"My name is Earl" - ili spisak loših stvari koje smo uradili

1. Ja da se pofalim da do sada nista nisam lose uradio :D ali ima vremena :D

2. Ne smem ni da pišem šta sam sve radila, najgora sam - od prisluškivanja i snimanja tuđih razgovora, praćenja, pisanja svakakvih grafita, čitanja tuđih mejlova itd.

Nešto novije : drugarica i ja imamo password od FB jedne dame srednjih godina koju znamo iz viđenja i velika je smaračica. Ulogovale smo se i uputile nepristojnu ponudu jednom njenom poznaniku, malo smo i čatovale sa njim ... posle je nju smarao, ne znam šta je bilo.

Najnovije : imam mogućnost da koristim izvesni internet servis za slanje lančanih poruka. Organizacija za koju sam radila mi je uplatila nalog na koji mogu da se ulogujem, otkucam tekstualnu poruku, napišem ko šalje (npr. da im piše da je stiglo od Charlotte) i pošaljem na koliko hoću brojeva odjednom - što je veoma praktično ako obaveštavate ljude o nekom skupu, nekoj akciji itd.

Mojoj sreći nije bilo kraja kad sam provalila da kao pošiljaoca mogu da upišem bilo koje ime ili bilo koji broj telefona. Takoreći, mogu da šaljem SMS od koga želim ali jednosmerno, ne mogu da čitam odgovore jer odgovor stiže na originalni broj.

Nisam bila mnogo bezobrazna za sad ali sam malo vežbala, zajebavala ćaleta, poslala mu neku poruku u kojoj sam ga napušila i unela broj nekih porodičnih prijatelja ... živ se pogubio pa sam mu rekla. Tek se spremam za neku veću diverziju ...

3. - najgora stvar koju sam uradila je to sto sam jakoooo varala decka sa kojim sam bila 7 godina u vezi, ne znam da li sam mu u tom periodu bila vijerna vise od 6 mjeseci, ne kajem se zbog toga ni malo, zasluzio je i gore stvari, kajem se jedino sto sam bila sa njim u vezi

TOOOO BRE! :)
    Što se tiče ove serije, ispizdeo sam kad sam saznao da ima samo 4 sezone. Baš se bzv završava serija, nadam se da će se nastaviti. Je l' zna neko od vas možda hoće li biti išta od toga?

4. Ја сам иначе добро дете, једном са брату подметн'о ногу па је пао и сломио као врат.
    2-3 мјесеца је носио оно чудо око врата :)

5. Ја сам иначе добро дете, једном са брату подметн'о ногу па је пао и сломио као врат.

Hhahaha, koja rečenica! xD

6. Bio sam mali, tipa 6 ipo godina, isao sam s majkom kod babe u posetu, 30ak km od nas, autobusom... '90e godine, kriza, sranje, znate i sami... nema se para, a u tom busu je bilo neko pravilo da deca do (valjda) 5 godina ne placaju kartu... naravno, keva nije imala para, ako je bilo za dve karte, onda ce sutra za nesto da zafali...
    U povratku od babe u busu pita kondukter kolko imam godina, kaze keva "skoro 5", a ja sav pametan u fazonu "nije mama, imam 6 punih" i ona se kiselo nasmeje, pocrveni i kaze "nije sine, imas skoro 5" a ja opet "ma nije mama, bio mi je na leto sesti rodjendan" i ona sta ce, cuti... kondukter nas je pogledao, nasmejao se onako podrugljivo i produzio...
    Majka mi nikad posle to nije spomenula, uopste nismo pricali o tome, u roku od odma sam to i zaboravio, u fazonu "mama se zajebala". Ne znam ni kako sam se uopste posle setio toga, proslo je 20ak godina, meni je to samo od sebe pre nekoliko meseci palo na pamet...
    Znam da nisam ja kriv, bio sam mali, nisam tada ni razmisljao o karti, novcu, o popustu, krizi, zasto majka mora da laze...
    Uradio sam posle toga losih, ruznih, nezakonitih i odvratnih stvari; skoro mi nicega od toga nije zao, realno me zabole... ali kad se setim te scene i kad pomislim kako se moja majka tada osecala, ovo malo sto mi je ostalo od srca hoce da mi pukne... Sranje, i sad sam tuzan kad se setim toga.

