga smatra metom pogodnom za pražnjenje, ali to nije opravdanje.

Pošto vidim da je stolkolmski sindrom na sajtu uzeo maha, da vas podsetim da je Rasni ubijao ovaj sajt svojim joke oke nalozima, da je smorio međeda za medalju i da je redovno dizao pritisak velikom broju autora. Pod pritiskom autora koji su tražili rešenje da se to zaustavi, makar mu bio odbanovan tadašnji "Ja sam rasan" profil radi prestanka besomučnog spemovanja, tako je i urađeno. On je, dakle, uspeo u svojoj nameri da spemom dođe do ostvarenja svog cilja i sada uvek može to ponovo da uradi. Na mod forumu sam rekao da ni njega ni BLZ-a ne treba odbanovati pre isteka prvobitnih banova, ali bi ti banovi najverovatnije bili skinuti 31. (sutra). No, Rasni nije umeo da iskulira.

Da podsetim Rasnog i druge koji ga brane: dolazak sa duplog nije problem ako se sa duplog ponaša normalno, ako ne nastavlja sa glupiranjem i ako iskulira situaciju. Da je napravio taj nalog i zaista iskulirao, sve bi bilo ok. Ovako je samo pokazao da ne možemo imati poverenja u njega.

12. većina ljudi se zajebava ciklone, nema razloga za nervozu :)

13. Aplauz za tebe, celte mađijo.

Tako je, Makaronac!!1

14. Apsolutno, slazem se, istina.

15. Ko mi je skinuo lajk od vas moderatora prije nekih možda nedelju dana?

16. Mene je Celt banovao na 90 dana, al me nekao odbanovao ne znm i dalje razlog.
    Znate vi?

17. Ladno mi nesta post jebo me telefon
    Ej kobe, kebem ti tu sa slike cigansturu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.