а она стриц екипа су клинци са брзим цвикама и кошуљицама са кратким рукавићима и јежић фризуром што трчкарају около и старије прскају пиштољима на воду и којима кад подвикнеш дође њихова мама спонзоруша и кења ти и оће да зове ћалета који је власник малог или средњег предузећа са дугогодишњим искуством шверцовања беле технике и источноевропских курви
Маркo
а она стриц екипа су клинци са брзим цвикама и кошуљицама са кратким рукавићима и јежић фризуром што трчкарају около и стар...bla bla bla jedem govna
Slushaj debela bundzhijo. Odjebi od STRICA tee propagirash najvechi bilmezluk na sajtu. Ne vidish kurchich od tibe...bla bla bla
цара је буђави комшија тих клинаца са теглама на очима што им поправља пиштољчиће кад се покваре и кога су њихови ћалци малтретирали цео живот док нису провалили да у његовом подруму где обитава има довољно места да се убаци понека источноевропска жртва трафикинга која понекад дозволи цари да јој мирише гаћице после дванесточасовне смене и неколико creampie-ва
Brine me paradoks. Ako se ovde igraju samo retardirana deca, a Marko se isto ovde igra sledi da je i on retardiran. A da li onda sleduje da je njegov post retardiran i kao takav nema nikakvu težinu pa onda sledi da se ovde ne igraju retardirana deca. A onda sledi da Marko nije retardiran pa onda sta sledi?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ti ne volis ovaj sajt :(
Ali je voleo jednu autorku sa sajta
а она стриц екипа су клинци са брзим цвикама и кошуљицама са кратким рукавићима и јежић фризуром што трчкарају около и старије прскају пиштољима на воду и којима кад подвикнеш дође њихова мама спонзоруша и кења ти и оће да зове ћалета који је власник малог или средњег предузећа са дугогодишњим искуством шверцовања беле технике и источноевропских курви
Volim kad je Marko ovako raspoložen :)
I voze kineske skutere
Alo mejmune jos jednom pomeni istocnoevropske kurve u losem kontekstu i neces skuvati vise ni jedan pasulj u zivotu
да си неку пичку љубио скино би ти капу пољубио си осам стотина и један курац она је попушила курца од јеревана до стамбола
Ja biram tebe, Bulbasoooor!!!
http://pre00.deviantart.net/c69a/th/pre/i/2011/093/d/c/bulbasaur_by_holyfork-d3d5ryg.png
tuga mi srce osvoja kada vidim sta je sa sajtom :(
а она стриц екипа су клинци са брзим цвикама и кошуљицама са кратким рукавићима и јежић фризуром што трчкарају около и стар...bla bla bla jedem govna
Slushaj debela bundzhijo. Odjebi od STRICA tee propagirash najvechi bilmezluk na sajtu. Ne vidish kurchich od tibe...bla bla bla
http://static.mondo.rs/Picture/390410/jpeg/kim-dzong-independent.co.uk.jpg
цара је буђави комшија тих клинаца са теглама на очима што им поправља пиштољчиће кад се покваре и кога су њихови ћалци малтретирали цео живот док нису провалили да у његовом подруму где обитава има довољно места да се убаци понека источноевропска жртва трафикинга која понекад дозволи цари да јој мирише гаћице после дванесточасовне смене и неколико creampie-ва
LOL
Marko kao da je sinoć spavao sa bushidom lololo
edit: debela bundzhija
Каква поређења хаха. Дебели бунџијо, ко ти смишља ове глупости?
ништа није измишљено, ја овде износим чињенице џДДДДдддд
Немој сад да стајеш, дај нешто и за мене
аутор Црвени барон је продао кућу шиптарима џДДДДДДДд
Hajde i za mene nešto, ide mi dan po zlu u RL, pa da uravnotežimo.
LOOOOOL
Dragocen momenat videti kako bundzhija zamishlja rasnog, psuje ga shto glasnije i napada, jer rasnee ima jezh frizuricu ahhaahahah
edit: zato shto je rasnee djembelog prsnuo u okce
S T R I C
E K I P A
http://community.lincolnshire.gov.uk/images/Community/474/teen_park_video_140609_001.jpg
I
DEBELI
B U N D Z H I J A
U
N
D
Z
H
I
J
A
http://weknowmemes.com/generator/uploads/generated/g1336444532609859472.jpg
Ja ću što kraće.
Brine me paradoks. Ako se ovde igraju samo retardirana deca, a Marko se isto ovde igra sledi da je i on retardiran. A da li onda sleduje da je njegov post retardiran i kao takav nema nikakvu težinu pa onda sledi da se ovde ne igraju retardirana deca. A onda sledi da Marko nije retardiran pa onda sta sledi?