Предлог: Регулисање ц/п са сајта

1. Zato sto su nikakve :P
    Moje nisu :D pitaj kog oces :DDDD

2. uuuuuuuuuu, al si me spustila sad, skoro do 1.80 m :).

3. hahahahhahahahhaha
    budi srecan sto ne nisam u minus spustila :D
    vi muski ste u bedaku kad vam je koeficijent u minusu :D

4. Ja, bre, nisam muško, odakle ti to :)! Al spemujemo temu, sve u šesnes'.

5. Pravda za blekove sise :)))

6. Pravda za autore i pluseve!!!
    zabranite Pedjolinu da pise sinak na defkama!!!!
    da ne spamuvamo...
    ja sam strasno protiv kopi pejsta..to unistava ovaj sajt i sve dobro na njemu :):):)

7. 'Alo spermeri, mislim, spemeri, obuzdajte se malo :)

8. U, jano, kakve diplomatske bravure, bićeš ti kul advokat one day :)). Predraže, sinak, fala za pridršku za sise :)). E da, i ja sam protivu c/p-a, al koga još zabole patka za to.

9. Mr Moon mi to ne radimo iz lostih pobuda..vec pokazujemo drugima kako spamuvanje moze da bude i duhovito..za razliku od njihovog :):)
    Znate vec taj kopi pejst..mrzim da se ponavljam :):):)

10. Zašto se svaka tema koja se pokrene na forumu na kraju svede na Blekove sise...? :(

11. Da, jbt, to se i ja pitam. Jesu li vam Blekove sise bitnije od sajta??? Ostav'te se sisa i privređujte nešto ovom sajtu :).

12. Блек хол звани Дарнел :)

13. Блеки, ти имаш сисе?

14. Ja kad kazem da je sisa, vi svi vicete nijeeeeeeee :)

15. Da, i to dve, zamisli :).

16. Је л' су велике? Који број брусхалтера носиш?
    Или пушташ да ти висе?

Moje cuce buce, на пример. :)

17. Opet o sisama?
    :)
    de su sise tu je i MOTIKA :D

18. Obožavam da ne nosim brus ispod majice, naročito kad je leto. Tad pokvasim svoju čvrstu trojku i krenem na Kalenić pijacu da pazarim i provociram raju :).

19. Хот, нема шта! :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.