USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Nisu gotove reakcije. Fali 2012. Ili se samo ne prikazuje.

2. Moze li se napravit da se sacuva opcija koju si izabra pod ovo Autori tipa ja ocu kad udjem u autore da me odma budu poslednje aktivni a ne autori definicija i tako to

3. Tako jeeee, konačno i mi posterdžije a i ovi reakcionari da dobijemo ravnopravan tretman,dosta je bilo diskriminacije!! Sad, da se uvede i topli obrok i 13. plata!!

4. E a di li može kafana na osnovu nekog broja pluseva na reakcijama i posterima, a ne samo na defkama?!

Sredjeno. Sada svi u prvih 1000 za bilo koju kategoriju mogu u kafanu a tu je i Terasa sa manjom guzvom za one u prvih 100.

5. Au bre Kazane. Sad mi Bogovi pisanja nećemo imati gde da pobegnemo od Posterdžije koji je stekao slavu na Vučićeve printeve iz novina brate.

6. Pa eno na terasu, tamo ni ja nemam pristup :)

7. ne radi ti terasa ćiro

8. Ti me baš teraš da pišem, cccc. Doduše, sve kul dok se ne prebroje svi glasovi, al tada padam na neko 108. mesto, lolo

9. namjesti to ali polako brt znači da ja prvi uđem da postujem

10. Kajzen, hoćeš li dati neku privilegiju za pehar?

11. Pa kako cu ja na terasu od onih koji su bili poslednji put aktivni 2010. Jedino da štancujem kao nenormalan sve kategorije pa možda za 3 godine uspem.

12. Kazane jbg na Terasu imaju pravo da dođu Dejanče i Zo. i shomidonjacrta bl :(
    Al dobro, videćemo već nešto.

13. обрни ово за терасу и кафану

кафана мора остати нетакнута

14. Ova "trenutno nepotpuna" lista je veoma demotivišuća: svaki čas padam na njoj, kako se prebrojavaju glasovi.
    Srećom, uhvatio sam printskrin, dok sam bio #11 i to mi niko ne može oduzeti.

15. Privilegija sa peharom da bude kreiranje sopstvenog chat room-a.

16. дакле топ сто у кафану, иљаду за терасу или шта већ, може и клуб да се зове као некад

17. Sledeca je basta, kakav klub

18. Како су Дог, Страја, Блек Хол пали са врха листе?
    Дог је седми, а био је први; Френки је 35., а био је 5., Страја је 22., а био је други.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.