Ma marš u pičku materinu, serem vam se u namešteno takmičenje gde nisu ista pravila za sve. Ne bih više ušao na ovaj sajt nema šanse. Gonite se u kurac, pozz
Elem, grupa 2 je stvarno bila nenormalno teška za odluku. Svako bi bez problema mogao proći kao Gugi. Ja sam se opredelio na osnovu definisanog pojma, tj. tematike, a greška ne bi bila ni da je potpuno obrnuto. Tu cenim da će biti najtesnije.
Deki, to je bila jedna od ideja. Ne znači da neće biti u poslednji čas promenjeno, ali u svakom slučaju, treći krug će iskristalisati ukupno osam autora, tada se prelazi na duele. Svaki par imitira jednu osobu.
A ipak ste se odlučili za 1-4 sistem, a?
Uz višesatno većanje, uspešno sam ubeđen da je tako ipak bolje :)
Hehe, ma šta te briga, daj nekom mlađem da broji...:)
ha
ha
khhh
Sramota
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201408/692459/el-ima-neka.jpg
Ma marš u pičku materinu, serem vam se u namešteno takmičenje gde nisu ista pravila za sve. Ne bih više ušao na ovaj sajt nema šanse. Gonite se u kurac, pozz
:(
Elem, grupa 2 je stvarno bila nenormalno teška za odluku. Svako bi bez problema mogao proći kao Gugi. Ja sam se opredelio na osnovu definisanog pojma, tj. tematike, a greška ne bi bila ni da je potpuno obrnuto. Tu cenim da će biti najtesnije.
najteža je osma grupa, svaki je asat.
Meni su Gugijeva i Profova grupa bila najteže za ocenjivanje, stvarno su nijanse odlučile.
Agilni nacu te u gradu
Grupa 2:
jocko 4 pojzena
le piaf 3 pojzena
Klinkenštajn 2 pojzena
Тхе Проф 1 pojzen
Hahaha, pojzeni, dakako!
Deki, u Knezu sam trenutno :*
Da, Asatova grupa je takođe teška, s tim da je jedan ipak bio mnogo više Sejo, nego Asat, pa mi je lomljavina bila oko trojice.
Asata su ubili svi, razočarenje su mi motika i Kurajber ali nemoj sad neko da mi kenja kako je njih teško kopirati, nije.
da, kurajbera su mogli bolje....
možete slobodno u drugi krug da stavite mene da kopiraju xD inače sranje vam je to sa dve grupe sa po 11, bolje 2 grupe sa 6 i 2 sa 5
Agilnog bih mogao lagano da kopiram, samo se vratim u 3. razred i objašnjavam šta vidim pozz
Deki, to je bila jedna od ideja. Ne znači da neće biti u poslednji čas promenjeno, ali u svakom slučaju, treći krug će iskristalisati ukupno osam autora, tada se prelazi na duele. Svaki par imitira jednu osobu.
da ali šta ćeš u drugom krugu da 11 ljudi imitira jednog autora? Zar nije pojenta da se čita i piše što više (raznovrsnije)?
u pravu je deki, bolje manje grupe...