Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nije da me je neko nesta pitao, ali podrzavam.
Ne slihtam se, iskren sam.
Aj zdravo.
Al' nemoj ko da mi je diro duple naloge, ne dajem sa njih sebi pluseve. Ponekad.
Не. Ја сам свега једног аутора досад обрадио. :)
Едит: Е, јебига, издаде ме Шива... :)
Није то тиранија - реч модероторова је истинита и чврста у врлини као камен темељац у доброј кући.
Ал' можда ипак треба неко осигурање од грађевинске фирме...
Andrej Šifrer: "Neću da budem kulisa, kad počne njihova misa" :)
Samo bih pozdravio onog koje skinuo Abrahusu hejt xD
Jebote, do sada mi je skinuto vec oko 350 glasova. Mislim stvarno...
Ovo se sigurno ne bi dogodilo da sam crnac...
Nesto najgluplje sto sam cula do sada na Vuki! Imam pravo da dajem plus kome hocu. Nekada sednem i citam redom omiljene autore, ali ne dajem na svaku defku plus! I ako dajem, pa to je moja stvar! Ne vidim uopste odakle nekome pravo da cenzurise bilo ciju volju. Ukoliko ne vredjam nikoga, niti sam hejter, niti dajem svima redom minuse, ukolikoi postujem druge clanove, i ne krsim nikakva pravila, koje je ovo glupo pravilo da skidate vi nekome pluseve?! Meni skinite sta hocete, vise necu ni da pisem ovde, jer je ne podnosim diktat bilo koje vrste.
Pravda za lajkere! :)
Гамбу, поднеси то мушки! ЛеСтаТу су скинули плус(види на предходној страни) па ни сузу пустио... А ти плачеш за 350...
"Црнци никад не плачу" бај д веј...
Mislim da ce ova akcija oterati dosta clanova sa sajta...
Мислим да ме неко хејтовао! Фали ми 1233 плусева...
Motika koliko god bilo glasova opet nikome nije svejedno...
elenna, ne razumem što se ti pronalaziš u tome, ovde je priča o ljudima kojima se prst "zaglavio na plusu" i koji ne čitajući definicije lajkuju određene autore ( skoro sve ). Naravno, velika većina autora glasa onako kako i treba, a oni NISU predmet ovog "egzorcizma".
Boli me uvo za pluseve, samo je princip u pitanju. Ko ste vi da nekome odredjujete kome ce da daje pluseve?!Ni hejtovanje ni lajkovanje ne treba cenzurisati. Imaj muda pa ce biti i lajkera i hejtera oko tebe. Samo se oko bezlicnih niko ne mota. uzas!I, baj d vej, srecan vam Bozic!
Ма зезам се Гамби, мислиш да је мени свеједно, бај д веј цифра из предходног поста је стварна...
# :)
Елена, ти можда и да. Али мораш да схватиш да нису сви аутори тако добронамерни.
Ok, Black, ali zar tebi treba objasnjavati ista? Osnovna ljudska sloboda je da odlucuje o svojim glasovima. I ti si jedan od omiljenih, ali ljudi imaju pravo da te vole, lajkuju ili sta vec. Dobro pises, jbg, i zato ih i dobijas! Odakle znas da ne citaju?!
Ajde, dizemo ustanak!
Stop moderatorskoj tiraniji! Vatikan na Vukajliji (najnovija Seseljeva knjiga).
:)
:прибија се уз модераторски скут:
Eto ja sada ovde isterujem pravdu, ali to je moja bolna tacka, kada mi neko nesto zabranjuje, ja poludim:)))) Nema veze, mozda sam i ja preterala. Radite sta hocete, necu se vise ovim baviti:))))) idem da dajem pluseve!:)))