Догорело.

  1. Mislimda je wreme da se swi pomirimo.
    Danas je Sw. Sawo owde na Aljaski.
    Braćo nedopustimo da kancer odgojen na smrdljiwoj gljiwi uwede razdor medju braću i sestru Natnat.

    Mitke se u grobu prevrće

  2. http://i.imgur.com/6CvXKjy.png

    evo, arlovski, trula je tema bez njega

    EDIT: jebem ti sliku

  3. siriza đubrad komunjarska

  4. Imam do jaja ideju. svi ODJAVA foreva
    I nek dodju novi ljudi, nove ideje, ali pre toga ukinuti ono sto je komercijalizovalo sajt

  5. Daj nemojte spamovati jebo vas konj

  6. Ја имам само једно питање за елу курајберку да ли би се и самном јебала да сам мод?!

  7. опростите ми госпођо :'(

  8. haha što ga ne banujete ste se usrali ćetnici?

  9. Ja sam izbjeglica. student i sirotinja. Ako se plaća rado bih to obavljao. Ako se ne plaća, rado to ne bih obavljao. Rođen sam 1991. godine u Glini, tadašnjoj Krajini. Ćaća mi je pravi čovjek, a i mater mi je dobra žena. Znam geodeziju i paint program. A jednom sam dizo i sistem. Ovo je moj lažni fb, pa me kontaktirajte.
    https://www.facebook.com/mirka.jovancic

  10. uuuuuuuuuuuuuuuuuu ajakse koji šuuuuuuuuuk.
    oblače izbjeglico :( Pozdravi ćaću trenera

  11. e oću. mogu i sivi da okačim. a za ćaću će maestro da potvrdi.
    inače imam spojene obrve, pa će vam porasti i broj ženskih članova.

  12. mi smo deca ludog oca i zle majke

  13. NA PLANINI NA JELICI SASTALI SE SVI CETNICI SASTALI SE PA GOVORE PETOKRAKU DA OBORE!

  14. Hocu da kazem da dam duboko uvredjen jer me je TruleksKrpa uporedio sa zabom. Naime ne znam da li ste upoznati ali moj pokojni stariji rodjeni brat je kao i svaki patriota branio kosovo i metohiju(odakle smo inace rodom), spavao za puskom u sumi povrh gnilana na strazi i kada su paravojne formacije OVK u velikom broju naisle on se ucutao i polomio komunikacioni uredjaj ali mu se nazalost zaba popela na grudi pa je on od straha poceo da vice. Ubili su ga na najmucniji i najgnusniji nacin i od tada je svaki pomen zabe najveca moguca uvreda za moju porodicu. Truleks Krpa je to znao jer su mu jednom neobavezno pomenuo i u ovom trenutku me je na najsmrdljiviji moguci nacin provocirao. Verujte da mi jos uvek nije dobro, pritisak mi je 200 i zahtevam ban na zilion godina.

  15. СА МАЊАЧЕ КРЕНУЛИ СУ ВУЦИ И ОДОШЕ ПРЕМА БАЊА ЛУЦИ
    СКИДАЈ МОДОВЕ

  16. bože kakav je ovaj arturo vidal onaj seljak ciganski pogani, skoro ko onaj kevin prins boateng.

  17. Занимљиво поређење. Колико би тек нула имао број година на који би тражио бан кад би ти неко експлицитно опсовао мртвог брата? овако је само жабу поменуо

  18. EVO SAM SE SA PLANINE SVUKO
    IMAL KOGA DA BI SE POTUKOOOO

    Džimija za moda.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.