7. Kad sam bio mali pržio sam krastavce i paradajz na vatri i zapalio sušnicu... jebiga, ionako je trebala da se ruši :)

8. Evo ja ću samo jedno da navedem :)

BIVŠEM ortaku sam polomio bajs zato što me je nerviralo jer je svuda išao bajsom...:O
    Uglavnom, tip je otišao sa nekom cavom da se vidi, a ja stoka sa par drugova uzeo da skačem po bajsu ko nenormalan... na kraju smo ga onako razvaljenog ubacili u neko žbunje da ne vidi čoek.

BIVŠEM

--> to je zbog bajsa lololo

9. Ja sam baš fino dete bio..
    Jebga znao sam da nemamo para, mada mi je išlo na kurac što u srednjoj prodje mesec dana a ja neam marke da kupim sendvič jer smo podstanari i pravimo kuću i treba da provedem 6 sati u skoli gladan...
    Jednom sam se izderao na matorce jer su mi kupili univerzalke i bilo me sramota da idem u grad u njima, to mi je baš bedak bio..
    Inače, ne znam da sam ikad baš nešto namerno zlo uradio. Imao sam običaj kad dodjem u novi razred ili okruženje (pošto sam se često seljakao) da se pobijem sa prvim koji počne da me podjebava pa makar bio i karate kid. Sva sreća uglanvom su to bili žgoljavci pa kad njih prebijem onda me više niko ne zajebava..

10. jebo sam gazdinu zenu...

11. mada mi je išlo na kurac što u srednjoj prodje mesec dana a ja neam marke da kupim sendvič jer smo podstanari i pravimo kuću i treba da provedem 6 sati u skoli gladan...

Išlo je i meni svojevremeno na kurac, pa sam da bi obogatio jelovnik obijao podrume i dizao gajbe praznih flaša i kartone od jaja, ovo prvo si mogao da utopiš po podrumima pića a drugo na zelenoj pijaci. Nije bila neka kinta ali je bar bilo zanimljivo... a i poprilično opasno, u blokovima obijačima podruma na mestu odsecaju jaja, na listi svetinja prvo podrum pa tri prazna mesta iza manastir.

12. Nisam pravio neke ozbiljne pizdarije, ali eto da pokušam da se setim:

- Za vreme rata, kao klinja, sam išao na liniju razgraničenja, koja je bila manje od kilometar od moje kuće i dosta puta iz mitraljeza (PAM, 48-ica) i pušaka (papovka, kalašnjikov i M48) pucao prema Hrvatima, dosta je bilo Krajišnika vojnika koji su me gotivili pa su mi dozvoljavali to, i da se vozam u tenku i oklopnom transporteru. E zbog ovog se kajem i nadam se da nisam nikog potrefio.

-Mom rođaku Stevi i njegovoj bandi, inače arč enemiju mojih osnovnoškolskih dana, moja ekipa i ja smo uništili neku kolibu koju je napravio tako što smo se svi pokenjali unutra. Za ovo me već sramota.

- Ubijao ptice vazdušnom puškom, mučio mačku terajući je da vuče kamion sa peskom pod nagibom (u cilju atesta snage mačkinog pogona menjan je nagib daske).

- Za jednog druga, inače mirnog i povučenog momka, sam iz čiste dosade složio i pustio priču da se on oženio, i to da mu je stari ugovorio brak i na neviđeno doveo ženu. Pošto me masa ljudi zna jedino onu moju polovinu ličnosti finog naučenjaka, to je glatko prošlo i rezultiralo u epilogu da su mu ljudi dolazili kući sa poklonima da mu čestitaju. Njegov stari me i dan danas popreko gleda zbog toga.

