ПВТ-ови подршке за Anne La Moon

1. Nije jos budna, valjda ce uskoro. Zokee na VMA je, doktor je rekao da s obzirom da je izgubila puno krvi, nece se lako probuditi, ali su joj vracali krv misleci da nece imati dovoljno, medjutim ima dovoljno i svakog trena treba da se probudi. Kada kazem nijanse mislila sam na postepeno vracanje te krvi koja joj dosta pomaze. Kao i lekovi koji su napokon poceli da deluju. Jel ti to dovoljno?

2. A sada je primila najjacu infuziju do sada, jer doktori misle da ce moci da odreaguje pozitivno na nju, i da ce se probuditi. Aleksandra, Annina drugarica.

3. Bravo!!!
    Kakva radost, kakva euforija... neopisiva sreća!!!
    Jedan mladi život ponovo dobija šansu... :sto hiljada smajlija koji tapšu rukama: :)))

4. ...HILJADE I HILJADE SMAJLIJA KOJI TAPSU RUKAMA UDRUZENI SA MINGOVIM!!!!!
    :))))))))))))

5. HRABRO DO KONAČNE POBEDE!
    :smajliji koji skaču od sreće i naravno tapšu rukama:
    :)))))))))

6. \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/

Yeeee :) !!!

7. Odlično!!
    Jedva čekam!!

8. Интернет ми стално прекида,тако да нисам у могућности да стално будем на Вукајлији,али драго ми је што видим добре вести овде.САМО НАПРЕД!

9. Aleksandra...čekamo...

10. Joj, nisam ni videla temu.
    Anne, verujem u tebe! Budi se, vidi pada sneg!

11. Jos nije budna, trebalo bih svakog casa. Aleksandra, Annina drugarica.

12. pobediće! verujem u to!

13. Ovako, za sve one koji mislite da je ovo zajebancija, preporucujem vam da se prvo pogledate u ogledalo i vidite sta je zajebancija. Mislim da bi se samo teska budala zezala sa ovakvim stvarima, a to Anne sigurno nije, i to bi trebalo da znaju i osobe sa kojima je ona kucala bar malo. A sada mozda je ruzno da se obracam licno nekim osobama, pa cu taj deo preskociti, znaju oni ko su, previse gledate filmove i previse se gubite u vasim umovima, ja korisitim profil od Anne

14. Na karikama, nemoraju svi da znaju sta joj je. Vi ovde znate jer je ona trazila da samo odredjenim ljudima kazem pa su neki hteli da vise ljudi zna. Sasvim je normalno da neko ima profil na vise sajtova. Ne shvatam kakvi su vam to zakljucci. A podpisujem se na kraju uvek, jer ovo nije moj profil, i tako su mi rekli da radim. Aleksandra, Annina drugarica.

15. Hvala ti na lepim vestima. Radujem se zbog Anne i njene porodice.

Ima važnijih stvari od toga što ostatak teksta ne razumem.

16. Majav, bolje da ne razumes, i ja bih volela da ne razumem. Prosto ne verujem kakvi sve ljudi postoje. Aleksandra, Annina drugarica.

17. Ja sam odmah rekao da je njen organizam mlad i da će se probuditi :)

18. Александра који ти је неваљалац претио ?

Иначе срећан нека је опоравак Месечини.

19. Zelim da kazem da vise necu izvestavati o Anne, jako mi je zao vas kojima je stvarno stalo, ali da ja se trosim zbog debila necu. Vise necu dolaziti ovde, meni je jako zao, bitno mi je samo da se Anne probudi. Pozdrav svima koji su uz nju. Aleksandra, Annina drugarica.