"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. да. упаднемо у задругу која је иначе напуштена... Поломимо слике, запалимо документа и зајебавам се противпожарним апаратом... Онда га заглавимо да непрестано избацује оно срање, па се направи такав облак да не можемо да изађемо. Ту задругу смо урнисали.. Имам снимке... био је 7. разред.. У осмом смо већ возили без дозволе, бежали са часова, глупирали се...
    У 6. разреду сам иизбацио све столице из кабинета биологије кроз прозор, најебали су осмаци, јер се мислило да они праве срања јер иду из школе...

2. hihihihi

Ja sam jednom pobacao sve sveske za pismeni kroz prozor.... Jednom sam odvalio lavabo. 5 minuta kasnije i tablu preciznim mai-gerijem. I mi smo obijali kabinet za hemiju samo što kod nas nije bilo hemikalija već neke školske mine i trombloni. Onda smo se gađali time po školu... Bili smo razočarani kad nije eksplodiralo. I profesorima sam lomio olovke kada bi htjeli da mi upišu slabu ocjenu. I niko nije smio da da drugu.

Jebote, stvarno smo manijaci. Ja sam bar bio na liječenju, šta je s tobom Aksene?

3. ја се заљубио у средњој... тако се завршиле те епизоде... али од тада је нови серијал... у трећој сам почео да пијем... Шта сам све радио пијан то је страшно... то се не прича..

4. Е да, сетих се ја још неколико ситуација....
    - Као мали сам био љубоморан на буразера од стрица јер га деда више воли, па сам у фасаду урезао његово име да би њега окривили... нисам успео знали су да сам ја! Тај потпис још стоји на кући!
    - Деди сам поломио неки младу шљиву зато што ме изнервирао... он је много волео то воћарство бла бла, и у те младе шљиве се баш уздао... е ја сам их сјебао!
    - Баби сам убио три пилета, али зато што сам болид и зато што покушавам да ходам по пилићима који су се испилили десет дана пре тога... бацио сам их код комшије, наравно провалили су ме!
    И тако то

5. Ja sam jednom prosula kafu na tepih.

6. малтретирали смо мачке... мале маце... Бацимо их у вис па их сачекамо на волеј.. Мрзим мачке више од свега... Једну смо убацили у креч.. то кад се осушило, није могла да се креће... па смо је прали... Одувек ми је била жеља да јој набијем петарду у дупе... није ми успело... али смо им зато везивали конзерве за реп, па оне трче док не цркну.. Имали смо сезонски лов на мачке... Дође нам тако 2 пута у години да јуримо и тероришемо мачке... убијали смо их много пута...
    Пијан сам се скидао го, љубио се са мушкарцима, радио склекове на улици блокирао саобраћај... То са шоферкама не умем да објасним...

7. Annasstassia
    Ja sam jednom prosula kafu na tepih.

Па ти си девојка коју би женио! Бре!

8. Ali zasto mace? zasto ne psi?
    Svi redom maltretiraju macke, a kad je onaj lik odsekao psu sake, on je monstrum i odmah se pravi grupa na fejsu.

9. Jebo te, citam ovo vase, i prosto me sramota kolko sam dosadna i nemam pricu ovde. :)
    Nekako sve sto sam gresila bilo iz neke dobre namere. Put do pakla...:)))

-Sa nekih 5, 6 bili smo kod nekih rodjaka koji imaju silne cvecke po basti. Lepe cvecke! Obrstila sam celu bastu i donela mami buket. Jedva me odbranila od vesanja. :))- kasnije sam, igrom slucaja, u jednoj nemackoj porodici, morala i bastovanstvom da se bavim, pa sam se setila toga i pokajala- nije lak posao ic.

-U tom nekom istom periodu, bila sam sa caletom kod neke tete. (Dan danas se pitam ko bese ta zena.) Usla sam u kupatilo i videla da ona ima mnogo ruzeva za usne, a moja mama nijedan, pa sam kao Robin Hud ukrala od bogatih da dam siromasnima. Mami sam taj karmin samo gurnula u torbu, a kad ga je nasla mislila je da joj neko vraca i strasno se istraumirala. Pokajala sam se kad sam videla kako je mama tuzna i nervozna, i rekla joj sta sam uradila, dan danas mi pomene ponekad kako sam nemoguce dete bila. :)))

-Slomila sam tati rebro jednom prilikom, u nekom periodu njegovog zestokog alkoholizma kada je napao mamu. Nisam htela da bude tako, ali sam potpuno izgubila kontrolu, cale je mali covek, a ja u to vreme trenirala. Kajem se, ali je bio jedan od dva potpuna gubitka kontrole u zivotu; izvlacim se na neuracunljivost.

