PETICIJA: Da se Krletu skine godište iz nika!

1. Može krle, može i mora. Evo ja ti to završavam. Koliko sutra ali mora se zoveš pinokio.

2. Himlere mogo si to i na pvt da pošalješ. Isto tako.

3. Krle igro za partizan i lejkerse. I bulse. I spurse. Jedan je krle.

4. ćao himler:-* krle, kad ti javio promeni u pinokio, ja vraćam u krle96, pa ko duže izdrži.

5. mogao sam, a mogao si i ti da me poštediš sa bicebice pa nisi, kaj ne XD :D
    jeste nekada pravili ove smajlije, ovaj mi je favorit ;) nikad ne znaš šta ti druga strana poručuje.
    - jebat ću ti mater :D (nema muda, šali se)
    - jebat ću ti mater xD (još nije počeo donaniše)
    - jebat ću ti mater :) (nešto si mu uradio, poručuje ti da mu nije svejedno al' ga keva ne privlači)
    - jebat ću ti mater ;) (nie još al se sprema, više puta uspješno penetrirao, prijeti ti...) prosto čovjek da se zapta

6. Хаха
    Опуштено. Заборавите да сам тражио промену. Јес трансферчина.

7. nisi mislio ni ovu temu kad si otvaro, nauči lekciju, dečače.

8. Opušteno Krle, pogledaj moj nik lolo

9. Космо, сти нешто љута намене? :)

Мегамарко, лол.

10. ne bre, znaš da te volim ko svoje dete. al budi dosledan.

11. lol
    im'o 15 godina kad sam se registrov'o
    Nekad ga onako gledam, pa kul mi je nik :)))

12. Ja smarao kaizena da mi skine ovu kocku iz nika, on rekao ima već ima lik tako upisan. I šta ću, neka kocke, nemam drugog izbora

13. Космо, онда океј. Забринуо сам се мало :)

14. Ne brini se KrlenceDEVETŠES ići ćeš kod Odina u valhalu iako imaš broj u nadimku

15. hahahahah šomi šta je ovo

16. sam si biro nik? izdrži, brate. otvorio transfer temu? tvoja je, cepaj zezanje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.