Prijava

Pokvasis?
Sta si ti? Mis mokre majce? :)

Mis mokre pijace :). Uvek za prsa ispred drugih...

Имаш то на сајту за вицеве нпр. забрањен ти је десни клик.

budite kulji malo, možda je sada zabavno, ali već sutra će biti vnugo od spema.

Ја имам сисе незадовољавајуће запремине.

Елем, против сам копи пејста са сајта и нових чланова који само четују. Желим мир у свету.

Pa i nisu loše...

Apsolutno se slažem... Nisu loše... Blekove, tj.
Od Kolačića moram još da se uverim... :)

Elem... C/P is bad... M'key...? So don't do c/p, M'key?
:D

E konačno da se ja i ti nešto složimo. :) I ja sam mislio na Blekove.

Пиро, ти си моје сисе мог'о да видиш и уживо да си пон'о некакав микроскоп.

Него, хајде о ц/п: Иду ми на имагинаран пенис ти кретени који се ките туђим перјем и то не само једне особе, већ читаве гомиле. На великом броју форума сам видела овације таквим људима само зато што нису напоменули да текст није њихов(и да вероватно никада неће моћи да напишу сличан). Зашто би сада било који кретен свој его помоћу овог сајта хранио туђом заслугом?

Ja sam samo jednom c/p-ovao s Vuke Gvozdenovićevu "W umesto V" i linkovao da se vidi odakle sam uzeo. Treba da se uvede pravilo: "40 sklekova po kopipejstu". :)

Ne bi škodilo da neki mod pobriše sve spamove na ovoj temi.

Bi ja rado Kolačiću ali bi verovatno popio koji šamar. ;)
I ne preteruj... Nisu kao Blekove... ali ne možeš sve imati. ;D

Nego, hajde o c/p: Idu mi na realni penis ti kreteni koji se kite tuđim perjem i to ne samo jedne osobe, već čitave gomile. Na Vuki sam video ovacije takvim ljudima samo zato što nisu napomenuli da tekst/poster nije njihov/a (i da verovatno nikada neće moći da napiše sličan). Zašto bi sada bilo koji kreten svoj ego pomoću ovog sajta hranio tuđom zaslugom?
:/
Da se uvede ban zbog dokazanog c/p?

Проблем је-како доказати ц/п?
Рецимо,мислио сам да би било добро да,поред оног графикона у профилима,уведемо још и ц/п графикон:свака ц/п активност са Вуке на неки други сајт подразумева да морате да линкујете текст-или макар наслов.Е сад,ако неко три пута изврши ц/п без линковања,то ће се показати на графикону;то би била опомена пред бан;са четвртим прекршајем,добио би 24 сати бановања;са петим,недељу дана.И тако даље,и тако даље...
Шта мислите,које су реалне могућности да се то оствари?

Većina ljudi koji vrši c/p sa Vuke na neke druge sajtove nisu članovi Vuke. Više sam mislio na ban za one koji stavljaju c/p na Vuku stalno.

Мислиш,на оне који оду на Википедију,или на неке сајтове с вицевима и сл.па то преписују овде?Колико ја знам,такве дефке се бришу као плагијат.Ал рецимо,ако некоме 7 пута обришу нешто што је плагијат са других сајтова,то би могао бити привремени бан.Нешто бисмо могли смислити по том питању.
А што се тиче оних који нису чланови?Е,њима ће се аутоматски линковати текст,хтели они то или не.Барем ја мислим да је то изводљиво.

Ne verujem da pravi Vukajlijaši c/p definicije i bacaju na neke druge sajtove.
Možda da je uvesti opciju da samo autori sa definicijama imaju pravo i mogućnost da c/p definicije,jer ja lično imam sve moje definicije na kompu. Mada, neretko sam ustvari pisao def. pa tek onda postavljao na Vuku.

Е,твоја идеја се чини најприближнија мојој замисли.Рецимо,они који су се учланили на Вуку,а немају ниједну дефиницију,не би смели да ,,растурају'' дефиниције других аутора на друге сајтове.

Е сад,ако неко три пута изврши ц/п без линковања,то ће се показати на графикону;то би била опомена пред бан;са четвртим прекршајем,добио би 24 сати бановања;са петим,недељу дана.И тако даље,и тако даље...
Шта мислите,које су реалне могућности да се то оствари?

pa, jedno 50% može, a 100% ne može.

Свака могућност,па и најмања,значи корак напред у остваривању наше замисли о(бар делимичној)заштити текстова са сајта.

zezam se ja. ne može uopšte. ne može vukajlija pratiti šta ti radiš na nekom drugom sajtu.

На другом сајту не,нисам ни ја тако мислио,него сам мислио да се некако прати кад неко на Вукајлији стисне цтрл+ц,а не линкује текст(или макар наслов текста).То се може протумачити као,,растурање материјала.''