[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. A ipak ste se odlučili za 1-4 sistem, a?

2. Uz višesatno većanje, uspešno sam ubeđen da je tako ipak bolje :)

3. Hehe, ma šta te briga, daj nekom mlađem da broji...:)

4. Ma marš u pičku materinu, serem vam se u namešteno takmičenje gde nisu ista pravila za sve. Ne bih više ušao na ovaj sajt nema šanse. Gonite se u kurac, pozz

5. Elem, grupa 2 je stvarno bila nenormalno teška za odluku. Svako bi bez problema mogao proći kao Gugi. Ja sam se opredelio na osnovu definisanog pojma, tj. tematike, a greška ne bi bila ni da je potpuno obrnuto. Tu cenim da će biti najtesnije.

6. najteža je osma grupa, svaki je asat.

7. Meni su Gugijeva i Profova grupa bila najteže za ocenjivanje, stvarno su nijanse odlučile.

8. Agilni nacu te u gradu

9. deky_aod

Grupa 2:
    jocko 4 pojzena
    le piaf 3 pojzena
    Klinkenštajn 2 pojzena
    Тхе Проф 1 pojzen

Hahaha, pojzeni, dakako!

Deki, u Knezu sam trenutno :*

Da, Asatova grupa je takođe teška, s tim da je jedan ipak bio mnogo više Sejo, nego Asat, pa mi je lomljavina bila oko trojice.

10. Asata su ubili svi, razočarenje su mi motika i Kurajber ali nemoj sad neko da mi kenja kako je njih teško kopirati, nije.

11. da, kurajbera su mogli bolje....

12. možete slobodno u drugi krug da stavite mene da kopiraju xD inače sranje vam je to sa dve grupe sa po 11, bolje 2 grupe sa 6 i 2 sa 5

13. Agilnog bih mogao lagano da kopiram, samo se vratim u 3. razred i objašnjavam šta vidim pozz

14. Deki, to je bila jedna od ideja. Ne znači da neće biti u poslednji čas promenjeno, ali u svakom slučaju, treći krug će iskristalisati ukupno osam autora, tada se prelazi na duele. Svaki par imitira jednu osobu.

15. da ali šta ćeš u drugom krugu da 11 ljudi imitira jednog autora? Zar nije pojenta da se čita i piše što više (raznovrsnije)?

16. u pravu je deki, bolje manje grupe...