Prijava

RSS za najnovije definicije (recimo 20 poslednjih).

Kao sto rekoh vise puta...I kao sto je Peki ponovio:
(Направите могућност да се дефиниције из једног дана сортирају по популарности , односно ставите неки линк горе , типа , "Данашње дефиниције" и убаците могућност да се сортирају по популарности.)
Mislim da bi bilo dobro da se u arhivi doda "sortiraj po popularnosti" .

Aha, da se trkači za defku dana ne muče da traže kome da roknu minus. Jeste da.

A nisam na to mislio.Al kad razmislim opet to bi olaksalo posao toj bagri .

Predlažem da se na četu zabrani stavljanje klipova i slika.
Neki autori uživaju da to rade čak i kada budu opomenuti od strane modova.
Potpuno besmisleno kačenje najgorih bljuvotina koje remete priču na četu.
Kada budu opomenuti, još gore navale, pa kad popiju ban nije im jasno što su ga popili.
Al dok se to sve obavi, ostali koji pišu trpe nečija iživljavanja.
Kao što ste zabranili linkovanje novih defki i za jedan dan se pravilo uvažilo.
Nekim treba malo pojasniti neke stvari.
Hvala.

Apsolutno se slazhem sa Marom,u vezi zabrane linkovanja,totalno prelazi u nenormalu,vidi se totalna klinachka napaljenost na napredno linkovanje,koja jednostavno nema kraja,chak su primetna i takmichenja,ko che vishe i cheshche da spamuje!!Ideja svega toga nije losha,uvek je interesantno videti neshto zanimljivo/smeshno,ako je nemoguche da se zabrani linkovanje,onda bar neki limit da se izvede,autoban kad se predje 5x linkovanje,neshto tog tipa...
Mislim da bi se stvarno trebalo pozabaviti tim problemom,ban je ochigledno neuspeshan,osoba koja biva banovana zbog postavljanja slika,chim se skine sa istog,ponovo radi to,identichno,samo sa ban zadrshkom!Za kraj ovog kukanja,zhelim da iskazhem zhelju da se sto pre reshi problem,jer je tu prisutno i usporenje celokupnog sajta,sto sigurno ne odgovara nikome ko ima bilo kakav status ovde,od posetilaca,autora...
Akcija,reshavanje,uzhivancija...
tnx =]

Zoki&Mara - Slažem se...

Da mogu da se edituju komentari na slikama.Par puta mi se dešavalo da okačim sliku a da zaboravim da napišem komentar,pa mi posle žao.

Zoki&Mara&Jtu potpuno se slažeem

Маро и Зокац! Па ви сте цареви!!!! И Тихи наравно! (Није ЈТУ него Тихи) Стварно је доста спемовања чета са тим линковима! ако већ мора, нека се направи посебан део сајта где ће се остављати линкови,(слично чету). Можда превише захтевамо, али када се појави тако пар људи са оним дугачким мачкама и ко зна каквим већ не све сликама пикселаже 640x300000 овај сајт почиње да личи на спрдачину и општу зајебанцију (опростите на изразу).

Bilo bi super kada bi mogli da izaberemo i omiljene postere, a ne samo definicije. (Ne znam, mozda je jos neko ovo predlozio, nisam čitala postove od početka.)

da mogu da se brisu ili prepravljaju komentari kao postovi na forumu.

1. da se ukloni mogucnost kacenja slika na cet

2. da mozes da odes na neciji profil i da mu kliknes na dugme koje ce ga pozivati na cet ili da proveri PVT. kad se klikne na to dugme da se "pozvanoj" ovobi upali alarm "lampica" na stranici koju god da on posmatra...slicno kao bockanje na face-u, ili zemljotres na MSNu...bilo bi zloupotrebe tako da bi bilo lepo to ograniciti na jedno bockanje na 5-10 minuta ukoliko odgovor ne stize...

...u, u, u!! Ili da kliknem na dugme i izađe mi pivo iz cd roma!?!?!?
A, a, a!?!?
:D:D:D

meni je vukajlija extra, ali mi se ne svidja sto ogroman broj izuzetnih definicija ostaje neprimecen, nesto tu treba promeniti, ne mislim na moje naravno, imam ih samo par, ali cesto iz naftalina nadjem neverovatno dobre definicije koje su bolje i od moje babe, sa par desetina pluseva. uopste nema nikakve sistematizacije. tesko je izvrsiti sistematizaciju. Opcija omiljena definicija je zgodna za resavanje tog problema, cisto da bi se videlo koja definicija je kome zapala za oko, a mi je nismo spazili. Moglo bi se bar omoguciti nasumicni pregled definicija sa pozitivnim rejtingom npr. ja smatram da bi se mogla definisati zona pojavljivanja definicije:
-20-25 pluseva sa neto skorom (razlika pluseva i minuseva) vecim od 15
-25-30 pluseva sa neto skorom (razlika pluseva i minuseva) vecim od 20
-30-40 pluseva sa neto skorom (razlika pluseva i minuseva) vecim od 25
-40-50 pluseva sa neto skorom (razlika pluseva i minuseva) vecim od 30
-50-70 pluseva sa neto skorom (razlika pluseva i minuseva) vecim od 40
-70-100 pluseva sa neto skorom (razlika pluseva i minuseva) vecim od 60
-100-130 pluseva sa neto skorom (razlika pluseva i minuseva) vecim od 80
-130-200 pluseva sa neto skorom (razlika pluseva i minuseva) vecim od 100
-preko 200 pluseva
dao sam primer.
na taj nacin bi odlicne definicije koje su zbog postojeceg sistema ocenjivanja prosle neocenjene mogle da budu ponovo ocenjene. ukoliko su pozitivno ocenjene, njihov skor ce se povecavati, pa ce ostati u zoni pojavljivanja, i na taj nacin u mogucnosti da i dalje bude dobro ocenjena. ukoliko bi neka definicija u pocetku dobro prosla i usla u zonu definisanosti, a nije kvalitetna, zbog losih ocena ce ispasti iz zone pojavljivanja i vise nece moci da bude ocenjena na taj nacin, tj. morace da se trazi, nece se sama pojaviti.
Cilj nije povecavanje skora, neko selekcija dobrih definicija zbog kvaliteta.

piro, napravicu ti ja to dugme, samo sipaj piva u cd-rom :)

Sos idi na krstaricu, moze li se napraviti opcija da se ukuca broj zeljene stranice jer bi tako bilo moguce videti sve postere ili definicije dana, takodje bih predlozio da neko pregleda postere mnogo je istih slika, mnoge nisu originalne.

Predlažem da se uvede opcija,po kojoj bi bi svaki autor morao da oceni određeni broj definicija,pre nego što počne da postavlja nove,recimo tamo negde u zapećku stoje definicije koje više niko nikad neće posetiti,čemu onda služe?

@kilervgmmm , nisam shvatio sta si hteo da mi kazes

Opterecujes se chat-om, nije svrha napraviti msn od vukajlije kad on vec postoji.