"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. Ma šta te boli kurac...

2. Aauuuuuuuu, vas je baš teško nadmašiti.
    Da vidimoooooooo...
    Sa 12 godina sam živjela pored nekog tipa koji me je strašno smarao, sadio je paprike ispred kuće, koje sam ja nemilice čupala svako jutro kad krenem u školu, ili noću kad svi spavaju. Toliko je ludio da je svu djecu iz kraja tjerao da se izuvaju, da bi upoređivao otiske naše obuće sa onima oko paprika. E za to se ne kajem, jebale ga paprike! Kad sam imala 13 ili 14 godina razbila sam drugarici nos. Nisam sigurna kajem li se.
    Sa 19 sam gađala sestru tanjirom punim pomfrita, nju sam promašila, ali zid nisam. Žao mi je. Sa 24 sam žešće palila lika koji je od mene pravio budalu kad sam imala 18. Vukla sam ga kao štene i polako vraćala za sve. Svetila se za svaku sitnicu. Provaljivala ga pred društvom, cimala noću da me vozi bilo kuda. Upoznao me sa mamom (srco jadno) a ja mami rekla da ja njega jedva poznajem, pitao me da se udam za njega i uselim u njegov stan, ja rekla da mi on nije ništa. I još mnogo gorih stvari, koje nisu za javnost. E zbog toga se ni malo ne kajem.
    Ovo iz novije istorije još nisam sprema da podijelim...
    Sledeći...

3. jebale ga paprike!

ahahahhaaha e to! Jebale te paprike likovi, idi definiši ovo;)))
    EDIT to me podseti Tamo neke godine u Zaostrogu penjala se s još par sličnih budala na drveća narandži franjevačkog manastira oliti samostana, uhvatili nas JEBALE VAS NARANDŽE POPOVI PAPSKI i rekli Pustićemo PASE(pse) na vas sljedeći put.
    Posle kad god prođu sam vikala za njima HALO, DOBRI, MOŽE L KOJA NARANDžA?
    To sam i zaboravila bila, podsetila me neka prijateljica prošle god. pa mi bilo glupo;(
    al ko im jebe mater kad im žao par narandži.

4. Pre par meseci sam ciganima crtao kukaste krstove na kućama...

5. A to si bio ti, mamu li ti?! Ribao sam dve nedelje, jebem li ti sunce!

6. Gamby cigolegolegolegole:))))))))

7. E kume, jesi rasista i fašista... Odo da te kažem Nataši Kandić.

8. Da znaš da jesam, to mi svi nastavnici kažu, kad smo već kod nastavnika, pre neki dan sam odvalio nogu na stolici gde sedi nastavnik matematike, ali sam namestio da se ne vidi. Kada je nastavnik seo, nije prošlo ni 5 sekundi, a već se našao na podu. Nije mi nimalo žao...

9. @aurora072: A to je drugo. Ja sam ovom čupala paprike, zato što je bio odvratan prema nama. Sad ću za tvoju ljubav da definišem bivšeg komšiju. :)

10. A to si bio ti, mamu li ti?! Ribao sam dve nedelje, jebem li ti sunce!

Aahhahaahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha koji car! Valjam se od smeha.

11. Ajd da upisem svoje grehe. Necu pisati o klinackim glupostima jer em ih bilo neznatno malo, em su previse banalne i verujem da su mi brzo oprostene. Od vecih stvari imam jedan uzasan greh, ali se ni najmanje ne kajem jer je potpuno zasluzeno. O tome necu pisati. Pisacu o onim stvarima zbog kojih se zaista kajem i zbog kojih radim nesto kako bih se iskupila.
    Prva stvar se desila kad sam imala oko 15 godina. Pronasla sam macu, bebu jos, na ulici i odlucila da je cuvam u zgradi jer mi je stan bio manji od kutije sibica. Par meseci sam je tako cuvala, ona je vec porasla, sve komsije su je zavolele, niko je nije dirao u hodniku zgrade, bila je veoma mirna i mazna, ali morali smo da pazimo (komsije i ja) da obavezno dobro zatvaramo vrata od zgrade zbog pasa koji su vecito blejali ispred zgrade. I jedno vece pijano govedo (ja) vraca se kuci i pricajuci na mobilnom potpuno zaboravim da dobro zatvorim vrata, tacnije dok se ne cuje onaj zvuk da su zatvorena, a ne samo pritvorena (bila su teska i posto je bio interfon nisu psi mogli uci ako su zaista zatvorena). Ostala su pritvorena i ujutru kad sam isla u skolu imala sam sta da vidim- moja maca je bila potpuno rastrgnuta.. Potpuno.. Strasno sam se jela zbog toga i i sada se kajem zbog svoje gluposti i nepaznje.. Iskupljujem se nekako, pokusavam makar, tako sto volontiram u no-kill azilu...
    Druga stvar se desavala za vreme bombardovanja. Devojcicu sa Daunovim sindromom je ceo park zvao Mali mozak. Prestrasno, znam. Moji roditelji, a i vecini mojih drugara, nisu mislili da je tako vazno objasniti nam sta radimo toj devojcici, jer iako joj nismo to pricali u lice, ona je znala da je tako zovemo. I tako jedno vece kada smo bili u sklonistu pogodise nesto blizu. Izadjosmo nas par klinaca ispred, kao i ona, i gledali smo kako se nebo zapalilo. Ja sam se uplasila i pitala jednog momka koji mi se svidjao nesto debilno poput "Sta cemo ako nas pogode" i kretencina odgovara "Ako nas pogodi samo ce Mali mozak da umre, a i to nije neka steta". Ja, glupo zaljubljeno djubre, se nasmejah, kao i ostali. Ona je pocrvenela skroz, rasplakala se i otrcala nazad u skloniste. A pre nego sto je otrcala uspela je da mi dobaci takav pogled... Tako razocaravajuci da sam progutala knedlu i osecala se kao govno sto ne samo da dozvoljavam da tako pricaju vec i sama sam u tome. Verovatno me je dozivljala kao neku vrstu drugarice jer sam bila jedina devojcica tu... Nakon toga me je izbegavala, a ja sam ovog magarca izbegavala. Cuh posle da je plakala u sklonistu cele noci. Videla sam je par puta kasnije kada smo malo odrasle ali nije htela da me pogleda u oci nijednom. Zbog toga se kajem strasno i pokusavam i za to da se iskupim volontiranjem. Jebiga... Deca umeju biti jako glupa i okrutna..

