PETICIJA: Da se Krletu skine godište iz nika!

1. protiv. ko te jebe što nisi mislio kad si se registrovao. snosi posledice.

2. Тачно и то.

3. sKrculence_tisuchu96

4. ne treba ni ovi s krunom da menjaju, taknuto maknuto.

5. Boli te tuks Krle, makar izgledaš 10 godina stariji. Pazi ga onaj Peetz, beo kao sirac, nema dlakicu brade još na mamino memence miriše, badava mu ona testera što mu đed pridržava, šiješ ga sa brojkom 96 pa makar izmenio nik u Krlence98, opet si jači alfa.

6. ollanik
    ko vukasin95 kad je promenio niknejm u vule...nelol

Pa kad sam držo godište u niku dok sam imo 13 godina, sigurno ga nisam zbog toga promenio u osamnaestoj :D

7. Vukašin95
    Krlence, metni i ove zvjezdice.

8. Лол.
    Трулекс ово штое реко стоји.

9. Za bre. Za. Može. Ne može nego mora.

Zašto krle da snosi posledice svojega neiskustva i da ne dobija sise u pvt? ZAŠTO?

Zašto da se oseća inferiorno u odnosu na druge koji su još mladji ali to vešto kriju?

Kaizen duradi nešto.

predlog za nik pinokio...po krletu ovom košarkašu.

10. ne može! što nije mislio... i ja snosim posledice i koga boli kurac! jedan me nazvo kismopolita.

11. Kismopolita?Šta to znači, jel nešto sramotno?

Pravda bre za krleta Pinokija! Òćemo da nam se obrati kaizen lično, da ne šalje više abere i emisare. Gazda izadji iz kafane. Ili bar nadji neku de ima vifi.

12. odakle tebi pravo, pizdo uplakana, da otvaraš teme na forumu sa ovako glupim tematikama?

13. eee evo ga himler, promenio nadimak.

14. Himlere kućo, ne pitah te na onoj temi o srbskim umlim herojima šta znači onaj post 'nemoj javio molim te'. A živo me zanima.

Krle izdrži. Ja sam uz tebe.

15. ne može, krle, džabe kukaš.

16. trol tema. otvorio je maloumnik iz neke lične zavisti prema najvećem sinu naših naroda i narodnosti (čitaj: meni), pa da ne iznosiš privatnosti. dakbe.
    ćao kosmo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.