Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Могу ја да питам нешто?
У ствари, прво да кежем... Ако је тој девојчици стварно лоше, пожелео бих јој брз опоравак и све најбоље. Не бих да будем лицемер и причам како сам свим срцем уз њу и шаљем јој позитивне вибрације, пошто је не познајем, је л' те, било би мало чудно и неукусно.
Е, али мене занима због чега особа која тренутно користи њен профил мисли да је Ани ла Мун стало до подршке Вукајлијаша у свему овоме. Колико се ја сећам, на њеном профилу је извесно време стајало нешто у фазону ''заболе ме за ваше мишљење, нећу да долазим више овде'', у преводу ''Који ћете ми у животу?''
Dzimi, jbg, nije situacija sad za te gluposti i zajebancije iz proslosti. Bitno je da se devojka oporavi, jebes te stvari sad
Dzimi, hvala na iskrenosti prvo. Drugo, ja koristim njen profi zbog njene zelje da se odredjenim osobama javi kako je ona (prvo sam im slala to preko pvt-a) onda je jedna od osoba kojima sam slala dosla na ideju da je vise ljudi bodri i kaizen je to odobrio i tako su ljudi saznali. Ja sam napisala ranije da necu da dolazim zbog odvratnih reakcija pojedinih vuklijasa da je to izmisljotina, a devojci je zaista lose, medjutim vremenom se otvorila ova tema i vidis i sam koliko je ljudi uz nju, ali opet postoje neki vuklijasi koji izmisljaju razne price, prete i slicno, a prete devojci koja je u komi. Najvise mi je krivo sto su medju tim ljudima osobe za koje je Anne rekla da im obavezno javim sta joj bude. No, neka misli ko sta hoce. Meni je najvaznije da moja drugarica bude bolje. Aleksandra, Annina drugarica.
''ali opet postoje neki vuklijasi koji izmisljaju razne price, prete i slicno, a prete devojci koja je u komi.''
Дај да видимо ко су ти људи који прете. Пријави их слободно. Овде. Јавно. Па да их линчујемо. Је л' је познају лично ти људи?
Dzimi, ne zelim nikog da lincujem (kako ti kazes), samo mi je krivo jer su to jedni od ljudi koje je ona spomenula da im javim sta god njoj da bude, a sada tako nesto da pricaju. Ne poznaju je licno, ali ce doci da je biju do njene skole, samo ne znam kako ce je naci u skoli kada nije tamo, vec na VMA. Ali ustvari reci cu ko je rekao i sta je receno, pa ovako: po recima mare munje ovo je izmisljotina jer Anne ima nalog na drugim sajtovima (gle cuda, ne koristi samo ovaj sajt) gde je bila ulogovana ovih dana, a ja sam bila na tom sajtu, i koristila ga, jer ne moraju svi da znaju gde je ona, vi znate jer je trazila da kazem, i sada posto ona misli da je ovo laz ona ce da ide do Annine skole na Dusanovac da je nadje i da je prebije, samo ne znam gde ce da je nadje. A jos jedna osoba kojoj je drugo ime detektiv Johnny Castle tako ne kulturno i odvratno pljuje osobu koji ne poznaje. A zajednickim snagama Mara i Johnny ubedjuju sve ljude na ovom sajtu da je to izmisljotina jer su oni gledali previse detektivskih filmova. A kada se Anne probudi i vrati koliko shvatih u onoj guzvi na cetu napasce je jos njih sa svim svojim snagama da je uniste, jer je ona toliki debil da izmisli da je u komi. Pitam se postoji li tako bolestan um, a jos se vise pitam, da li su oni toliko bolesni da njima padne na pamet takva ideja. Aleksandra, Annina drugarica.
Побогу! Зашто би Мара Муња неког тукла због тога што мисли да лаже? Па још да је тражи по Душановцу! Хаха! :)
Нико није толики нолајфер. Мислим да си мало параноична. :)
Proveri na cetu, imas napiano. Aleksandra, Annina drugarica.
Ko joj je bre pretio?
Ne laži bre.
Tebi smo rekli da lažeš, jer lažeš.
Ideš na karike.com i komentarišeš sva razdragana slike koje su ljudi okačili.
Priča ti je skroz prazna. Zajebavaš nas ovde.
Možeš misliti, što bi meni bilo bitno da neko kog ne poznajem piše podršku dok sam na samrti.
Idi bre sa sajta, ako si toliko potrešene. To si i rekla, pa truneš i dalje ovde braneći svoju praznu priču.
Prvo si ovako pokušala da privučeš pažnju: http://vukajlija.com/forum/teme/901?strana=12#post_195052
Pa kad su ti banovali "profesorku", onda si se razbolela od štitne žlezde koja ti se spustila do srca.
