Prijava

Ko je najjači u vašem gradu? Ono da niko ne može da ge prebije u uličnoj tuči i to.
U Podgorici smo to ja i moj drug Dovi. Zanimaju me ostali gradovi ono npr. ako budem neđe prolazio kroz Srbiju da znam koga da izazovem da se pobijemo.

Nije problem ni ako ste sa sela ili ste neki gastrabajteri. Sve dolazi u obzir.
Može čak i po kvartovima.

Skroz ozbiljna tema.

ne moguce kad je u pg moj brat a on je najaci
u zemunu je prosecna srbenda i moj drug cofi
na nbg coa od mladjih

Nije jači od mene sigurno. Svi mi ga priznaju što se toga tiče.

Kod mene u selu je škola MMA, drže je braća Mihajlovići, oni što organizuju SBC. Ne znam da li su najjači u gradu, mislim da niko nije tolika budala da se zajebava s njima.

Doduše, ima i karate klub, vlasnik je internacionalni karate sudija. Mislim da se ni sa njim niko ne kači.

Od ovih regularnih šibadžija dosta je penzionisano, ali ako baš osetiš želju mogu da ti organizujem nekog slabijeg, čisto da se oprobaš pa da mogu da ti sastavim skalu.

vecinu ljudi bi sahranio iz jednog najvise dva udarca

Vlada zvani Nindža. Šampion i trener kikboxa. Robot čovek.

nzm sta ti je uspeh biti najjaci u podgorici realno grad picaka

Da, svakako Bruse planiram da krenem u veliku avanturu po svijetu kao Goku i da bijem ljude od grada do grada. Dobro to bi ispalo više kao pokemoni da izazivam poke-trenere al kapiraš poentu.
Ono gdje god čujem da ima neko jači da idem tamo i borim se sa njim dok ga ne savladam i onda idem do drugog grada i tako postanem najjači čoek na svijetu.

nzm sta ti je uspeh biti najjaci u podgorici realno grad picaka

... ti ćeš biti side quest na ovom putovanju. mini boss u svom gradu

Ако ћемо најјаче по снази да могу да пребију неког јер могу да подигну 100 кила једном руком, онда их има неколико који долазе у теретану где и ја идем. Поред газде теретане, има њих петорица-шесторица, који делују као да имају кацигу уместо лобање, делују отпорни на било какав бол. Највећи од њих, Милан, ради као обезбеђење у околини. Има 120 кила мишића, профи бодибилдер. Ту долази и један Сале, ММА борац. Не делује крупно, али кажу да бије, да месо отпада. Има доста кик-боксера јер имамо и кик-бокс клуб. Има један, мислим да се зове Младен, успављује ногама.

Вид' ово!
http://www.pravda.rs/2015/02/26/mma-borac-pretukao-coveka-koji-ga-je-preko-interneta-izazivao-na-borbu/

klinac ne lozi se nalupacu ti samare

i bilderi su picke sta to kacis ovde fendere ne nerviraj me

Слажем се за то да међу билдерима има класичних пичака и позера, ликова који се курче, а добијају редовно по лабрњи, али има и правих табаџија. Не верујем да би неко баш тако лако кренуо на човека који има преко 100 кила углавном мишића. Још ако познаје аикидо...

klinac ne lozi se nalupacu ti samare

Pišeš gluposti. Ja sam vjerovatno i najjači čoek na Balkanu samo nije formalno. Siguran sam da svakog čoeka na Balkanu mogu prebiti 9 od 10 puta da se pobijemo jer imam nevjerovatnu i snagu i tehniku ali oprostiću ti ovo sad što si napisao jer to radiš iz neznanja.

Svjedok tome ti je činjenica da onda kad je Fedor dolazio da održi neki seminar u Srbiji da je saznao da planiram da ga sačekam da se pobijemo i doveo sa sobom obezbjeđenje i pokupio se kući 2 dana ranije nego što je trebalo. Prpa

Šta ti ja znam, moj burazer za mene kaže da sam pacifista, to je valjda neka uvreda. Imam jednog poznanika što nema 80 kila, ali pirčaju za njega da šamarom baca u nesvest. Meni to malo nelogično da bacam u nesvest šamarima, ali tako pričali ljudi.

A bili su ti ovi moji dole, nalupali pola neke diskoteke sa sve obezbeđenjem, jedva ih pustili iz CG nazad.

oke pale su velike reci ocekujem da opravdas ovo sto pises naci ako te sastavim iz dva udarca ima automatski da te ugazim do smrti jer si me cimao bzv

inace kad kreces na tu tvoju turneju da stavim u podsetnik

A bili su ti ovi moji dole, nalupali pola neke diskoteke sa sve obezbeđenjem, jedva ih pustili iz CG nazad.

Ja mislim da sam ja bio tad tu. Znam da sam bio pored neke diskoteke kad su neki likovi iz Srbije pravili nered uletio unutra i sve ih prebio.

inace kad kreces na tu tvoju turneju da stavim u podsetnik

Moram prvo da se dogovorim sa mojima kući da me puste :-( Mama kaže da je to opasno

Banjo najjaci borac na svijet
sig

Нови Београд - ЈА
мада ми нисмо град него република, има нас више од црногораца нпр. ал добро да не цепидлачимо

Okej Šomi kada budem prolazio kroz NBG zvaću te da ti odvalim džigerice.

EDIT: Dobro, neću sad ono do smrti da te prebijem ali neđe ono na pola između sparinga i prebijanja dušmanina al ostaćeš živ što se toga tiče jer moj cilj nije da pokorim nego da prosvijetlim.

Ako prebiješ Damira Mihajlovića sledećeg traži Baleša iz Doboja, mnogo jeben lik xD