Prijava

у праву си.Повлачим реч.

Anne vec duze ima probleme sa stitnom zlezdom, to joj je nasledno, medjutim kod nje su se pojavile neke teske komplikacije, koje se retko desavaju. Doslo je do ne normalnog porasta stitne zlezde i sada je stitna zlezda stigla do srca i kaci arteriju (ili kako se vec to kaze) koja prenosi krv od srca do mozga. Ta zlezda je izvadjena i ta arterija je zakacena, pa je bila zamenjena sa nekom cevcicom, koja je napravila jos veci problem i pocela ne normalno da je boli, jer se uvukla u neke organe i pukla, i morala je opet na operaciju gde se jos stvari iskomplikovalo i sada je u komi po drugi put, ali doktori misle da se ovaj put nece probuditi, ali mi se nadamo da hoce. Aleksandra, Annina drugarica.

O,Gospode,da li je moguće da se to toliko iskomplikovalo?Ali,dok ima veka-ima i leka-kako kaže naš narod.
Najiskrenije želim da se Anne probudi i ozdravi,jer verujem da se mlad organizam može uhvatiti u koštac sa bolestima i pobediti ih!Ipak je na njenoj strani mladost,volja za životom,porodica,takvi prijatelji kao ti,Aleksandra...nije to za zanemarivanje,sila je to.
Hvala ti što sve redovno obaveštavaš o Anne,šaljemo joj lepe misli i pozitivnu energiju,misleći i navijajući za nju.

uh...tuga..
Ne daj se Anne,vrati nam se brzo..!!!

Anne, prerano je da svet napusti takvog andjela kao sto si ti.
Nemam nista pametno da kazem, mogu samo Bogu da se pomolim.

Са надом. Са жељом да се деси чудо.
Верујем.

Sad je veoma važno da su ljudi koji su joj mnogo bitni uz nju. Svi oni koje ona voli joj moraju stalno pričati i držati je za ruku.
Doktori kažu jedno, ali ovo je partija između nje i "onog gore", svim srcem se nadam da će je pustiti da ga pobedi.

Sve ovo što je Aleksandra navela govori o Anne kao velikom borcu. Mislim na nju i želim joj oporavak!!!

Hajde, Anne, možeš ti to! Pošalji sve te komplikacije i bolesti tamo gde Sunce ne sija, a ti nastavi sa svojim životom, uz sve divne ljude koji su uz tebe. Verujem u tebe

Nadam se da 'e se probuditi i da 'e sve biti u redu, da 'e nastaviti sa \ivotom bez problema i posledica. Budi hrabra i jaka, izdrzi, bori se - uspeces!

Mom caletu su pre nekoliko godina davali pet posto sanse da ce preziveti, a i ako prezivi da oporavak nece podneti. Preziveo je i oporavio se, jebes brojeve, nadam se da se bori svom snagom, i molim se da prezivi. A prezivece. Mora preziveti.

Uf, kako ranije ne videh ovu temu...
Naravno, poput svih Vukajlijaša, najiskrenije želim da nam Ann ponovo piše definicije. Ona je autor koja je u mojim očima bila veoma primetna. Količina pozitivne energije koju joj šaljemo kroz ovaj topic ravna je nuklearnoj fisiji. Toliko o moralnoj podršci.
A sada materijalna. Da li je možda njenoj porodici potrebna novčana pomoć, tj. da li će novac na neki način pomoći da se vrati u život...?
Postoji li neki žiro-račun na koji se može uplatiti novac, spreman sam da dam i pola plate, ako treba...?
Aleksandra...?

Pa ne Ming, platila je njena porodica i mi vec zaista puno novca, ali pare ne resavaju sve probleme sto u glavnom svi znamo. Po zadnjim dijagnozama od pre pola sata, Anne je malo bolje, nadaju se doktori da ce tako biti i sutra, jeste da su nijanse u pitanju, ali svaka nijansa je vazna sada. Ako joj i sutra i prekosutra stanje bude isto za nijansu bolje onda ima nade, ali male su sanse da joj bude, jer je dosta lose postalo pa je jako tesko da se stanje digne. Mada ona je jaka dosta, ima dobru krvnu sliku i imunitet, valjda to ima neke veze. Ne znam. Samo mi je bitno da se probudi i da bude uz mene. Inace hvala Ming, ali ne treba nam novac. Aleksandra, Annina drugarica.

Ok... u slučaju da zatreba javljaj odmah, tu smo SVI...
Mislim da su se u ovom momentu srca svih autora stopila u jedno... ogromno... poput Sunca. Dajemo ga Ann, kao ispomoć u daljoj borbi. Sigurno će joj značiti, jer joj donosi VERU, a vera je bitna... svi verujemo.
Sada ću pročitati sve njene definicije i sve njene komentare. Tim putem želim da saznam što više o njoj, a nema sumnje da se radi o divnoj osobi.
Ann, svi kao jedan dišemo za tebe, uz optimizam da ćemo zajedno piti pivo na sledećem okupljanju :) (smajli podrške)...

Ide na bolje....samo tako !!!

Ма биће боље , знам то!

Подржавам Минга , ако нешто треба популација Вукајлије је спремна да помогне!

Охо, хвала Богу! Сада је најважније да аутосугестијом сви око ње себе убедите да ће јој бити боље за нијансу.
Аутосугестија је много моћна ствар, јер ништа не исцељује сопствени организам, као он сам, још када има позитивне енергије и лепих речи и увела биљка процвета.
Пуштајте јој Моцарта и Баха и Вивалдија. Од тога ћелије полуде, организам се обнавља, а молекули воде набујају.

Divni ste, hvala vam svima. Aleksandra, Annina drugarica.

Нека неко стикује ову тему и пошаље је на врх стране.Тако ће је људи много лакше приметити.

Stalno sam na ovoj temi, iako ne pisem.
Moja podrska je takodje tu!