Prijava

Zaboravio sam da dodam nastavak c/p-a koji mi je trenutno teško da tražim. Takođe bi kao potencijalnog kandidata predstavili još jednom i Stevana od kojeg očekujemo povratnu informaciju po pitanju njegovog mišljenja o prihvatanju potencijalne moderatorske fotelje.

Искрено мислим да има и паметнијих избора од мене, али нећу да лажем, прихватио бих.

Malko transferozna tema, ali kontam da je neophodna.

Za forum stvarno ne znam šta bih mogla da predložim, svega dve-tri teme posećujem, a tu uglavnom nije bilo problema sa modovima, bar kad sam ja bila. Bilo je užasno prošle godine nekih dva meseca-tri meseca, na proleće ili tako nešto, sad sam i zaboravila, nije se moglo živeti od neduhovitog spema, mislim da je tad pola sajta pobeglo uključujući i mene. A možda i sajt smorio, pa mora čovek da se odmori neko vreme.

Eto, pada mi na pamet, je l' može nekako neko za reakcije da se odabere? Pošto se tu baš jako mnogo stvari ponavlja, čini mi se, mada, možda je i to više do autora koji igraju na ono što sigurno prolazi.
Recimo, moderacija sa strane (ja zaista nisam imala nikakav problem sa njim na te tri teme gde idem), ali meni su se sviđale defke koje je Bač odabirao, ako ništa drugo, malo su odskakale od šablona trenutno popularnih.

Ima da se iskopa dobrih stvari, ne znam recimo više ni šta sam sve omiljenovala kod mene, npr. Mesja je nepravedno zapostavljen, eto za te defke nađite ko će malo da pogleda to bolje.

Statistička greška
Деку, све и да је тако зашто би био проблем да кафана има мода?

Nikakav problem, poželjno zapravo, zato i podržava ideju.
Meni je zaista žao samo blama koji osećam zbog cele procedure.
Kad dobijete moda, otvorite temu "Lordovi moderisanja" pozz

Deki pa nemoj jebati. Daj da napravimo prijatnu atmosveru a ne da strahujem dal će nekom nubu devojka nedati pičke pa ovaj pobanuje pola sajta. Nono.
Reme me oduševljava rezonom bez zezanja.
Stec i Troš. Da!

деки лепо пише у првом посту да смо свесни трансфера који ова тема изазива(чак и нама) али да сматрамо да је то онај трансфер који се пргута да после не би било трансферично...замисли да модови буду трулекс или каунт зеро-колико би то било трансферично?

Ne mdislim a ne postoji neko ko bi posao bolje obavljao o mene, adli smatram a ima mesta a se umouje taj neko pa a ga viimo, ako nije obar razmoovaćete ga. DDDDDDDJenostavno nemam nameru a polegnem linču i na nečiji zahtev tek tako olučim a nisam obar,. Razmo ću prihvatiti tek ka tako oluči kaizen.

Odgovor na pitanje jedan je da ja smatram da ovo radim prilično korektno i ne želim da se razmodujem zbog toga što samo onaj ko me je postavio može da kaže da ja to radim loše i razmoduje me. I njegovo mišljenje ću prihvatiti odmah.

U ovome je problem i to daleko veći nego što se čini.

Recimo da mod tim treba da ima 10 članova. Vi mislite da treba da zauzmete nekoliko fotelja par godina i da na taj način iste ne budu dostupne nekome ko bi mogao napraviti bilo kakvu promjenu. Obzirom da ste vi i stariji likovi čije ličnosti su najvećim dijelom završile po pitanju nekih većih promjena činite sajt dosta statičnim jer nema te neke energije u vama koja vas pokreće da često mijenjate stavove a haos je preduslov svake promjene.

Evo toliko se priča o Kostiću koji je iznenada postao strašan zlotvor otkad je postao mod (ja sam to samo djelimično osjetio na svojoj koži kada smo se Sos, on i ja našli u meksičkom okršaju ali i dalje nijesam siguran da li je zapravo bio gotivna glavica i strastveni mrzitelj ovog prvog), jednostavno, mlad momak čija ličnost se i dalje formira dosta dinamično, možda bi za godinu dana postao vrhunski moderator, ko zna?

E sad, to samo po sebi ne bi bio toliki problem kada bi Kaizena naročito zanimalo šta se dešava na sajtu. To je takođe čovjek srednjih godina koji ima pametnija posla u životu nego da bleji sa ljudima kojima se u glavi samo vrte opojne supstance, slike ženskih stopala, hentai pornjava, my little pony serijal (svaka sličnost sa stvarnim ljudima i događajima je sasvim slučajna).
Uloguje se batica jednom mjesečno, kapiram da je ostavio ono automatski se prijavi pa da od toga jedno 70% ulazi sasvim slučajno a tu teoriju potkrijepljuje to što je u zadnjih godinu dana jedina promjena koju je obećao i sproveo ta da su gifovi na avataru ograničeni samo na autore sa određenim priznanjima (jako bitna reforma...).