- U srednoj školi sam godinama skupljao dnevne autobuske karte, i od sebe i od drugih i kad bi kontrola ušla ja bih vadio nekih stotinjak i više karti iz torbe i uživao dok lik iz kontrole pizdi, tražeći onu pravu kartu. Za ovo se nešto i ne kajem.

- Iz zajebancije, sam u srednoj hitnuo grudvu prema nekoj devojci koja je bila nekih 60ak metara udaljena od mene (ja bio na jednoj strani dijagonale školskog igrališta, ona na drugoj), jer sam se htio testirati da vidim koliko ću promašiti, pošto sam naravno bio ubeđen da ću promašiti. Malo morgen - grudva je u maniru tomahavka potrefila tačno u centar potiljka, ništa felš, nego centar pikada. Nije mi žao, jer je bila gadura koja je podjebavala nas đake sa sela.

- Kad sam prodavao paradajz u srednoj školi, navlaživao gajbice i tako posle svakog dana posla, uštekao sebi za solidan izlazak. Pošto sam bio puka sirotinja u tom periodu, na samoj granici bede, a od mene su najviše kupovali brčanski ratni profiteri i skorojevići i srodna žgadija, nije mi nešto žao.

- U srednjoj školi, zafrljačio i nokautirao (nehotice) momka koji me razvađao u toku tuče sa sinom nekog švercera. Žao mi je zbog ovog.

- Za vreme fakulteta odradio par elegantnih "poslića" koje nema teorije da bih spomenuo ikom zbog mogućih "implikacija" jelte. Nije da se nešto ponosim, ali realizacija je bila holivudskog karaktera. U tom periodu par cura prevario, ionako su nisu bile vredne poštovanja, femsi tatine kćerkice. Je li mi žao? Mislim... retoričko pitanje. ;-)

- Posle fakulteta, čekao da me privatnik kod kog sam radio i koji nas sve maltretirao na poslu, pošalje na neka usavršavanja, i tako malo proputovao i još bio plaćen za to, i posle toga mu dao otkaz. Je li mi žao? Mislim... retoričko pitanje. ;-)

- E, posle ovoga nema ništa vredno pomena. Dosadan život oženjenog čoveka ;-)

13. tukao sam mačku novinama. tj. saterao sam je iza dvoseda i onemogućio joj prolaz s obe strane, pa sam ubio boga u njoj. i ne kajem se, ujelo me govedo dve sekunde pre toga.

u srednjoj školi sam hejtovao 85% ljudi, a važio sam za jednog od pametnijih u razredu (iako nisam bio neki đak lolo), pa sam većini namerno govorio pogrešne odgovore kad me pitaju nešto :D

kao klinac sam čekao da komšinica s prvog sprata okači tek oprane čaršave da se suše da bih iste gađao blatom lolo.

toga sam se setio na prvu, bio sam vrlo zao i pokvaren kao klinac a i sad nisam bolji, biće još ako se setim lolo

edit: pravio poplavu u školi ventilom od radijatora, lomio prozore po učionici.

obožavam da prdim u prevozu, ne znam iz kog razloga. kad je neko fin i namirisan oko mene suzdržim se, ali budući da se većina korisnika GSB-a uglavnom i ne kupa baš često, volim da im okadim onako lolo

u vrtiću sam se namerno ispovraćao na lika jer me nervirao. u tom istom vrtiću mi je lik razbio glavu kockom pa sam ja do'vatio još veću kocku i još bolje mu razbio glavu, pa smo obojica plakali onako krvavi lololo

14. Udario sam ciganče martinkom u grudi kada mi se, ulazeći u autobus, u'vatilo za zadnji džep. Automatski šut u grudi martinkom, bukvalno izletelo iz prevoza. Ne kajem se, al' nije u redu. Mada, jebi ga. Bezobrazna gamad. Kako ih samo dresiraše.

