"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. Lemajo, prepadoh se da nisi maltretirala Čiču!!!
    I ako jesi, nemoj da me sekiraš....

2. Нормално да се кајем што сам риби сломио ребра,нисам деген,али сам се помирио са тим,јбг,све се супер завршило,знам да сада никада не бих урадио тако нешто,тако да ми је смешно...Нека ово буде мој одговор Лемаји.. =)

3. Лемајо, то су дечији несташлуци... све је то до 14. год... Нисам ја терориста... а и исам све помињао наравно... Нешто се ипак не пише тако по форуму...
    Онај лик је луд, јебеш ми матер...
    Као клинац сам имао муда... сад не баш... док се не напијем..

4. Jebiga, šta da ti velim, odrastali smo u vrlo zajebanom vremenu na vrlo zajebanom terenu. Zbog nekih priča o meni danas me svi tapšu po ramenu. Ne prija mi to, al' jebiga. Mladost-ludost. Bitno je da se vratiš na pravi put.

EDIT: Pa ne bih pisao ovo sve ovdje da se ne kajem..... Naravno.

5. bvldga, nisam videla tvoj post dok sam pisala ono, pa nisam ni na tebe mislila, ali to tvoje mi deluje da je bilo slučajno, nisi išao sa namerom da joj polomiš rebra...

majo bre, ma kakvi, mene čiča mazi i pazi, sa njim sam kao mače koje prede :))))

fejzbuk - čekam te na trošarini! :P

e da, mene su dva puta besni psi iz čista mira napali! normalno sam išla ulicom kad su izleteli i krenuli na mene! oba puta sam jedva živu gavu izvukla. tako da psi su daleko opasniji od mačaka!

6. и да поносим се дечијим несташлуцима... све је то зајебанција... Нисам терорста и тиме се поносим, а највише се кајем због мачки... Иако их мрзим, кад их видим на улици дам им да једу... баба и деда имају неке мачке, са њима сам у супер односима.. :))

7. tako da psi su daleko opasniji od mačaka

Istina,ali macke imaju 9 zivota i onda ih zbog toga svi muce... :)

8. како су ми глупи постови сад их читам... :)
    баш сам курчевито изнео оно.. :)

9. ma znamo mi aksen sa kakvim si ti "mačkama" u super odnosima! ;))))

10. ova ti je dobra lemajo :)

11. бееез без...

12. Lemajo, sad mi je lakše!!!

13. procitah temu od pocetka, evomene, potpuno te razumijem, sve to sto si radio i vjeruj mi, ima ih jos gorih, dosta gorih. Moja sreca je ta sto sam imao 5 godina kada je poceo rat, da sam imao 10 sigurno bih bio u slicnom drustvu kao i evomene. Zivio sam u najgorem dijelu grada pa znam sta su sve radili ovi stariji, kakve sve gluposti.

Kada sam bio neki 4-5 razred otisli smo kod prijatelja u Banja Luku koji su imali vazdusnu pusku. Ja otisao do prodavnice i kupio biber u zrnu (nisam znao gdje da kupim dijabole). Sa terase zgrade gadjao sve i svasta, na kraju se nameracio na prolaznike (kontao nece im nista biti, malo ih obiberim i to je to). Nisam imao pojma da baratam sa onim nisanom nego sam onako odokativno ciljao. Tada sam obiberio covjeka nekog na biciklu, negdje u predjelu uha (kobajagi nisanio u noge), sjecam se da je covjek stojao 5 minuta i drzao se za uho i gledao okolo. Poslije toga sam samo gadjao ptice na drvetu.
    Eto to je mozda najgore sto sam uradio.
    Igrali smo se onako malo sa bombama u ratu, bez osiguraca i tako toga. Jednom sam se kurcio po kuci sa bombom (ali sa osiguracem), trckarao po kuci dok me moji nisu skontali. Imao sam sare od pruta od ledja do stomaka

14. Ubijes zivotinju ili maltretiras nekog u jednom trenutku jer ti to prija, zivotinja mrtva, ili taj neko bude povredjen, ali ne mozes to da ispravis, a posle kada sazris, shvatis da je to bilo lose, bude ti malo zao, pa krenes dalje, uz obecanje da takvu glupost neces vise ciniti...i sta je to? Nista. Onda, u jednom trenutku, neko te maltetira, nerviras se, voleo bi da te osobe nema, zamisljas da je ubijes, ali to ne ostvaris jer ti se ne ide u zatvor, a i ne bi svoj ugled da kaljas zbog neke budale...i sta je to? Opet nista. Malo ili vise loseg osecanja i kajanja nekog jedino. Nego, vi cinite neprestano zlodela kada vas neko nervira ili olaksavajte svoju dusu maltretiranjem drugih, pa onda to napisite ovde. Konstantnost u odsustvu ljudskosti se trazi, jer to je vec nesto! :) I da, da li se racuna ako si Erl prema samom sebi?

15. Radim svakakva sranja koja neki u životu neće d'urade. Ne kajem se, verovatno bih uradio opet samo mnogo gore. Puno mi je za pisati šta sam sve radio.

Edit: Evomene, aj lajk ju. :) Brutalne ideje ste imali.

16. малтретирали смо мачке... мале маце... Бацимо их у вис па их сачекамо на волеј.. Мрзим мачке више од свега... Једну смо убацили у креч.. то кад се осушило, није могла да се креће... па смо је прали... Одувек ми је била жеља да јој набијем петарду у дупе... није ми успело... али смо им зато везивали конзерве за реп, па оне трче док не цркну.. Имали смо сезонски лов на мачке... Дође нам тако 2 пута у години да јуримо и тероришемо мачке... убијали смо их много пута...

Иако их мрзим, кад их видим на улици дам им да једу

Neka, ne moraš.

17. Инсолентна, ти ми требаш! Овери моје питање на теми разноразних питања, порфавор.

18. Drpisao po radnjama kad sam bio u srednjoj. Neću da pričam šta sam radio za vijeme rata, al bilo je to mnogo sjebano vrijeme za odrastanje. Sreća pa nisam bio stariji u to vrijeme, onda bih najebao sigurno.

19. Malo mi je žao što se skoro uvek smejem kada vidim nekog ko je ometen u razvoju ili je samo mutav (kada krene mnmmsngfbfgn htghndfb prosto ne mogu da se suzdržim)...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.