Prijava

(Лонг тајм лисенер фрст тајм колер)
Ок, знам да су срање али хоћу да ако ми нешто падне на памет да могу то одмах да дефинишем а не да чекам 24 сата, па ако се сетим још нечега ту већ морам да отварам нотепад и записујем, јер та мора да чека у реду 48 сати.
И онако људи мало дефинишу, а ако је проблем што се мало оцењују, мислим да заправо највише оцењују људи који пишу (мораш да поделиш који минус конкуренцији са исте стране, шала). Тако да ако се више дефиниција пише више ће се посећивати страна са новим деф. = више оцена.

Odakle mi više od 3???

ZA!

I da važi za sve! Oni koji žele da pišu ne mogu, a oni koji mogu, ne znam koji će im da pišu 10, 20, 30 definicija dnevno. Glupost. Svakome po tri definicije dnevno (eventualno ako imaš nešto odabrano iz kategorije da možeš pet komada) i to je to.

Premalo je definicija, ako hoće novajlija da odmah saspe tri komada, neka mu, možda će jedna da valja, pa će videti kako dalje da se usmerava.

У оваквој ситуацији, тешко да може да шкоди. За.

Džukac, po tvojoj dinamici pisanja, dovoljno je i jedna mesečno (šala).
Može 3, ne hvali ništa

napisao 33 defke za tri godine

@Каунт
Готово сам сигуран да ако се и ово деси, да ћу писати 3 дефиниције годишње и да ће ме ово ујести за дупе. АЛИ дође ми тај дан инспирације и много ме нервира што морам да чекам.

Ок, знам да су срање

Upravo si sebe ukanalio.

Ma jok, ovako je idealno, da svako može da piše 3 zatrpavali bi stranice i stranice definicijama koje niko ne bi čitao. Ovako se malo čita, ali malo i piše. Na kraju ostane 20ak dobrih defki (preživelih). Onako bi ostalo 30ak + još 30 grobljanskih a od tih 30 većina bi imala skor 10:2.

Realno, svaki novajlija koji dođe i saspe 3 komada viceva o muji i hasi ubija želju drugima za definisanjem i što je još gore, čitanjem... modovima se stvara dodatni posao, jadne defke vise po 10+ sati neobrisane bacajući ove dobre na treću, četvrtu stranicu...

Pa brate ko ti je kriv sto nemas odabrane?

@Ишмих
Да... Али сам доста и допринео гробљу!
У сваком случају сигуран сам да има других људи који би користили од тог предлога, а сигуран сам да би и сајт користио.

АЛИ дође ми тај дан инспирације и много ме нервира што морам да чекам.

A ti lepo u notepad pa gomilaj :) onda ako se setiš nečeg novog možeš da je doradiš u notepadu, a ne da postaviš najgoru verziju u naletu inspiracije.

Pa brate ko ti je kriv sto nemas odabrane?

Odaberite mu jednu pa katanac.

Не бих враћао три дефиниције. Зато што су онда људи опасно знали да смарају са глупим фазонима који им се обришу. Две су скроз ок. Можда не би било лоше, таман да новајлије имају шансу да се брже истакну.

E, a je l' bi moglo da se uvede da je ok definisati već definisane pojmove, i to isto značenje? Nešto kao na urban dikšneriju. Kapiram da je i ovde to bila ideja u početku čim mogu da se vide definicije istog pojma sortirane po skoru. Nemam pojma da l' bi bilo nekakve koristi od toga, al' kapiram da ne bi štetilo. Ako ništa, bar ne bi bilo 129 komentara o tome ko je kad krenuo da kuca i ko je prvi dobio ideju, a i te tri hipotetičke definicije bi imale na šta da se iskoriste.

Оћеш и ти за модератора?
ДА за предлог ДА за модератора, данас сам лак, свима кажем да

Одакле нам новајлије?
Подржавам, али мислим да је доста две због злоупотреба. Мах

Agilni
ZA!

Predlozi kajz... au, da.

A novajlije samo nagrću :)
Mada sam i ja generalno za.