Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Браво модераторима што су услишили мој предлог.
Svaki novi dan-poen za Anne!Svaki post-snaga za nju!
Samo napred,život je pred tobom!
Стварно не знам шта да напишем осим тога да се искрено надам што бржем и безболнијем опоравку и да јој упутим поруку коју ће, као што се сви надамо, имати прилику да прочита.
Ен, иако те не познајем, желим ти више среће него многима нама на сајту када поново станеш на ноге јер мислим да то заслужујеш више него сви ми који живот и здравље узимамо здраво за готово. Искрено се надам да ћеш нам се вратити и да ти једина брига буде каква ће ти бити будућност, а не хоће ли је бити.
Поздравља те твоја КолацхУцхорби.
Stalno sam na ovoj temi, iako ne pisem...Nadam se da ce joj biti jos bolje...Aleksandra,hvala na izvestavanju..
Šaljem pozitivnu energiju i podršku za ozdravljenje!
Anne La Moon, valjda ima neki tajni način da sve naše želje stignu do tebe...
Gotovo svaki dan u ovoj godini dolazila je neka tuzna vijest :-(.
Iskreno se nadam da ce djevojka ozdraviti.
Iskreno.
Drzim fige od srca.
Ljudi i danas je Anne bolje nego juce iako su nijanse u pitanju. Ima nade. Ima nade. Aleksandra, Annina drugarica.
hvala bogu, samo napred!
Super, baš mi je drago zbog nje, samo neka nastavi u tom smeru.
Drzi se Anne!!!
Nijansa po nijansa... idemo... :)))))
Drž'te veru i ne pušajte je... Verujem u Ann-inu snagu...
Šta bih dao da nam zakuca ponovo po tastaturi... :)
Само шаљем подршку још једанпут...
tek sam sada videla ovu temu.. eh.. :/
Ann, želim da što pre ozdraviš, kao što vidiš, cela vuka je uz tebe :)
Kako je Anna? Gde si vise Aleksandra svaki cas gledam jel' si ostavila neki post!
Kao i svi na ovoj temi znam da ce joj biti dobro!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo Anna, čekamo te na Vuki!!
Uhhh, nikad u zivotu nisam znao kako da se ponasam u ovakvim, teskim i ozbiljinim, situacijama...
U svakom slucaju, pozdrav za Anne, uz nadu da ce se brzo oporaviti!
drži se Anči, pobedićeš!
Hvala svima, hvala najlepse! Anne je i danas bolje, samo sto se jos ne budi iz kome. Doktori kazu da su mislili da nema sanse da ce se probuditi, a sada kazu da pomalo i ima nade, kazu da kao da se cudo desilo pa joj se stanje popravilo. Tako da valjda ce se uskoro probuditi. Sve cu vam javljati, ne brinite. Aleksandra, Annina drugarica.
Bravo!!!!