Питање аутор - одговор модератор

1. Zar ne piše tamo na temi?

2. ne znam ni ja jbg.

3. Kobe, za tvoju informaciju, skinut ti je lajk od 15 autora i hejt od 16 njih.

4. E tako odgovara moderator. Uči se Natnat :p

5. Znam za sve to Cik, ali je sad neki skinut koji nije skinut prije toga.. Kad sam se pokačio nešto sa Lulaby, ona je poskidala sve živo, i od tada me niko nije lajkovao, pa me zanima ko je iskopao taj novi .. Ae, ko ga jebe, ne sme da se javi UUUU ... fala svkako
    Makaronac... biće

6. Tako, deky, osmeh. Kada se ne smejes imam osjecaj kao da ti radim nesto prljavo ;)

7. Paninaro, zašto ti i tvoji drugari, sa kojima voliš da se čašćavaš, ne otvorite posebnu temu, pa se tamo družite i tako uveseljavajte narod. EM će vam svi posotvi biti na jdnom mestu, em će tem uvek biti u vrhu aktivnih, em nikada nećete dosaditi nikome. Mogla bi da se zove "Poljete soko međ' oblake visoko" ili tako nekako, da veoma lako oda da se na njoj kriju junački epovi, lucidni nadasve i šeretski pride? Ja sam ozbiljan sad, bez zezanja.

8. odakle sad ja problem na sajtu, ciklo? :)

9. Paninaro, zašto ti i tvoji drugari, sa kojima voliš da se čašćavaš, ne otvorite posebnu temu, pa se tamo družite i tako uveseljavajte narod. EM će vam svi posotvi biti na jdnom mestu, em će tem uvek biti u vrhu aktivnih, em nikada nećete dosaditi nikome. Mogla bi da se zove "Poljete soko međ' oblake visoko" ili tako nekako, da veoma lako oda da se na njoj kriju junački epovi, lucidni nadasve i šeretski pride? Ja sam ozbiljan sad, bez zezanja.

Naklon za ovo. pozz

10. Пани, иди пуштај дрона.

11. Ovo kimdzogunisanje od strane mudova ozbiljno prelazi u preseravanje...Koliko ste ubili sajt i nacinili mrtvilo da je postovanje na svakoj temi nekropost.

12. ових дана ми се каткад појављује опција аутоплеј на јутјубу а некада је нема. Како да је укључим да је увек има то је моје питање? пошто ја још нисам нашао где да подесим

13. Ok, sad vidim da su banovani Celt i Kosmopolita. Neću da pitam zašto, poše, pismen sam. Pitaću nešto drugo: kakvu ideju, kakav efekat na funkcionisanje sajta želi da postigne moderator koji je sproveo ovu egzekuciju?

14. питање за модераторе:

Хоће ли бити неко новогодишње такмичење у дефкама, постерима или, пак, реакцијама?

Хвала

15. Biće novogodišnji kurac, viš da ne mož da se gledamo očima lolo

16. Biće novogodišnji kurac, viš da ne mož da se gledamo očima lolo

A tako dobru ideju za takmičenje sam imala.

17. Nema veze, svakako ću da se umrtvim u 9 i 15 da bi podneo indijance oko mene

18. A tako dobru ideju za takmičenje sam imala.

то ние оно натнат феат. агилни такмичење?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.