Prva dama u Srbiji

1. Imam decu, kosovari su loše iskustvo. I nema izuzetaka.

2. Pokusavam da budem fina. Mislila sam da sam te povredila a ti u stvari tarazis nacin da izvrces moje reci.
    Ovako, ako osobe sa invaliditetom imaju pravo, a ja mislim da imaju da kazu: nista o nama bez nas. Ako je ocekivano da predstavnik umetnika bude umetnik, a sportista sportista. Zasto je pogresno da ja zelim da mene prestavlja osoba koja ima slican način razmisljanja kao ja?

3. Kao prvo da sam neki drkos i borac za prava ljudi i cigana i kucica kao sto nisam rekao bih ti da se ne kaze kosovari nego kosovci jer je kosovar uvredljiv termin za ljude sa prostora kosova i metohije. Kao drugo ovo za decu ti ne verujem jer se totalno uklapas u sablon ljudi kojima neke "diskriminacije"(najgora rec na svetu pored emancipacije) smetaju tek kada su oni ili njima bliski ljudi umesani. I trece ali ne i najmanje vazno: ako si vec zensko ne bistri politiku i ponasaj se kao zensko ili idi cuvaj tu decu jer od dve zene koliko se pojavilo na ovoj temu upuvale su se obe.

4. Možda osoba ima sličan način razmišljanja kao ti, ali ne može da ima decu, zbog nečega nevezanog za razmišljanje? Na kraju, to je kao da si grobar, pa glasaš za grobara jer je on tvoj najbolji predstavnik. Oh, pogrešno...

Ovih dana često čujem kako dozivljavamo prve dame i uglavnom se o njima govori sa prezirom. Svaka ima svoj neki neoprostivi greh.

Doduše, i o političarima se uglavnom govori sa prezirom. Kad se sme.

5. Moja deca velika. sami se čuvaju.
    Branim ljude koji nemaju decu jer poznajem neke i ne znaš razlog zbog kog nemaju decu i možda to nije njihova odluka.
    Što se tiče izraza kosovar, iskustvo je pokazalo da te ljude ne možeš ničim uvrediti ni postideti, takva su sorta, dno.

6. Što se tiče izraza kosovar, iskustvo je pokazalo da te ljude ne možeš ničim uvrediti ni postideti, takva su sorta, dno.

Dno ti je takvo razmišljanje.

7. Pa ja ne verujem da sam ovde ja najtolerantniji...ako ocu da glasam za vulina ima da glasam za njega jer je to moje pravo i jer mi se moze sta ikoga boli kurac zasto cu to uraditi? Tako i partizanka ima pravo da glasa za koga hoce iz razloga koji ona smatra validnim(ili cak i to ne-moze da se sprda jednostavno) samo sto ne ume da vam to ovako saopsti.

8. Pravo da glasaš za koga hoćeš niko ne osporava. O razlozima za to može samo da se raspravlja, a to se i radi.

9. Moja deca velika. sami se čuvaju.
    Branim ljude koji nemaju decu jer poznajem neke i ne znaš razlog zbog kog nemaju decu i možda to nije njihova odluka.
    Što se tiče izraza kosovar, iskustvo je pokazalo da te ljude ne možeš ničim uvrediti ni postideti, takva su sorta, dno.

ne vidim razlog da branis nekoga ko nije napadnut. I ja poznajem takve ljude, naravno, i naravno da postujem njihovu odluku ili saosecam sa njima ako je druga stvar u pitanju. Sad vec pokusavas da okrenes pricu sa podrske na izborima na napad na ljude koji nisu u stanju da imaju decu a to je vrlo degutantno, podseca na danasnje politicire i izaziva mucninu.

Moguce je da je istina ovo za kosovce ali to sto ne mogu da se uvrede ne znaci da treba da ih vredjas.

Za sat vremena i sa 100 slova pokazati ovoliko losih osobina je magija, moram ti priznati to.

10. Pa ja ne verujem da sam ovde ja najtolerantniji...ako ocu da glasam za vulina ima da glasam za njega j

nemoj brate, bohor bi cirkus od toga napravio

11. Pravo da glasaš za koga hoćeš niko ne osporava. O razlozima za to može samo da se raspravlja, a to se i radi.

zar nije demokratija i slobodan svet bas pravo da glasas za koga hoces? Tebi je npr glup razlog da glasas za seselja jer rat bla bla zatvaranje granica bla bla velika srbija a nekome je glup razlog da glasa za cedu jer kosovo bla bla pederi bla bla droga. Ko odlucuje sta je valjan razlog?

