Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Još me boli glava od ovog da neko ko nema potomstvo ne treba da dobije glas, ma koliko sposoban bio. Lošiji je od ove pederčine na vlasti koja je ženjena?
Boli te glava jer si glup. Nisi razumeo sta je rekla, aj ispocetka.
E jbg. Rekoh da ne bi glasala. To ne znaci da mislim o tome lose. Ako neko treba da odlucuje o meni, volela bi da mi je slican. Izvinjavam se ako je moj post delovao tako. Stvarno ne mislim nista lose.
Mislim, kad muškarac obavlja javnu funkciju, kao bavljenje politikom, njegova žena ne bi trebalo da se meša u to. Privatni život privatno, poslovni poslovno. Isto važi i kad se žena bavi javnom funkcijom. Zaboga, ko je čuo za muža Angele Merkel, Margaret Tačer, Medlin Olbrajt?
A to da li neko ima ženumužadecu, pa Džingis kan je imao dece i žena koliko hoćeš, ali to ga nije činilo manjim divljakom. Milošević je imao ona dva deteta debila, pa ga to nije činilo boljim čovekom. A Koštunica nije bio ni oženjen. Đinđić jedno dete. Drašković bio oženjen, ali bez dece. Šešelj deca koliko hoćeš. Meni to nema baš uticaja.
Đinđić ima dvoje dece, tj. sad Ružica ima.
Pseto, poljubiš me u pičku, ti si glup.
Bračni status i biološka svrha nemaju veze sa političkim sposobnostima. Nema ni pol. Zbog takvih glasača smo tu de smo.
TO ŠTO NEMAM DECU TO NE ZNAČI
http://images.kurir.rs/slika-900x608/vuk-draskovic-obestecen-obestecenje-atentat-ibarska-magistrala-tuzba-1328585176-115203.jpg
DA NE BI BIO SAVRŠENA PRVA DAMA KAD DANA POBEDI
Pseto, poljubiš me u pičku, ti si glup.
Ahahahah nemoj dvaput da mu kažeš.
http://images1.ynet.co.il/PicServer3/2013/02/10/4450800/52156765_wa.jpg
Evo poena za pseta88
Bračni status i biološka svrha nemaju veze sa političkim sposobnostima. Nema ni pol. Zbog takvih glasača smo tu de smo.
pa ti i dalje pokazujes da si glup. To sto je rekla da ne bi glasala za nekoga ko nrma decu ne znaci da ti koji nemaju decu nemaju pravo glasa. Isto kao sto su neke glasale za tadica jer je lep. Neko ne bi glasao za seselja jer ne zeli rat da li to znaci da oni koji ne zele rat nemaju pravo glasa? Idi sinovac diskutuj sa rasninom, isti ste nivo
Edit: sad si editovao onaj gore post i u rangu si sa eru iluvratarom tako da ne vidim razlog da ti se obracam vise bud dobar cuvaj se da te ne prevari neko
Skrenuste sa teme. Nije pitanje ni zena na vlasti ni broj potomoka. Vec supruge ljudi na vlasti. Jos jednom Smoki izvini... Nespretno sam se izrazila.
Ma ti lupas do jaja ali imas pravo da glasas za koga hoces zbog cega god hoces. Mada bi ja prodiskutovao i to tvoje pravo glasa...
To što ona neće da glasa ne oduzima im pravo glasa? Koliko ljudi razmišlja ko ona?
Glasa Partizanka, glasaju kosovari što su iscucali od države sve što su mogli, i de nas je to dovelo? U pravu si, jesam glup. Idem da se iserem na poster i postujem oko referenduma u RS.
KEMIŠA ZA PREDSEDNIKA
http://38.media.tumblr.com/b55593a19c1abf818d096017d8f2631e/tumblr_nitcjtx5TY1sg888so1_400.gif
Glup ili glupa, pitanje je sad.
Heheheh
Eto. Zorka je bila ministar.
Anđelko:-*
Ja bih se vratio na prvih par postova.. Sasvim je jasno da je bog silovao djevu mariju sto je jos jedan dokaz da je musko, citiracu cecu jer njeni stihovi ovjasnjavaju sve: "zar i bog sto nebom hoda, vladar carstva nebeskog, zar i on je muskog roda, okrutnog? "
Kul je kad se pobunis zbog diskriminacije onih koji nemaju decu jer si zastitnik ljudskih prava ali zato gemeralizujes i diskriminises ljude sa kosova i metohije jer si zastitnik ljudskih prava. To sto vrv nemas decu i nisi sa kosova i metohije naravno nema nikakve veze.
Poenta je da si vece govno od mene jer ja ne branim kastu kojoj pripadam pod plastom ljudskih prava. Bolje da seres po posterima, ocigledno.
Edit: glup ili glupa je potpuno svejedno, ja ne diskriminisem.