12. Bio sam uglavnom mirno i dobro dete,sa nekoliko manjih ispada...
    Od zivotinja sam mucio jedino gustere.
    -Prve batine sam dobio sa 6 meseci,razbio tacnu i baba me sljepila...
    -Cesto su me zajebavali pa sam potezao nozeve,sekire i jednu mesarsku sataru na zajebante.Ne kajem se.
    8-jurio druga po dvoristu sekirom,kad sam ga stigao oborio ga,a on se rasplaka,jbg.nije mi ga zao...
    9-sa drugom gadjao blatom kucu komsinice(kako smo je okrecili majstorskI!!!),bila idioT!
    10,11-krao sam sve i svasta,jer nikad nisam imao pare da kupim sebi stvari,ne kajem se.
    Sad se uzdrzavam kradje,ali obavezno trgovcima psujem majku lopovsku!
    11-gurnuo pomenutog druga na zivu ogradu sa jelke,isekao se kao da je na nozeve pao.bilo mi ga zao.
    12-krenuo na jiu jutsu,bio sam super,ali bas te godine u skoli me neki lik proba udariti u muda.Srecom promasi,ali ja ne promasim priliku da ga nabijem par puta kolenom u stomak i oborim na pod i pocnem ga daviti...rastavi nas profesorka. ne kajem se,muda su u pitanju!
    Iste god se ozbiljno potukao sa bratom od tetke,zavrislo se nereseno,prekinuti smo...ja zapoceo,krivo mi je.
    12-najbolji drug potegao ciglu na mene,odreagovao sam,ako more!Par udaraca,uvrnuo mu ruku i bacio ga na ivicnjak.Sad ima oziljak velicine kaziprsta na toj ruci...Boli me racku,sam je kriv! Danas mi se redovno javlja!
    15-povredio jednu dragu devojku.Kad sam som!Svaki dan zalim zbog toga.
    15-na maturi pripit poljubio jednu devojku.Sad se kajem sto jesam
    16-Isti brat od tetke me pogodio grudvom u jaja(Sreca moja ne jako).Dohvatio mlatac i ubio boga u njemu!Kajem se sto ga nisam stigo prvi put kad sam ga pojurio stanglom!
    17-Par puta izbegao tucu.Sad mi krivo sto jesam...Treb'o sam im jebati mamu!

I jos gomila stvari koju nisam uradio,zbog toga se najvise kajem...
    Ima jos malo da se doda,ali nista znacajno.

13. и даље најбоља тема икада отворена на сајту!

14. Prebio sam brata jer me bio iznervirao, a u to doba sam inače bio u fazonu Manhunta, tako da možete misliti koliko je najebao :D Čitav dan je ležo na podu.
    Drugi put sam ga jurio (iznervirao me) i pobjegao on na terasu, a vrata se mogu otvoriti samo sa unutrašnje strane. I ostavio sam ga sat vremena napolju.

15. Ја сам била јако окрутна као клинка, тукла сам сву децу. И сви су се плашили мене.
    Са неких 6 год. свађала сам се са неким другом и кад ми је рекао да ће да ме каже код маме, рекла сам да не може пошто је усвојен, а права мама му је мртва. То је уствари и била истина и жао ми је што је морао од мене да сазна. И то тако рано, имао је само 5 год.

