Prijava

Svaka čast Ciklone. Ko je sledeći, ko ima muda da sledi primere Ciklona i Natnat?

podrška za brusa
oćemo i mi vOjvođani moda

Браво за Зајка, испо је човјек.

Pseto, boli me kurac, ne mrzim nikoga i nisam nikad bio za ban ovog ili onog. Ako neki moderator smatra da treba da podnese ostavku zbog toga što ga krive za loše stanje na sajtu, nek podnese. Samo kažem da mislim da moderatorska politika nije glavni uzrok za dosadu na ovom sajtu.
Ajakse, ako sam se ja pogrešno prepoznao u tvom postu kao liberalni peder iz Obrenovca i ćoravi gljivar koji šilji zulufe i pičke materine, onda ti se izvinjavam. Ali pre će biti da nisam, tako da, ono, znaš... Da se ne ponavljam.

Sad će moderator Agilni, samo da mu Borko Stefanović odobri, pa da pošalju Kaizenu telegramom, a ovaj da preslika indigom i pošalje nazad.

Robinson Kruso ovde

5. dan ovde, još uvek nema broda na vidiku niti znaka civilizacije na ovom ostrvu..

Pseto, boli me kurac, ne mrzim nikoga i nisam nikad bio za ban ovog ili onog. Ako zbog ovoga neki moderator smatra da treba da podnese ostavku zbog toga što ga krive za loše stanje na sajtu, nek podnese. Samo kažem da mislim da moderatorska politika nije glavni uzrok za dosadu na ovom sajtu.

Ниједном нисам рекао ово што си ти рекао. Нађи опет мој први пост који си ти цитирао па провери.

Daunizam ovde
Jebali ste mi kevu

Браво за Циклона.

Ја ћу да славим као други рођендан онај дан када господин који је побио више невине нејачи разне националности иако сам и ја србин стидим се тога напустио сајт али је ипак своје ћелаве пипке оставио у дупетима осталих модератора вукући конце из Сирије и плаћајући ботове као што је овај гљиварски матори перверзњак који је појебао више мртвих голубова на гробљу него што сам ја написао дефиниција због свега изреченог одговарати за своја злодела и тад ћу коначно моћи да мирног срца одем у вечни бан овде где сам се родио и где је моја кућа јер ја други форум немам и нисам имао

Биће анархија јебена

Isto sam napisao sto i valdemar ali ja sam daunovac jbg

Upis, sad sam malo pijan da citam sve

Upis, sad sam malo pijan da citam sve

E to se zove autodestrukcija

osjećam se povrijeđenim...

Nisam mislo na sve, samo na debile.

Kad ima već toliko ljudi koji se ne slaže sa vama, što ne siđete sa tih funkcija, zar je to problem toliki? Ne, ozbiljno? Zar toliko je lepo imati vlast, hm? Mnogo ste se međusobno orodili i ulizali, odabrana definicija za slavicu dobar je duša momak znam ga, te stvari, nema tu diverziteta, prijatelju moj, postali ste suviše slični, gde nema diverziteta, tu se velika žabokrečina stvara. Nemojte samo da pričate o objektivnosti i forsiranju nekih pravila, npr. Dukljaninu ste sijaset puta propuštali premnogo jedenja govana, šta je puta vređao ljude bez povoda, ali baš džukački. Dobijao simbolične banove od po pola dana. A, zašto? Pa zato što se bolje identifikujete sa njim i diskutujete o sličnim temama, nego sa Jebačem ili nekim mlađim, sa njim ne možete iste teme tupiti. A, sa druge strane, Stevanu su lupani banovi zbog nekih navijačkih razmirica.

Ajmo, sad, lepo, dole. Pustite studente da moderišu, idite, ljudi, othranjute i vaspitavate decu, manite se ovoga. Nećete umreti ako ne budete moderatori, ako mi verujete, ni nama plebsu ništa ne fali, živi se nekako.