ПВТ-ови подршке за Anne La Moon

1. Oooh, hvala Bogu!!!!!!!

2. SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. Идемооооооооооооо!!!!!!

4. Ја лично сам само пар пута имао прилике да се чујем са њом на чету.... Не бих могао да тврдим да је познајем, али свакоме коме се било шта догоди на овај и онај начин засигурно није то заслужио... Имао сам и ту несрећу да будем у стању коме због тешког потреса мозга. Ана желим ти све најбоље. Ипак смо превише млади. за тешке случајеве. Ана само напред прогураћеш ти то. Стварно је лепо што је оволико чланова уз тебе. Поздрав :) Видимо се на чету кроз који сат :)

5. Молим се свако јутро за твоје здравље!
    Оздравићеш!

6. Znao sam da može... suviše je mlada i željna života...
    Srce mi igra od uzbuđenja i radosti...
    Jedva čekam njeno prvo slovo na Vukajliji u "novom životu"...
    Hvala Gospodu na uslišenju naših molitvi, uz molbu da ih usliši do kraja... :))

7. Jes!!!Borac neviđeni!!!Srećna sam jako zbog tebe,Anne,požuri da nam se pridružiš,vidiš da si napravila najveće okupljanje Vukajlijaša sa jednom istom divnom željom-za tvoje ozdravljenje!

Aleksandra,da svakom da Bog takvu drugaricu kao što si ti!Nije džaba Anne takav borac,pravi prijatelji umeju da izvuku ono najbolje iz čoveka,da im daju neviđenu snagu!Hvala Bogu na ovakvim divnim vestima!

8. samo puno pozitivnih misli i sve će biti dobro!
    svi mislimo na tebe ana

9. Jedva cekam da se vratis...!!!!
    Mislimo na tebe...

10. О, хвала добром Господу!
    Толики број људи је уз њу, како јој и не би било боље!

11. Nadam se da ces se uskoro pobednicki osmehnuti!

12. AJde Anne, mozes ti to!

13. Таман да се реактивирам овде...
    Александра и ја смо се чули телефоном пар пута;слободно могу да потврдим да би за неколико дана Anne требало да се пробуди из коме.Искрено се надам да ће се СИГУРНО пробудити,баш као што се и сви ви надате.
    Хвала на подршци!

14. Jankoviću&Aleksandra, hvala!
    Anne, ajde još malo....

15. JEEEEEEEESSSSSS!!!!!

16. Anne je opet bolje, doktori kazu da ce se sigurno probuditi u toku ove nedelje... Ima Boga... Kazu da nisu imali ovakav slucaj nikada. Da se stvarno cudo desilo. Hvala svima koji su se molili za Anne. Jedva cekam da se probudi. Aleksandra, Annina drugarica.

17. Хвала на обавештењу.Ко каже да се чуда не дешавају?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.