16. imao sam manje od 4 godine, jedva sam mogao da dohvatim rezervoar od kola. vec neko vreme sam dobijao redovno batine od caleta (vecina zasluzeno), ali ovo je prvi put da sam nesto uradio da se osvetim.

ne, nisam zapalio auto, ubacio sam kljuceve od kola u rezervoar od istih. nisam mu rekao nedelju dana, trazio ih je svugde i dozivljavao nervne slomove. a onda sam se pripremio na novu rundu batina i ponosno mu rekao da sam to bio ja. bio sam tako mocan u tom momentu, mogao je da me bije do prekosutra, dzabe mu.

odatle su moje ideje krenule na gore... i kajem se. za mnoge stvari svaki dan. ali opet ne mogu da prestanem.
    i obicno sam vrlo pravican, i volim da pomognem i da budem dobar i fin i korektan... ali mi naidju "bubice"... i uvek se jako pokajem, ali sta da se radi, ne vredi plakati kad je vec gotovo.

17. iste godine sam polomio vilicu i isterao oko nekom kucetu bejzbol palicom (Napalo me kad sam krenuo da trazim lopticu). Kajem se... Sto mu nisam oba smrdljiva oka isterao, pa onda da me napadne majku mu 'ebem.

A zamisli da tebe napadne neki lik od 2 i kusur metra, jel' bi i njemu slomio vilicu, a? Nije lepo kad se iživljavaš nad manjima i slabijima, ma šta ti radili. Samo da znaš, ja da sam ti ćale sastavio bih te od batina. Ništa lično, samo mrzim nasilje nad životinjama. Mogao si jednom da ga udariš ili odgurneš, odma' bi prestao. To ti nije lepo.

18. Daklem, ja da bacim ispovest.

Iskreno, nikad nisam pravio neka prevelika sranja. Često sam previše tražio, a i mnogo sam nervirao kevu i ćaleta. Zbog toga mi žešće žao, zato što nisu nikad bili loši prema meni i mogao sam pedeset puta gore da najebem zbog nekih stvari koje sam uradio. Možda ja mislim da sam proklet, ali to me je dosta puta izvuklo - imam žešću savest. Mene užasno boli i jebe kad neko pati zbog mene. Evo nekih sranja:

-U životu sam upoznao možda 2-3 savršene devojke. Ono, baš savršene. I sve sam ujebao. Dve su me ostavile jer sam bio idiot, a jednoj sam ja dao nogu pošto sam je prethodno prevario. Kajem se.
    -U osnovnoj sam zajedno sam ostalim debilima zajebavao jednog lika, zbog čega se baš kajem i trulo mi. Liku bili razvedeni roditelji, bio je povučen. Bio sam debil.
    -Često mi se događalo, da kad userem nešto sa devojkama, da izokrećem stvari i prebacujem krivicu na nju. Totalno pičkasto. Kajem se.
    -Svidela mi se bila jedna devojka, isto je bila na neki način, bar meni, savršena. Bili smo zajedno za jedno veče, ali sam sledeći dan mogao da joj kažem šta osećam, al sam ćutao kao najgora pičketina oronula, i žestoko se kajem. I došlo mi je par puta da namestim batine liku sa kojim je bila posle mene. Na neki način se ne kajem, jer sam joj dva dana posle rekao kako se osećam, a ona mi nije verovala i rekla je da je priznala gore navedenom liku da se loži na njega već godinu dana, a on je nije primećivao, a kao svaki idiot je odma po spominjanju loženja pristao da se vidi sa njom. Ne znam, ponela se žešće kučkasto i mrzeo sam je, ali do toga ne bi došlo da sam ja lepo rekao.
    To je otprilike to, ako se budem setio još nečega, dopuniću.

19. a u ljudiiiiii pa mnogo ste zliiii...... sad cu ja da ispadnem neka isfolirana svetica al nikada nisam ni jednu zlobu uradila dok sam bila mala, bila sam dobra i fina, igrala sam se sa barbikama.....
    kad sam usla u pubertet malo sam se pokvarila
    -sa 12 godina, kad sam saznala da se mama razvodi od mog ocuha, svako jutro kad krenem u skolu sam iz njegovog dzepa krala pare i to velike, znala sam i 50 KM uzeti, sve sam to stekovala, jer je on bio pun ko brod i znala sam kad se razvedu da cu biti donja sto se finansija tice, al mama mi je nasla to i sjebala mi koncept
    - sa nekih 13 godina sam bacila zvaku na ljude u kino sali i zvaka je upala u kosu jednoj djevojci koja je prelijepa, bilo mi krivo kad sam to uradila, al kad sam saznala gdje je zavrsila bila sam ok
    - krala sam od mame cesto telefon, nekad i pare, ali nista strasno, telefon za porukice momku, a para 5 do 10 KM najviseee
    - najgora stvar koju sam uradila je to sto sam jakoooo varala decka sa kojim sam bila 7 godina u vezi, ne znam da li sam mu u tom periodu bila vijerna vise od 6 mjeseci, ne kajem se zbog toga ni malo, zasluzio je i gore stvari, kajem se jedino sto sam bila sa njim u vezi
    - tracam ponekad po malo iz dosade, ali ne previse, jer me generalno boli dupe za sve, nekad lazem, isto vise iz dosade nego iz neke zle namjer...

etooo, nisam zlica jbg, ne znam to biti, ne znam se ni svadjati a da znam raditi neke pakosti, ponekad mi je krivo sto nisam kucka..... jbg

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.