Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Može krle, može i mora. Evo ja ti to završavam. Koliko sutra ali mora se zoveš pinokio.
Himlere mogo si to i na pvt da pošalješ. Isto tako.
Krle igro za partizan i lejkerse. I bulse. I spurse. Jedan je krle.
ćao himler:-* krle, kad ti javio promeni u pinokio, ja vraćam u krle96, pa ko duže izdrži.
mogao sam, a mogao si i ti da me poštediš sa bicebice pa nisi, kaj ne XD :D
jeste nekada pravili ove smajlije, ovaj mi je favorit ;) nikad ne znaš šta ti druga strana poručuje.
- jebat ću ti mater :D (nema muda, šali se)
- jebat ću ti mater xD (još nije počeo donaniše)
- jebat ću ti mater :) (nešto si mu uradio, poručuje ti da mu nije svejedno al' ga keva ne privlači)
- jebat ću ti mater ;) (nie još al se sprema, više puta uspješno penetrirao, prijeti ti...) prosto čovjek da se zapta
;)
mecite mu 98!
Хаха
Опуштено. Заборавите да сам тражио промену. Јес трансферчина.
nisi mislio ni ovu temu kad si otvaro, nauči lekciju, dečače.
krly_aod
Opušteno Krle, pogledaj moj nik lolo
Космо, сти нешто љута намене? :)
Мегамарко, лол.
ne bre, znaš da te volim ko svoje dete. al budi dosledan.
lol
im'o 15 godina kad sam se registrov'o
Nekad ga onako gledam, pa kul mi je nik :)))
Ja smarao kaizena da mi skine ovu kocku iz nika, on rekao ima već ima lik tako upisan. I šta ću, neka kocke, nemam drugog izbora
Космо, онда океј. Забринуо сам се мало :)
http://media.tumblr.com/e97621c99f76f60d7f15e96473ff4647/tumblr_inline_njatvxosLA1s7mcqt.gif
Ne brini se KrlenceDEVETŠES ići ćeš kod Odina u valhalu iako imaš broj u nadimku
hahahahah šomi šta je ovo
sam si biro nik? izdrži, brate. otvorio transfer temu? tvoja je, cepaj zezanje.