Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Е, а ко је кога оставио?
Ja sam fraj ako je koja zainteresovana.
Imam kuću i auto, hoću oprat' suđe i znam skuvat' makarute. Alergičan sam na prašinu pa živim u sterilnm uslovima što znači da radim po kući. Od žene očekujem da me voli i da ima veliku guzicu.
Ja sam fraj ako je koja zainteresovana.
Imam kuću i auto, hoću oprat' suđe i znam skuvat' makarute. Alergičan sam na prašinu pa živim u sterilnm uslovima što znači da radim po kući. Od žene očekujem da me voli i da ima veliku guzicu.
A šta kažeš na tipa sa čvrstom i zategnutom guzicom? :)))
koji bruklin jebote!
Plašim se za Mrmudovo seksualno opredeljenje.
Mrmune brate sta se s tobom desava?
Jok, samo guzlato. Šteta ovog mog palamara, prosto mi bude žao kad nema posla...
Što? Šta se bojite, šta vam je? Kakav bruklin, kakve pičke materine?
pravi muškarci ne biraju!!! :P
A prava žena uvek razume! To, lemajo, 'odi da te ljubim u sisu :))))
Оћу и ја!
ne dam sisu!
Daj lemajo, vidis da te covek voli. :)
не човек, два човека! Тј ја и модератор :)
Daj sesi, mojne si sisa!!! :))
E, a je l' ovo, što se kaže, ozbiljna tema? Da brišem spem il' ne mora?
ugradite silikone pa se igrajte do prekosutra! :P
Рално мрмуне мора, ал кад се заборави тема па ти је прелистај
Kada sam imao 9 godina ukrao sam krem bananicu na meru.
da, da, samo brišite dokaze blamiranja... ništa se ne briše nigde!
:-)
јоооој па ви сте сви мале маце за мене...
Што сам крао, то је једино било комшијско воће, овако никад ништа...
А тог воћа сам могао да наберем и до 6 килограма, па да га продајем као да је моје...
Помињаћу само догађаје из основне и пре... Ово касније има само један интересантан..
Са 5-6 година смо везивали сајлу за 2 дрвета како би блокирали пут. Један човек није видео то, па му је замало остао кабриолет од југа...
у предшколском сам тукао децу, наговарао их на све и свашта, углавном на несташлуке.
Саплео сам васпиштачицу док је носила торту... Разбила се, и она и торта.
У основној сам био антихрист.
Шамарао сам девојчице које ме нервирају, пљувао их кад сам могао... Са друговима сам се редовно тукао, ретко сам добијао батине, имао сам леђа.. :)
Пола школе сам сјебао.
Често сам укључивао противпожарни аларм, направим узбуну прекине се настава.
разбио сам неколико бамбуса у једној учионици, она није могла да се очисти за наставу наредних 10 дана.
Више пута сам заврнуо грејање у целом крају како би скраћивали часове због хладноће.
поломио сам лавабо у мушком вецеу у школи, поломио све водокотлиће у мушком и женском вецеу.
Е ово је гадно- набијем четку за рибање у усран чучавац, па мажем по зидовима вецеа... то је било зло... Мазао сам и по славинама често... Знао сам да нека будала што ме нервира(а нисам могао да га бијем) пије воду са те чесме и славину набије целу у уста. А најели су се гована сви...
Имао сам обичај да растурим хемијску, и исцурим мастило на столицу, на коју не знам ко ће да седне, а редовно је неко размазивао
Разбијао сам прозоре по школи, полицијској станици, напуштеним објектима. Гађао сам кола која пролазе јајима, парадајизом, ко зна чиме...
Разбио сам врата блоком за градњу у музичкој школи.. пукла на пола.
у истој тој музичкој сам сломио славину и набио на врата...
Проваљивао сам у хемијску лабораторију како бих узео неке хемикалије за бомбу, али нисам узимао... само сам разбијао епрувете.
Сјебао сам радијатор код школске кухиње, нису моглу да зауставе проток воде, наравно, ја сам знао где се то ради... Па је мало поплавила кухиња.Скинуо сам школску камеру (као случајно) фудбалском лоптом.
Ма хиљаде и хиљаде срања, не могу ни да се сетим... ко зна шта још..
А у последње време кад се напијем, приметио сам да волим да ломим шофершајбне... 2 од ове године...
има још сигуно, дописаћу..