U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Moje jesu :D.
Zato sto su nikakve :P
Moje nisu :D pitaj kog oces :DDDD
uuuuuuuuuu, al si me spustila sad, skoro do 1.80 m :).
hahahahhahahahhaha
budi srecan sto ne nisam u minus spustila :D
vi muski ste u bedaku kad vam je koeficijent u minusu :D
Ja, bre, nisam muško, odakle ti to :)! Al spemujemo temu, sve u šesnes'.
Pravda za blekove sise :)))
Pravda za autore i pluseve!!!
zabranite Pedjolinu da pise sinak na defkama!!!!
da ne spamuvamo...
ja sam strasno protiv kopi pejsta..to unistava ovaj sajt i sve dobro na njemu :):):)
'Alo spermeri, mislim, spemeri, obuzdajte se malo :)
U, jano, kakve diplomatske bravure, bićeš ti kul advokat one day :)). Predraže, sinak, fala za pridršku za sise :)). E da, i ja sam protivu c/p-a, al koga još zabole patka za to.
Mr Moon mi to ne radimo iz lostih pobuda..vec pokazujemo drugima kako spamuvanje moze da bude i duhovito..za razliku od njihovog :):)
Znate vec taj kopi pejst..mrzim da se ponavljam :):):)
Zašto se svaka tema koja se pokrene na forumu na kraju svede na Blekove sise...? :(
Da, jbt, to se i ja pitam. Jesu li vam Blekove sise bitnije od sajta??? Ostav'te se sisa i privređujte nešto ovom sajtu :).
Блек хол звани Дарнел :)
Блеки, ти имаш сисе?
Ja kad kazem da je sisa, vi svi vicete nijeeeeeeee :)
Da, i to dve, zamisli :).
Је л' су велике? Који број брусхалтера носиш?
Или пушташ да ти висе?
Moje cuce buce, на пример. :)
Opet o sisama?
:)
de su sise tu je i MOTIKA :D
Obožavam da ne nosim brus ispod majice, naročito kad je leto. Tad pokvasim svoju čvrstu trojku i krenem na Kalenić pijacu da pazarim i provociram raju :).
Хот, нема шта! :)