15. Ovako...

-Sa 4 godine, israo sam se prvoj komšinici na kućnom pragu jer mi je izbušila loptu. Dete joj jebem! Bila ganc nova iz Francuske, al jbg, to je valjda život.

-Sa 5 godina, istoj toj komšinici sam roknuo desetak mega petardi u kokošinjac. Naravno, opet mi izbušila loptu, onaj piroćanski gumenjak, ali jbg, on je najduže trajao.

-Sa 5 godina, dao preostalim komšinicim kokoškama neke varikine i kurčeve od kojih sam smućkao koktel. Samo su zakovrnule očima i padale jedna po jedna.

- Sa 7 godina, pustio komšijino tele iz štale, jurio ga komša mučenik 5 km, čuo sam njegovu ženu kako priča sa mojom babom da su mu se muda nakon toga otegla dobrih 3 santima.

- Sa 7 godina, razbio Banetu "šmeksonu" blok o glavu jer je podjebavao, a ionako je sam retardiran do besvesti.

Ovako može u nedogled, tako da ću preći na nešto svežije.

- Sa 18 imao seksualni odnos sa komšijinom devojkom.

- Sa 19 godina, organizovao žurku sa točenim pivom po ceni od 100 din čaša, a sipao im Jagodinca iz flajke. Nabavna cena 60 din/1,5l.

A što se tiče "poslića"... hmmm

- Sada sa 20 godina, uživam u životu i nikada se nisam potukao.

16. Kad su kod nas u kraju u parkiću prvi put postavili onaj dečiji parkić tri ortaka i ja smo uradili sledeće:
    Iskenjali smo se na tobogan, na klackalicu u onu kućicu što ima kao na toboganu i onda smo ga izdrkali posle po svemu tome. Bljak. Al tad nam je to bilo smešno. I nismo bili baš tako mali, 20 godina...

17. Nisam bio neki opasan i zao dečkić, mada je život predmnom. Ali evo nekih stvarčica.

- Kao dete iz grada (Mada je Aleksinac veće selo, od većine sela) mnogo sam voleo kad odem u selo da plašim stoku.

- Jednom prilikom kad smo bili kod babe i dede počeo sam pa im prevćem po stvarima i počeo sam da razbacujem šerpe, lonce.. Nakon toga sam dobio najveće batine koje i dan danas pamtim.

- Uhvatio sam služavku za dupe u predškolskom. Nisam dobio velike batine od keve, ćale je već bio ponosan na mene.

- Na rekrativno nastavi sam se pobio sa najboljim drugom, i to baš krvnički. Bilo mi je 8 godina.

- Takođe sam se i sa komšijom dosta tukao, jer me je kao detence od 2-3 godine šibao nekim kablom iako je bio 6 meseci mlađi od mene, posle je redovno dobijao batine kad sam se opametio. Sa istim tim komšijom sam pravio zamke za drugog komšiju jer nas je mnogo nervirao.

- Prvi put pobegao sa časa u 2. razredu osnovne škole i to sa veronauke.

Možda se setim još nečeg kasnije..

18. Uteko sa časa u 1. razredu zbog fudbala...
    EDIT: Zaboravio da odem posle odmora.

19. Ovo mi je prvo palo na pamet:
    -Kada smo na času trebali da pravimo model kocke od papira, ja sam makazama odsekao drugarici pramen kose, doduše i ona je mene lupila makazama.
    - Jednom prilikom dok smo se parkirali, otvorio sam zadnja vrata na kolima i ogrebao jedan BMW. Na moju veliku sreću, iako je vlasnik bio u njima nije hteo da me bije.
    - Žalim što sam mačku zgazio po repu pa je ogrebala mog brata.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.