Догорело.

  1. Ol, grešiš za mussa jako, al dobro hehe Lepri, ja bi dao 4 ektara šume da ih gledam kako se makljaju hahaha

  2. potencijalnim modovima

    koji su to?ovi sto su najkonstuktivniji ili ovi sto se najvise nerviraju oko neke propasti?

  3. Da poručim gospodinu Kajzenu samo da mi popuši kurac za mod mesto, neću. Kasno si me se setio.

  4. Treba svi da budete moderatori

  5. и да, не скидајте мода ремцу, он је добар дечко

    боље да оде смарко, он смара хахахахахахаххахахахха

  6. Kupiću te sa sve tvojim plaćenim ubicama

  7. хахахаххахахаха

  8. ollanik
    pa potrefilo se da bas ti pises kretenske postove

    pa recimo tebi je kretenski post kada ja na temi za raznorazna pitanja trazim nesto sto je sasvim normalno u poslovnom svetu i tim postom dobijem isto to sa vise razlicitih strana. Nisam siguran ko je tu kreten. Ja koji dobijem to sto trazim ili ti sto nemas pametnija posla i ides okolo i protumacujes sve o cemu nemas pojma u zivotu kretenskim.
    Inace od sad ma u kakvoj raspravi i polemici bio na forumu i slicno, necu odgovarati ni na sta sto je upuceno od strane ollanika, maestra, busida, thilma, pazla i slicno, jer iste smatram kancerom ovog foruma. Svako obracanje i provociranje od strane njih cu traziti da budu banovani ukoliko to bude moguce. Takodje od istih trazim ako je moguce da postuju tu odluku i da jednostavno zaobidju polemiku ukoliko je nepotrebna a do sad je svaki put takva i bila, suplja i bez ikakve poente. Mozda je moja greska sto iste nisam primecivao dovoljno i mozda uvideo da li iko upada u ikakvu raspravu sa njima, pa im eto zanimljivo jer ja jesam, posto mi vec pisu da sam moron sa kim uopste raspravljam.
    Tako da eto, mislim da bi bilo kul da se klonite vi mene i ja cu vas i sve super.

  9. a sad sam skapirao koja je ponta tih sajt je propao,trba ovako/onako,doprinos sajta spika...kandidovanje za moda ahhahahaha
    prebedno,uvukao sam dim cigare prejako

  10. @mussasi,smarash,dexckitj
    sto se palis tako mekano...

  11. Dobro jutro anđele.

  12. Zinula bulja za tuđu igračku. Skroz nekul, zaista.

  13. Inace od sad ma u kakvoj raspravi i polemici bio na forumu i slicno, necu odgovarati ni na sta sto je upuceno od strane ollanika, maestra, busida, thilma, pazla i slicno, jer iste smatram kancerom ovog foruma. Svako obracanje i provociranje od strane njih cu traziti da budu banovani ukoliko to bude moguce.

    Ja znam da si nivo neizvučenosti Bartakude, a to si potvrdio OPLEMENJIVANJEM. Ali ne znam koji deo "ajde pedala" tvoj patetični um nije skapirao, pa moraš opet da me spominješ.

    Još jednom - ajde pedala.

  14. jbg,deki,dugo mi treb a nekad da skapiram poentu

  15. Kaizen se ulogovao zbog ove teme. Svaka čast.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.