Савети новајлијама

1. Primetio sam da definicije pravog slenga prolaze izuzetno loše, tike na primer. Shvatite da nije cilj da definicija bude smešna, jer postoji dosta izraza koji se ne koriste u smešnim situacijama. I neke jednostavnije definicije vam deluju banalno i glupo, ali to su prve defke na ovom sajtu, to je tad bilo novo. Kada ocenjujete, ne ocenjujte koliko je defka smešna, nego koliko je kvalitetna i da li opisuje to što treba na dobar način.

2. Sistematski i postepeno mi rokajte pluseve, svaki dan po 4-5.

3. Naučite da linkujete. Imate u donjem desnom uglu opis kako se to radi. Dobra je to stvar, plus vam defka neće izgledati kao kod novajlije.
    Ne preterujte sa glupim primerima i preseravanjem na neku običnu foru. Ne treba za neki banalan opis da ispišete referat za nešto jednostavno i lako shvatljivo. Bilo bi dobro da i sam primeri ma neku svoju foru, evo ova defka izvlači sama sebi prosek pomoću primera.
    sisurina

4. A šta da radimo mi neduhoviti?

5. Nikada ne čitajte ove savjete jer ih pišu ojebine koje su na sajtu 500 godina i samo kenjaju. Stvorite svoj stil poput Mogshe ili onog budale sa frulom.

6. Ајде једно глупо питање: ако може помоћ, како да ставим слику или видео у коментар? :)

7. Staviš link slike ili videa u komentar.

8. Па, мислим да сам виђао коментаре са линковима, али значи, исто је?

9. Isto.Viđeće se slika ili video.

10. Imam ja jedno glupo pitanje. Kako funkcionisu te privatne poruke? Gde stizu, gde da ih nadjem?

11. Klikni na forum i pogledaj desno ispod reklama. Saljes tako sto odes na profil osobe kojoj zelis da posaljes poruku i kliknes na, pogodi, posalji privatnu poruku, veliko crveno dugme koje ne moz da ne vidis. :)

12. Kako se citira? Ja sam glup!

13. cictat
    tekst koji oces da napises
    tatic
    samo ovo "cictat" i "tatic" velikim slovima
    na cetu ne moze, na ostalim nestima moze

tekst koji oces da napises

nemoj da te brine to sto si glup

14. Nemoj da se plašite čika Zajklona, dobar je on u duši.

15. Zar je moguće sose da si dva puta napisao cictat ?

16. CICTAT ne kapiram TATIC

Vidi stvarno može...

17. Реално СОСе двапут си написао

cictat

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.