Prijava

Ako se izuzme ovaj totalno nelinčovski film, Twin Peaks je nešto najracionalnije što je Linčov mozak kreirao, a serija je možda i najtipičniji supernatural za televiziju snimljen. Videćemo šta će biti, ali se nadam da neće razočarati.

Šta mislite da bushidov patuljak predstavlja i da li je on "dobar" lik?

Biće kao nastavak otvorenih vrata.

koje budale, sumnjaju u linca

Ја ово одгледао тек сада, схватио сам да је време, одлажем већ 2-3 године. Јако готивна серија, пун сам утисака. Није завршено како ваља, мислим да и те како има простора за наставак. И супер је што ће овог пута све епизоде режирати Линч и све написати са Фростом. Могло би ово да буде једнако добро, иако се то ретко дешава са наставцима.

Филм гледам сутра, данас нисам стигао. Какав је?

Допуна: Како је ово јака сцена :D
https://www.youtube.com/watch?v=cte_QFOkVgY

Film je zaboravan, viđećeš i sam zašto.

Ne znam kolko je Linč htio da traje Twin Peaks dok je snimao, 30 epizoda nije malo a morao je da zbrza jer gledanost tad nije zadovoljavala. Hoću da kažem da možda ima scenario po kojem je htio da raspreda nadugačko i naširoko, a ljudima obično pod stare dane opadne kreativnost tako da...

Ma nije zbrzano 30 epizoda brate, nego je čak bilo i previše razvučeno. 22-23 epizode bi bile sasvim dovoljne da se ista ona priča ispriča i da ispane još bolje realno.

Prva sezona je bila vrh, druga je počela odlično pa su onda par epizoda krenuli previše da se fokusiraju na onog predosadnog malog motordžiju i njegovu ziljavu ribu i Lorinu sestru... pa je onda opet bilo odlično kad je Kuper opet bio u prvom planu sve dok nije provaljeno ko je Bob na pola druge sezone što je isto bilo baš vrh odrađeno... poslije toga sve do zadnje epizode je totalno bilo nepotrebno. Mogli su sve ono u 2-3 epizode realno da strpaju, naročito da izbace sve scene sa onim predosadnim motoržijom ali realno Linč i Frost uopšte nijesu režirali te epizode. Kako sam provalio, Linč i Frost su u drugoj sezoni uglavnom režirali samo one epizode u kojima je Kuper u centru pažnje i te epizode su bile vrh (uključujući naravno i posljednju epizodu) ali zato je sve ono između riješenja Lorinog ubistva i posljednje epizode bilo totalno sranje.

Mislim i dalje su te epizode bile okej, čak i meni koji uopšte ne gotivim serije (realno twin peaks mi je jedina serija koju gotivim) ali su bile mnogo mnogo ispod svih ostalih.

E sad obzirom da će njih dvoica da režiraju komplet treću sezonu imam dosta visoka očekivanja

Inače, Linč je čak valjda htio da se nikad ne riješi Lorino ubistvo ali pritisnuli su ovi sa televizije da se odradi to jer bi kapiram bilo previše apstraktno za ljude tako nešto u vremenu kad je 99% serija bilo epizodični sitkomi

I da, ribe u seriji idu ovako:

Audry >>> Maddy (kad se otarasi onih babskih naočara) > Milfara što drži onaj restoran >>> Žena od onog majmuna nepokretnog >>>>>> Riba od onog motordžije debilnog

1. Odri
2. Norma (koja drzi restoran)
3. Dona (motordzijina riba)

Meni Norma na 1. mjestu, onda idu ostale :-)

Не брате селтиче овде Одри шије све. :)

Meni je Norma broj jedan. Zašto Nadin potcenjujete i ona je u top 3 sigurno. Žena Zmaj :)

Мада боље да ставимо Надин да буде прва иначе ће све да нас пребије. :)

Najjaci kres potencijal je imala ona s povezom preko oka, ko to ne vidi nije iskusan jebac

Je li Fire walk with me imperativ?

vesna plakala kao malo dete kad je katai napustio:D

Kad kažeš vesna plakala kao malo dete to je u neku ruku pleonazam. Tautologija.
Ne mogu da nađem riječ koja se rimuje sa Katai, htjela sam da ti odgovorim u stihu. Ali razmisliću još.
Aj sad ti meni odgovori na pitanje koje sam postavila.

kakve su ovo reci koje si napisala puce mi glava prokletnice!!