Добре пичке v2.0

1. Meni je odvratna.

2. па и мени има ту фацу јефтине дронфуље са штајге

3. Oba su u upotrebi, zavisi od lokaliteta. :)

4. Ma sva je odvratna. Htela sam da vidim reakciju. Ne vređam nikog ali osobe sa širokim nozdrvama me odbijaju odmah. Ili taj donji deo nosa širok i pljosnat ... ne mogu. Eto to me izluđuje recimo. Svi imamo nešto što nam ne prija..Ne cenim ljude po izgledu, nikad nisam niti ću. Ali to me, eto, nervira. Podsećaju me na majmune.

5. не бих сад да упоређујем шиптаре и животиње било би увредљиво за животиње, али шипци су ипак најнижи ниво сигурно

6. crnkinje imaju te siroke nozdrve. neutralan sam po tom pitanju. ali generalno volim vise tanje, manje, lice, sa onako diskretnim ustima i usnama nego veliku vilicu kod zene

7. тачно црнци имају те ноздрве заиста мсм поготово они угљенисани црна чоколада црнци ова рита је некако браонкаста

8. Melezi, crnci kako god, ima i među njima lepih ljudi, ali svi smo različiti i različite i ukuse imamo. Ja ne mogu eto, volim belu rasu i to je. Poštujem sve ljude i mogu da se družim ali za izbor partnera ne mogu da imam takvu osobu nikad. Volim zapravo plave ljude. Plave, gospodstvene, ali je uglavnom mali broj njih odista lepo, kao Momčilo Otašević na primer.

9. plave po boji kose ili xD

10. Svakako plave. :D Bele, pa ih izbije ružičasto u besu, a oči svetle, modre, sive ili zelene, ili čak mešavina neka svih tih, a kosa talasi ... volim muškarce koji liče bukvalno na prinčeve, eto. Negde zamislim Hamleta i onda šmekam hahahhhaha. Ipak za čitavu mladost srela sam ukupno petoro takvih ljudi. Na TV-u ih ima ali uživo jok. I onda neko počne da mi govori kako mu nisam tip i slično a završi sa mnom, kao i ja koja sam ipak imala sve crne momke. Jednog baš plavog, po ukusu, ali je bio glup do bola tako da sam ga ipak ostavila. :D

11. Nije sve u lepoti, ipak. Zapravo ni deseti deo. Ali ajde, za svet je lepota sve tako da ko im jebe mater. :) Mozak je ipak bescenje.

12. hahahah plave devojke imaju jednostavno previse recesivnih alela, zato nije cudno da su glupe/lude... isto vazi i za momke. bogu hvala nisam plav niti glup xD

13. Црнци су нестабилни тотално јбг ео једна фудбалска причица не знам јел истина мислим да јесте у холандији су тамо давно провалили да су црнци због њихове историје доста нестабилни и да не би требали да изводе битне пенале јер притисак и то а они то не могу да поднесу и често промашују после испадало нешто као расизам и те муње ал у праву су мање више.
    Аввл плави високи јел плаве очи па могла си да кажеш нацисти да не кажем аријевци

14. HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA

15. hahahah mene je jedna plava privukla ali ispostavilo se da je previse nestabilna.

16. Obožavam. Ali ne oštre crte, nego blage, pravilne. Da su lepi ljudi a da su hladni. Da su stabilni, odsečni, sigurni. Ali da deluju hladno, stameno. Jeste, crnci su zbog večitog omalovažavanja i svega jako labilni ljudi. Ne volim Nemce fizički. Volim Ruse sa loknama. :Di

17. Šeron Stoun je plavuša Vuče koja ima IQ 180 i samim tim je najpametnija glumica Holivuda. ...Ne znam šta se i kako nasleđuje ali ne bih rekla baš da je to u ubod tačno. :D

18. rusi su najstabilniji na svetu. votka cini cuda izgleda xD

19. Lepi su i crni ljudi s belim tenom, ma zavisi od harizme. To je sve za mene. Ili imaš x faktor ili nemaš. Ne mora nužno nacista :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.