Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Čekaj, onda je to neka vrsta stric totalitarizma, ugušiti ono što ti se ne sviđa samo zato što ti smeta svojim postojanjem?
Ima li još neko glupo pitanje?
oopis
Vidim ima još glupih pitanja.
Vidi ovako:
VI MOZHETE UDARATI NA STRICA KOLIKO GOD HOTJETE ALI GA NIKADA NETJETE POBEDITI. STRIC JE LAVINA KOJA JE TEK POKRENUTA I PROGUTATJE SVE VAS NOOBINE
valdemar analizator
kao anal, aluzija na jos jedan fetis :-)
Cccc... Tibor ili Cara su pravi stričevi, oni ne bi tako nešto napisali, već nešto stričevski zanimljivo. Ovo ne uvažavam, glupo je i besmisleno, kao: JEDITE GOVNA PEDERI JEBAĆEMO VAM MAMU.
Bavo, to je bila poruka mog posta.
CHUVAJTE SE NOOBINE
KKKKkoji si ti nju kids on d blok :) NOOB u stričevskoj koži. Glupo je da te teram s tvoje teme, pa ću ipak ja otići. Ali ako budeš opet srao, vratiću se i pisati do tvoje besvesti, a ti ćeš naprezati vijuge i prste da napišeš par reči velikim slovima. Ajd pa zdravo.
Auh ovo moze i na transfer blama sto si napisao.
Jedan
S
T
R
I
C
da malo ublaži tvoj post.
Валдемаре, СТРИЦ се бори против озбиљности као нужног облика понашања нана форуму, а која води ка тоталном смору, а тотални смор може да изнедри хејт, а владавина хејта на форуму ће само допринети потпуном урушавању сајта.
НУБИЗАМ је све што оспорава стрица.
Сматрај стрица фашизмом, дикататуром, тоталитаризмом, како год, али са друге стране и тај исти нубизам се може сматрати фашизмом који је усмерен ка истребљењу стрица.
СТРИЦ је смисао Вукајлије, тј. форума.
Hahah, eto, tačno radiš to. Nisi stric, sinovac.
Tibore jel gotova slika?
Pitao sam ovoga druga, uradice nam kad zavrsi neke poslove do 4. Jula.
Ajd ne tupi, Fendere, majke ti, sad si mi ti neki preletač, a kad si pisao postove od pedeset kilometara koje skoro niko nije hteo da čita, šta si onda bio? A sad si se pokajao i preobratio?
Fender pokusao da objasni strica nubizmom
Валдемаре, а што теби смета Стриц? Да нису сви почели да игноришу и твоје постове (не рачунајући Грањку, Трулекса и Бранислава)?
Ја сам у СТРИЦ покрету од почетка. Што да тупим тастатуру кад дође Олланик укуца СТРИЦ и обори све романе од постова који су писани до тада на форуму. СТРИЦ је објаснио да људе за мењање света, истеривање правде, доказивање већ доказаних теорија, постављање нових хипотеза... реално заболе.
Ali zar nije i Stric hejt? Jer samim tim sto ne dozvoljava ozbiljne rasprave tj prekidanih spada u hejt. I to bez razloga. Zašto hejtujete nubove stričevi? Zašto im ne dozvoljavate da žive makar ovaj virtuelni život? Zašto ste zlobni i maliciozni prema njima?
U ovih 5o postova ili koliko već nisam video ništa drugo osim promocije Rasnog od strane njega samog. Skoro ko vučić. Ja sam bio, ja sam uradio, ja sam reko.
Pod plaštom objašnjavanja strica napisao je post dugačak u pičku materinu, nista nije objasnio osim što se ishvalio i iskenjao do besvesti. Samim tim se svrstao u nubinu najgoru.
Trend je da se prate neke nazovi vodje, mudre glave koje svoju virtuelnu harizmu ne mogu reći zloupotrebljavaju, ali koriste. Tako imamo jednog dučea koji bi da bude nikola, rasnog koji bi da bude tibor ili cara, vola koji bi da bude valdemar. Ne ide to tako. Neće da može.Zmije nemaju noge a gamižu i slonovi su mnogo velike životinje a opet ih nema u srbiji koja je eto čudnom igrom staklenih perli popela se na tron svetskih prvaka, bez obzira sto nemaju pravog strica nego samo haks tim.
nije poenta u stricu vec u vremenu i situaciji kad je upotrebljen.
Ne očekujem pažnju od ljudi koje ne zanimam, a i ne svrstavam se u sekte, kafane, čekaonice, forumaše, posterdžije, komentatore, stričeve itd. Kapiram kolikoj količini ljudi sam dosadan u ovoj verziji Vukajlije, ali to je samo moja stvar, pa se ne potresam. Imam kontakt sa ljudima sa kojima želim.
Ko te ne zna, možda bi ti i poverovao.
Ниси досадан, већ они са којима се расправљаш. ОК, интелектуално си супериорнији од осталих, па волиш да боцнеш људе и да их као Соломон (исправи ме, ако грешим) тераш да пишу (причају) да би сами на крају сами себе демантовали, али се полакомиш па превише уживаш у томе да људима везујеш мозак у чвор, па кренеш да силујеш дебату. Неки једноставно све и да хоће, дођу у ситуацију не умеју са тобом да се расправљају даље. Не зато што неће, већ једноставно не знају шта да напишу, а ти се нађеш увређен па мислиш да си им досадио, а они уствари и даље смишљају шта да ти одговоре.
Нисам од почетка уз стрица?
Ајде, нека буде како ти кажеш.
Pripadnost grupi je jedna od najačih ljudskih potreba. Naročito kod slabijih jedinki koje pripadnošću nadohnadjuju neke druge stvari za koje su uskraćene. Takvi ljudi koji čine grupu dozvoljavaju jednom vodji da ih vodi. Jednom lažnom proroku. Oni nemaju svoj razum i svoje rasudjivanje, oni imaju razum grupe, tj najače jedinke u grupi ili čak vrlo češće izvan nje, ne shvatajući da si samo marionete na dugačkom kanapu i da nikad ali nikad neće biti vodja. Uvek će biti samo još jedan u masi bez svojeg ja. Takvi ljudi prave mitinge i kontramitinge, prve južni front i zabranjene, takvi ljudi prave stric i haks tim, takvi ljudi vode ratove i ubijaju bambije. I male slonove.