I sad, vi očekujete od jednog takvog čovjeka da se nakani da pregleda sva sranja koja vi napravite za vrijeme vaših mandata i kaže "ee batice pa ne ide, mnogo smaraš ove klince"... Normalno da ne očekujete i zato je najlakše kriti se iza devize da Kaizen zna najbolje jer je on glavno mudo na sajtu a da li je najmjerodavnije je više nego upitno.

jbg, kapiram ja da je on sve ovo počeo i da je i red da se smorio do sad tako da mu nemam šta zamjeriti ali baš zbog toga treba mi da ga odmijenimo pri donošenju nekih takvih odluka... možda bi bilo fino i da promijeni ime u "Otac Kaizen" ili "Starac Kaizen" pa da na njega gledamo samo kao na neku osnivačku figuru.

СТЕВАНЕ СЕРЕМ ТИ СЕ У УСТА МИ ТЕ ПРЕДЛОЖИМО А ТИ НУСИШ БОЉЕ КАНДИДАТЕ ПУ ГОВНО МАЛО ЕЛДЕПЕОВСКО

едит: ЈОШ ЈЕ И СКРОМАН СТЕЦАН ЈЕБОТЕ ОДАБИРАЈТЕ ГА ОДМА

OK. Nemam stvarno šta da dodam. Rekao sam i na ovoj i na onoj temi šta mislim o svemu tome.

D

Recimo da mod tim treba da ima 10 članova. Vi mislite da treba da zauzmete nekoliko fotelja par godina i da na taj način iste ne budu dostupne nekome ko bi mogao napraviti bilo kakvu promjenu. Obzirom da ste vi i stariji likovi čije ličnosti su najvećim dijelom završile po pitanju nekih većih promjena činite sajt dosta statičnim jer nema te neke energije u vama koja vas pokreće da često mijenjate stavove a haos je preduslov svake promjene.

Nisi ni svestan koliko tu grešiš, ali kapiram da zapravo sve vreme pokušavaš sebe ponuiti za moeratora. DMnogo bi korisnije bilo a pišeš ili praviš postere i reakcije, tu si oličan.

Kaizen da bude nešto kao Zoran Lilić. Siječe vrpcu i boli ga kurac.

Nisi ni svestan koliko tu grešiš, ali kapiram da zapravo sve vreme pokušavaš sebe ponuiti za moeratora. DMnogo bi korisnije bilo a pišeš ili praviš postere i reakcije, tu si oličan.

Ne. Već sam rekao i tamo sam im napisao na četu. Ne patim od lažne skromosti jer sam već rekao da mislim da bih obavljao posao bolje od dobrog dijela moderatora ali da za to nemam neki afinitet jer bi me smorilo i kapiram da bih završio gore nego jebač i sam znaš kakvo je raspoloženje po pitanju mene na sajtu... ako treba da te podsjetim, i nijesam baš omiljeni lik.

EDIT: i naravno moje epizodično pojavljivanje na svakih mjesec dana koje bi bilo takvo i da nijesam banovan svakih par dana.

Ondddda mislim da je tema ispunila svrhu jer je spem oavno preovlaao. AKo se slažeš ja bi je zatvorio.

Brate sto ste otvorili temu kad ja nisam bio online i sto ovako dug prvi post? Nista nisam procitao i necu da se trudim jer nema smisla vise sviranju kurcu. Pa po naslovu teme konkretno predlazem da se ja umodujem. A ostale konkretne predloge sam vec izneo na ostalim temam.
I ne serite vise. Jel treba sad svaki tabor da otvori po temu ,,Догорело n", ili N N za moda?

DŽONI PREDLOŽI STECAA!!!

edit zamerke na tvoj rad bi se svele na minimum

Ne kapiramo se izgleda...
BRAĆO KIDAJTE SAMO NAPRED UZ VAS SAM SRCEM NA TERENU SVIM!

Nisam iz te priče sekti i sve mi to ne pije vodu, uvek radim šta ja hoću s kim hoću, kako hoću.
Jebe mi se za patke, troike, tarzane, komentatore, četere, daunovce, posterdžije, Zhajka, reakcije, modove, kajzena MENI JE ATMOSFERA PRIJATNA ILI NE KAKO DUNE MATOREE.
Ne m o g u. V i s h e. G u s h i m se. od transferčine. Jedan ker biće istučen.

dobar je stecko, primenjuje psihologije
i voli pande

slažem se za rajdarda za forum i direktora posteri, prof, možda i zero za defke

i luks

Ondddda mislim da je tema ispunila svrhu jer je spem oavno preovlaao. AKo se slažeš ja bi je zatvorio

Немој да затвараш тему јер није испунила сврху напоменуто је да ово није ПАЗЛ вс МОДЕРАТОРИ него бануј спемере, намеравамо да изнесемо још много предлога за побољшање сајта невезено ко био модератор.