Sprdaonica

1. Beni, Vajt iz Cedevite igra preko 35 minuta u proseku. 9.5 je smešna granica za njega. I Hajns takodje sigurica po meni.

po meni bi jankunas mogao da bude sigurica dana, igra protiv gejbrijela koga su natrpali

Jankunas bi mogao da dodje plus jer je očajno odigrao prošle nedelje, a najjači im je igrač fazon...Samo što ga ja ne igram više iz principa jer sam ga stavio jedno 5 puta na tiket i uvek me prodao majmun.

2. Nikolas.
    Deky koliki iznos preporucujes da se stavi?

Koliko možeš da dobiješ za čip? :)

3. Skoro nikad ne igram te dojave i kurce ali sam ispratio čupavca sa 100din. Iako mi je prosečan ulog po tiketu 53 dinara.

4. jer znam da ste sirotinja što ne zna singl da odigra, već sam ostavio tip kad je počela tekma.

Deky ko ne yna da odigra singl? https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1234-4850186-1338
    Je l sad treba da mračim za keš?

Armin je verovatno na ugradnji plastičnih čašica na kolenima posle uvaljivanja od pre tri dana

5. Od mene možeš da očekuješ eventualno u postu da te kurcem počastim ali neću ni to jer smo svi ovde drugari.

6. Deki imam veca muda od tebe za singl i tu ne mozes da mi pariras jbg.
    Nisam shvatio ovo za cip, ali pretpostavljam da ima veze sa kazinom gde slabo zalazim.

7. Dobar deky, drugarstvo se poštuje i nema potrebe da ga trujemo mesnim prerađevinama

8. Nikolas.
    Deki imam veca muda od tebe za singl i tu ne mozes da mi pariras jbg.
    Nisam shvatio ovo za cip, ali pretpostavljam da ima veze sa kazinom gde slabo zalazim.

Mislim da je žeton za menzu u pitanju :)

9. Nikolas.
    Deki imam veca muda od tebe za singl i tu ne mozes da mi pariras jbg.

https://33.media.tumblr.com/df9b6fa5bf09144ea6061132d0c5c270/tumblr_mg0gw8ro7W1qbogk6o1_500.gif

Čip

Studentskogovnjarski sleng za karticu za menzu.

- Imaš čip?
    - Nemam brt, prodao sam da igram dekyeve dojave.
    - ;(
    - ;(

10. Hahahah ne koristim menzu na svu srecu

11. zamolio bih šomija i nikolasa da mi daju po dvojicu iz evrolige

po meni bi jankunas mogao da bude sigurica dana, igra protiv gejbrijela koga su natrpali i gist i dolman. granica 9.5, jbg, moraće da se proba

pored njega možda gist 9.5+, samardo semjuels 10.5+, de kolo 16.5+, markiz hejnz 12.5-

jbg, mocart i njihova ponuda

Beni probaj Sarica 10.5 + i Kalatisa 9.5 +

12. E da i ovo odigrao sam:

Teo 7.5+as
    Hajns 4.5+sk
    Šarić 4.5+sk (LOL poklončina)
    Jankunas 4.5+sk
    Mbakve 5.5+sk
    Ročesti 5.5+as

13. Stvarno mi niko ne veruje za anderleht a?

14. Torima kolko si love stavio na singl taj i koja je kvota nece da otvori

15. Hahahha pa vi ladno slusate dekija cigana a ne mene

16. Samo da znate da cigan radi na procenat sa sokerom danas ubedi 30 ljudi da pukne po sto dinara i eto vaucera za evroligu

17. http://vukajlija.com/forum/teme/67197?strana=87#post_3345370
    sve lako pogodjeno sem juvea koji je kao favorizovan bio iako sam ocekivao 1 i ispratio na jednom tiketu doduse koji je pao za jedan go ali sam dobio 10x vrednots uplate, a mozete pretpostaviti kolika je bila?
    ja sam vec uplatio svoje tikete na vama je dali cu ih sa vama podeliti. skupite se i posaljite 10 e na moj ziro racun kad legne dobijate tiket kvote 20+ u pvt. broj ziro racuna: 155 8921071123456 00

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.