Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Dzimi, koliko ja znam ovde pise u pravilu ovog sajta da posle tacke, zareza, i ostali znakova interpukcije ide razmak, pa to i radim, a svako ko zna Anne on zna da ona sve pise malim slovima. Aleksandra, Annina drugarica.
''Dzimi, koliko ja znam ovde pise u pravilu ovog sajta da posle tacke, zareza, i ostali znakova interpukcije ide razmak, pa to i radim, a svako ko zna Anne on zna da ona sve pise malim slovima. Aleksandra, Annina drugarica.''
Хахахахахаха!
Господе! :D
Dzimi nije tražio ništa. On proverava.
E Aka, javi mi ako mi dozvole posetu. molim te, i aj bre pali više odavde.
Ti treba da si ljuta i da iz principa ne pišeš više nikada na vuki.
Sad se naljuti, popi kafu sa ortakom i idi na karike. Možda se još neko slikao.
Pa tako sam bar ja upucena, izvinite ako gresim. Koliko sam ja gledala po ovom sajtu tako se pise. Aleksandra, Annina drugarica.
I zasto meni nikad niko nije reko za ta pravila sajta? A? A?
hej,uhvachena u lazhi,imam josh primera,a nema potrebe da ih iznosim,nek se krchka na vatrici koju je sama zakuvala....
Ja sam mislio da je naredjenje bilo da obavjestis clanove, a ne da ceprkas po sajtu...
Maro munjo, javljam ti vec sutra ujutru da li ce dati posetu, a do skole svrati da idemo na kafu, ja sam po podne. Pozdrav od Aleksandre - Ake. A na karike me mrzi da idem sada, ici cu kasnije, a odavde cu da odem cim odgovorim ljudima koji se zanimaju za Anne preko pvt-a. Aleksandra, Annina drugarica.
Ako je stvarno Anne u komi želim joj da se brzo probudi, ali ako je sve ovo zajebancija neko mora da bude bolestan u mozak da bi ovo radio.
Johnny Castle, a sta da blejim u plafon dok cekam odgovor na pvt, ili da pogledam sta ima po sajtu, a to pravilo ima, Marijana P ga je napisala na jednoj o tema na forumu. Toliko. Aleksandra, Annina drugarica.
Braniac96 ja stvarno ne razumem kako bi se neko zezao sa ovakvim stvarima. Ako to mislite onda stvarno nemam sta da vam kazem. Aleksandra, Annina drugarica.
sta chemo sa izlmishljotinom,tj sa LAZHNOM informacijom,da je mara rekla da sledi tucha?kako li to objasniti?
Ne verujem da će više ikoga zanimati tvoj pvt.
Aj sad idi kući, Aleksandra, Annina drugarice.
I Munja se piše velikim slovom!!!
a što malo ne oladite?
ako neko želi da na ovoj temi piše poruke podrške, zašto to minirati?
ima toliko drugih tema okolo...
Мени је овај труд фасцинантан.
Ставите се сад сви у ситуацију следећу: Не дај боже, разболи вам се другарица и падне у кому. Да ли идете около и обавештавате рендом непознате људе по форумима (и то оним за које је њу болело уво, судећи по оном што је писало по профилу) или се држите са уским кругом родбине и пријатеља?
И да ли се из петних жила упињете да свим тим небитним људима докажете да сте у праву и да вам другарица постоји, или једноставно кажете - шта ме боли курац за њих, ко су они да се ја доказујем с њима?
А? А? А? :)))
Maro Munjo, pvt-ovi i dalje stizu, oni koji je poznaju pisu joj. I idem jer stvarno sam sve lepo rekla sta sam imala da vam kazem, a zokee, lepo je Mara Munja napisala na cetu, ja nista ne izmisljam, nisam ja kao vi. I Surovi sto se mene tice, necu vise pisati nista ovde. Aleksandra, Annina drugarica.
pa to niko nije video,sem tebe!!opet lazh!!
Dzimi hahahhahahhaha
Surovi, sory
I moram jos ovo. Dzimi, ja javljam jer su drugi hteli, a ovde odgovaram jer jednostavno necu da dozvolim da mi neko pljuje najbolju drugaricu koja je jos i u komi, i da je vredja na takav nacin, i izmislja neke price, a naravno da me boli uvo sta drugi misle samo pisem ovde, jer su tako drugi hteli, ne ja, isto kao kada su me zvali da dodjem na cet. Odjavljujem se. Pozdrav svima. Aleksandra, Annina drugarica.
Anne, vjerujemo da ti to mozes!!! :)))