Pa dok smo mi pisali pevete podrške, ti si se zezala po karikama: http://www.karike.com/comments.php?user=226932
A i doktori unapred znaju da ćeš ti izaći iz kome uskoro. To se inače ne zna, izuzev u tvom slučaju.
Sledeći put, potkrepi priču činjenicama.
Uh... kakvo preoblikovanje price :))))
Maro munjo,
Pod 1. Rekla si da ces doci do Anne do njene skole da je prebijes od batina, na cetu si napisala (samo ne znam kako ces je naci)
Pod 2. Ja koristim njene karike, jer se tako smirim i na trenutak zaboravim koliko mi je tesko, i to sam i rekla ljudima sa koji je najbolje znaju ovde preko pvt-a.
Pod 3. Njen decko je proveravao ovde i on je napravio taj nalog.
Pod 4. Anne je vec duze bolesna od stitne zlezde i to isto znaju neki ljudi ovde.
Pod 5. Ja nisam htela da se otvori ova tema, insistirali su drugi.
Aleksandra, Annina drugarica.
ovo je totalna laz!!mara nije rekla nishta slichno tome,o batinama nema ni govora,bio sam prisutan!!ako se tako otvoreno serviraju lazhi,pricha je kristalno jasna
Zar ne bi trebalo da ti bude jos teze kad odes na njen profil i vides njene slike kako stoje tu, gdje je ona sretna i vesela!?
Ово овде и оно на Карикама су две различите осове. Види се по начину писања. Или подвојена личност?
Zyclon, ja nemam internet kod kuce i samim tim ne pravim profil, ja sam sada kod mog i Anninog druga na netu, i zato necu da pravim proflie, koristim njene jer mi je dala, a jedino mesto gde je ona rekla da javim stanje je ovde i to odredjenim osobama, a neki su hteli da je podrzi vise ljudi pa je zato otvorena ova tema. Ja sam napisala da niko ne postuje nikog ovde zato sto su mnogi ljudi odreagovali jako glupo na ovo, kao sto i sada neki reaguju. I naravno da ovo nije zajebancija, kako se neko moze zazati sa ovim?! Aleksandra, Annina drugarica.
Johnny Castle, ne gledam njene slike kada sam tamo, vec druge, tako bar na tren se smirim. Dzimi, ja u poslednje vreme sam par puta otisla na te karike da sebe opustim, i osobe koje sa njom stalno kucaju na karikama znaju gde je ona ,a ostali ne jer je ni ne znaju i sta ima da znaju, a ovde pisem kakvo joj je stanje po zelji drugih. Aleksandra, Annina drugarica.
Šta se bre više potpisuješ?
Ako mi bude usput, skoknuću do škole, da te vodim na piće. Ne brini, sova je fina ptica. Ne bije nikog.
Ma šta ima ko da te poštuje. Ideš na karike da se smiriš, pa rokaš smajliće, i fijuuuu, zezanje, a oni kojima komentarišeš fotke, kao tolerišu tvoje psiho stanje i i dalje se slikaju da bi ti pomogli da zalečiš rane.
Maro munjo svracaj koliko hoces, neces je naci jer nije u skoli vec na VMA, mada sam ja u skoli, plava satirana devojka samo trazi Aku i naci ces me pa cemo lako na pice. Ali molim te pre toga idi kod nekog da proveris odakle ti ideje za te izmisljotine o nekome kome si se ranije radovala kada udje na cet (bar mi je tako govorila Anne) i shvati da devojci nije dobro, a ja cu da odem do njenih roditelja da ih zamolim da probaju da odobre ako treba i lekare cu da molim da da mozes da joj dodjes u posetu, posto primaju samo poreodicu. A podpisujem se uvek jer su mi tako rekli da radim. Aleksandra, Annina drugarica.
munjo sve ti jebem, al si opasna:)
od sad ću da budem i više nego dobar prema tebi:)
e, ljudi, ajd prestanite prepirku, ozbiljno
Мислио сам на начин писања визуелно.
Ово:
''Eh zvezdin kalendar,to ti ne valja...
Full stil,fenomenalna kosa!!!!'' (са Карика)
и ово:
''Johnny Castle, ne gledam njene slike kada sam tamo, vec druge, tako bar na tren se smirim. Dzimi, ja u poslednje vreme sam par puta otisla na te karike da sebe opustim, i osobe koje sa njom stalno kucaju na karikama znaju gde je ona ,a ostali ne jer je ni ne znaju i sta ima da znaju, a ovde pisem kakvo joj je stanje po zelji drugih.'' (са Вукајлије)
Није исто. Или се трудиш да на Карикама НЕ стављаш размак после запете, а овде стављаш? :)
Cime se sve ljudi bave...