Prijava

25. Juna na tamburica festu na Petrovaradinskog Tvrdjavi specijalni gost Zoran Kalezic.

ma ko je bre taj zoran kalezic ahahah

Zoki Kalezic je gospodin i jedan od nasih najvecih pevackih legendi.

ja sam ubijeđen da je zoran kalezić komunjara i da radi za db

калезићу калезићу оди мени амо

Venčali su se u prisustvu kumova, matičara i gosta iznenađenja, Zoranovog kolege i prijatelja Žutog Serhatlića, koji je za mladence pevao uz harmoniku.

Има један виц, кае купио Жути Серхатлић плави капут, дошао кући, а мајка му каже: "Па што плави црни Жути?"

Хахахах

Bio na nekoj proslavi sinoc i bio i Zoran Kalezic a služio ga jedan koga znam i dao mu ovaj baksis 250 dinara i rekao mu popravicu se kasnije nego imam samo po 100 dolara a muzici bacao po 50dolara. Ovaj popizdeo. Plus je covek izašao ispred i pisao pored kontejnera a ja mislio da je gospodin covek.

Pa dobro konobar i muzika nisu na istom levelu jbg
Mada ja sam odavno počeo da dajem pare konobarima i kad su plaćeni na svadbama tipa. Ako su ok naravno. I to na kraju kad krenem stavim crvenu bar na ajncer da mu popravim dnevnicu jbg. Na početku ako mi daš nelol je osećaće da treba posebno da ti tritka jajca

Pa valjda se zato i daje, da ti titra jajca da ne da casa ni do pola da bude prazna

Pa ne preferiram da mi se doliva piće. Ne znam zašto

Pa to armine, ako vidim da kasni, uvek mu na pocetku dam kintu, al retko crvenu ko bohor, 500 dindzi i to je to.

Pa ide ili na početku ili na kraju ali lepše je na kraju ako si zadovoljan kako je odradio. Ali daju ljudi i na početku da bi ga bolje služio. Mada na dobrim mestima i dobri konobari rade profi i kad mu das i kad ne.

Konobari su uvek ok prema meni, bas retko imam zamerku cak i ako ne castim. Na tim slavljima obavezno dam crvenu cim sednem iz vise razloga: prvi je sto cu mozda posle zaboraviti, drugi je sto umem da dam muzici sve do dinara pa necu imati, treci je sto uvek treba neki led ili tako neki kurac, meze posle pecenja da vrati ili da ga ne sklanja uopste jer se oblokavam a meze je meze jbg, pojacavanje klime, da zagasi svetlo iznad mene, da ne idem u red da uznem decama tortu, da mi donese bokalce da sipam sam...hiljadu kuraca ima a ja volim sebi da ugodim pa je ok dati coveku crvenu

Ja dajem jer volim da uživan, volim da popijem, volim da me titraju u kafani.

Uvek ali uvek častim konobare, šankere, gde god da budem.

E sad, razmislio sam da sam šteker što dajem 500 din, al toliko ovde svi daju i ok je.

Onda sam skapirao da je ovde meni na svadbama 17-18e, konobari rade za 1200din dnevnicu. Tako da je valjda to sto dajem njima ok.

I naravno, koliko god dao, kinta se uvek daje na početku, jer šro bih mu dao na kraju, boli me kurac.

Druga stvar, na kraju bilo koje svadbe gde sam bio, nikada nisam bio svestan gde je levo a ne da odem kulturno kod konobara i dam mu crvenu.

30 evra je ovde konobar za svadbu a crvena je počela da bude sredstvo plaćanja jbg
Pesma crvena ovo crvena itd