-Drugi gubitak kontrole je jedva preziveo moj bivsi indziler. Mnogo neuroticno stvorenje. Kad sam uzela dozvolu, insistirao je da on vozi sa mnom, a ja pristala, jer nije imao ko. ( keva nema strpljenja, cale je u medjuvremenu dobio upalu mozga) Onda mi je vikao da ne valja kako stojim, sedim, disem, kocim, menjam brzine, da jedem lamelu, da sam mnogo glupa, da nisam ni za sta. Ja sam sve to podnela bez reci, i vracajuci se iz sela, nagazila gas. Pukom srecom su me sluzili i semafori, i saobracaj, i picke materine, nisam pritisla kocnicu, a vozila sam oko stotke kroz naseljeno mesto. Opet trenutak potpune neuracunljivosti. Nisam osetila trunku straha. Zalepio se za sediste i cutao. Dovezla sam ga do kuce, i on rece "Sad polako do tebe." Samo zatvorih vrata i produzih. Sto je najgore- ne kajem se.

-Ogovarala sam, podsmevala se, ali u granicama normale, svadjala sam se sveukupno mozda desetak puta u zivotu zestoko, inace su sve bile rasprave...

10. волим псе.. а мачке сам волео раније, али ме једна изгребала по лицу и имао сам одвратан изглед једно месец дана, као да сам спавао са вулверином... Гребале су ме мачке више пута. пас ме никад није изјебао...
    Кајем се због тога... никад ја нисам убио, али сам увек имао идеју како то урадити.. и био сам присутан...

11. Onda ok... Kod mene je Mirijevo puno pasa i svaki put kad se vracam kuci cekam kad ce da me napadnu...

12. Поломио другарици 3 ребра у осмом основне.Знам како звучи,али нисам баш толики морон.И дан данас ми је једна од најбољих другарица,смејемо се томе,али шта сад.Елем,играли се на хемији ко писне шутка на њега,играла и професорка,тачније више се смејала него што је играла,и ова јадна хтела нешто да је пита и дигне руку и каже ''професорка'',и сви на њу,и ја дебил узмем столицу и три пута је лупнем у ребра,не јако,али довољно да је сјебем.После то крили од њених,да ме не би убили.Та иста другарица упадне због мене у шахт исто у осмом разреду.Блејали иза школе,и сад иза угла била нека рупа и сви знали за ту рупу.И ја стока прднем,оно крене да смрди,сви аааа и крену да беже и заобилазе рупу,и она јадна одма' иза угла и пљас у рупетину..срећа само огреботине имала..

13. јебо те, стварно прдеж уме да убије, ја сам мислио да је то урбана легенда!

14. -Slomila sam tati rebro jednom prilikom, u nekom periodu njegovog zestokog alkoholizma kada je napao mamu. Nisam htela da bude tako, ali sam potpuno izgubila kontrolu, cale je mali covek, a ja u to vreme trenirala. Kajem se, ali je bio jedan od dva potpuna gubitka kontrole u zivotu; izvlacim se na neuracunljivost.

Svako nasilje nad ženama iziskuje nasilje pa da je ne znam ni ja ko. Ja bih mu ruke polomio da mi je sto put' ćaća, svetoga mi Ilije.

15. Ah, ta situacija u mojoj porodici bila je mnogo, mnogo komplikovanija... i smem da tvrddim da je i cale jako dobar covek, ali sa mnogo komplikovanom pricom... zvucim verovatno bezveze, ali meni su bile potrebne godine da shvatim, iako sam pola zivota provela sa njima... najteze je oprostiti...

16. јоооој па ви сте сви мале маце за мене...

svi ste vi male mace za evomene-a http://vukajlija.com/forum/teme/6732?strana=8 (drugi post)

ček sad da vas pitam (ne tebe energy): vi se ponosite svime lošim što ste uradili? ne kajete se zbog toga? verujete da vas to čini kul i zajebanim osobama? iživljavanje nad slabijim stvorenjima (uuuu JBT izgrebala vas MAČKA! pa imali ste sreće što ste preživeli JBT zajebano je to!!!!) vas čini žestokim momcima? to što ste se tukli po parkićima i razbili par prozora vas čini zajebanim momcima sa asfalta? i na kraju se ni ne kajete zbog tih gluposti već ih ponosno ističete?

pročitala sam celu temu (još onomad) i vidim i ribe i tipove koji su u fazonu da su mnogo gadni i zajebani i skoro pa sam mogla da ih vidim kako drkaju kurčeve i pičke dok su pisali svoje (najobičnije tupave dečje) nestašluke....

evomene je odneo titulu, ne zbog toga što je pravio ozbiljna zajebana sranja, nego zato što je to opisao bez "i'm a bad ass nigga" kurčenja, i zbog toga što se ne ponosi time, već se stidi i kaje...

toliko.

17. Лемаја, који је теби Џаво а? А?А?А?А? Ош се шибаш јел бре! :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.