Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Primetio sam da definicije pravog slenga prolaze izuzetno loše, tike na primer. Shvatite da nije cilj da definicija bude smešna, jer postoji dosta izraza koji se ne koriste u smešnim situacijama. I neke jednostavnije definicije vam deluju banalno i glupo, ali to su prve defke na ovom sajtu, to je tad bilo novo. Kada ocenjujete, ne ocenjujte koliko je defka smešna, nego koliko je kvalitetna i da li opisuje to što treba na dobar način.
Sistematski i postepeno mi rokajte pluseve, svaki dan po 4-5.
Naučite da linkujete. Imate u donjem desnom uglu opis kako se to radi. Dobra je to stvar, plus vam defka neće izgledati kao kod novajlije.
Ne preterujte sa glupim primerima i preseravanjem na neku običnu foru. Ne treba za neki banalan opis da ispišete referat za nešto jednostavno i lako shvatljivo. Bilo bi dobro da i sam primeri ma neku svoju foru, evo ova defka izvlači sama sebi prosek pomoću primera.
sisurina
A šta da radimo mi neduhoviti?
Nikada ne čitajte ove savjete jer ih pišu ojebine koje su na sajtu 500 godina i samo kenjaju. Stvorite svoj stil poput Mogshe ili onog budale sa frulom.
Ајде једно глупо питање: ако може помоћ, како да ставим слику или видео у коментар? :)
Staviš link slike ili videa u komentar.
Па, мислим да сам виђао коментаре са линковима, али значи, исто је?
Isto.Viđeće se slika ili video.
Хвала. :)
Imam ja jedno glupo pitanje. Kako funkcionisu te privatne poruke? Gde stizu, gde da ih nadjem?
Klikni na forum i pogledaj desno ispod reklama. Saljes tako sto odes na profil osobe kojoj zelis da posaljes poruku i kliknes na, pogodi, posalji privatnu poruku, veliko crveno dugme koje ne moz da ne vidis. :)
Hvala :)
Kako se citira? Ja sam glup!
cictat
tekst koji oces da napises
tatic
samo ovo "cictat" i "tatic" velikim slovima
na cetu ne moze, na ostalim nestima moze
nemoj da te brine to sto si glup
Nemoj da se plašite čika Zajklona, dobar je on u duši.
Zar je moguće sose da si dva puta napisao cictat ?
ne kapiram
CICTAT ne kapiram TATIC
Vidi stvarno može...
Реално СОСе двапут си написао