12. nemoj brate, bohor bi cirkus od toga napravio

lupio sam vulina kao krajnost jer vecu budalu nisam mogao da smislim, ja od osamneste glasam za seselja i glasacu i dalje jer eto. Ali nije to sad tema...

13. Ne izvrćem ništa.

Ja nikada ne bi glasala za muskarca koji nije ozenjen ili za zenu bez muza, nekako mi se cine ti samci isfrustrirano. Da ne upotrebim neki gori izraz. Ljudi bez dece ne misle o dalekoj buducnosti. Jer sa njima sve staje. Muskarci bez sinova cesto kazu za svoj imetak - sve ce mi to zetovi raspickati.

Ljudi bez dece ne misle o dalekoj budućnosti? Nema decu ( jebemliga iz kog razloga) i ne misli dobro ni tuđoj deci? Ne želi da budućnost tuđe dece učini boljom?

14. BOHOR GLASO ZA VULINA lololo

15. Pa ona smatra tako i zato nece da glasa za njih. I to je njeno pravo. Ja sam vec napisao da ona lupa gluposti, nikako se ne slazem sa njenim razlogom za necije neglasanje ALI IMA PRAVO i to je kraj.

Ali ti si posle toga naveo/la da ona uskracuje pravo glasa ljudima koji nemaju decu i da ih diskriminise a to nikako nije tacno jer bi u tom slucaju uvek bilo nereseno glasanje posto ne bi smeo da ne glasas za nekoga jer je cigan zq drugog jer je mator za trecu jer je zensko itd. Treba prvo da razmislis i shvatis o cemu raspravljas i sta zastupas pa onda da pises

16. Ko odlucuje sta je valjan razlog?

Ne odlučuje niko, svako iznosi svoje gledište šta je valjan razlog. I to je valjda demokratija. I ti možeš imati loše mišljenje o ženama koliko hoćeš, i podeliti to sa drugima, ali ih ne smeš šamarati i šta ti znam, ako one to neće. I to je demokratija.
    EDIT Ja bih bez problema glasao (kad bih ikad više glasao, ali mislim da neću) za nekoga ko nema dece. Ne mora čovek imati dece da bi gledao u budućnost. Čak recimo neki političar ima dece, pa gledajući u budućnost potrudi se da obezbedi svoju decu u toj budućnosti. I unuke. Osim toga, ne mislim da bi se trebalo koncentrisati na jednu ličnost, a to je upravo ono što se u ovoj zemlji radi, tražimo vođe, ovakve, onakve. Nažalost, SNS jeste Vučić, LDP Čeda, SPS Dačić, ranije Milošević, DS je bio Tadić, itd. Treba gledati ceo tim, ima li kakvih kadrova, ko stoji iza njih, onda program, i tako.

17. ali ih ne smeš šamarati i šta ti znam, ako one to neće.

ahahahha

18. Ne znam šta je smešno, mnogo ljudi to voli i sprovodi na obostrano zadovoljstvo.

19. Ja nikada ne bi glasala za muskarca koji nije ozenjen ili za zenu bez muza, nekako mi se cine ti samci isfrustrirano. Da ne upotrebim neki gori izraz. Ljudi bez dece ne misle o dalekoj buducnosti. Jer sa njima sve staje. Muskarci bez sinova cesto kazu za svoj imetak - sve ce mi to zetovi raspickati. Mislim da mora supruga.

Kao što ne treba glasati ni za ženjenog muškarca, jer će na njegovo mišljenje da utiče žena, na koju opet utiče xy stvari tipa pms, nokat, zagoreli grašak itd. A ljudi s decom će uvek gledati da prvo svoje potomstvo obezbede, te ne mogu biti objektivni, uvek će interese svoje đece stavljati ispred interesa tuđe. A muškarci sa samo muškom đecom će se zalagati za bijem ženu i snajka je za kuhinju, oni i sa muškom i sa ženskom đecom su emotivno prsli jer su i snajka mrš u kujnu stava i moja ćerka je princeza zet govno. Zaključak: svi su govna, Vojvodu za precednika!
    Proseravanje. Izmišljena ,,titula'', šta si ti koj kurac, muž ti je neko mudo, nisi ti.
    http://images.kurir.rs/slika-620x419/dragica-nikolic-prva-dama-srbije-tomislav-nikolic-vaskrs-uskrs-unuci-bajce-1367612301-305403.jpg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.