Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
па тоти жемка гледај их по америци тамо ови пандури белци их упуцају шта год да ураде а опет ови црнци из гета рокну пандуре чим их виде на улици зачарани круг
сад као не мора бла бла враже
yeahte. paglu prica skroz
Ne mora. Kažem vam, muž mi je bivši crn ko Turcin i nista od toga nema, osim intelekta koji mu dzaba. Jer je pijana i obolela stoka. Mislim to je napravio od sebe.
Čovek koji trenutno radi ovde u elektrani, koji je naizgled gospodin, koji je na položaju i ima jedan od najtežih fakulteta zapravo je smeće neviđeno. Ja bih radije s drvosečom da sam bila majke mi. Drvoseča nikad ne bi bio sposoban na mnoga zla, ni u najgorim svojim stanjima jer prosto nema kapacitet da tako nešto smisli. On je nula. Stanem s komunalcima i pričam. I shvatim koliko su bolji i kvalitetniji ljudi. I bude mi krivo. Stoka nad stokama.
jbg. dzabe mu intelekt kad je razuzdan i alkos. dzabe bi bilo nekom i da je plavi princ a da je pglu ili da nije a da je malo lud
Ma rđa do-zla-boga. Bukvalno raspad. Sramota me i tek će dete biti sramota. I njega i cele te familije. Najpametnije je da mi zapalimo odavde što ranije moguće. Negde ne odustajem od toga, čini mi se najboljim rešenjem za sto života.
zar nisi rekla da ne bi mogla da budes s nekim ko je glup. ne kazem da je drvoseca glup...
a evo osobina na osnovu ovoga
da je belac, nuzno
plav, crn ali da nije pglu ili sa nekom mentalnom bolescu, zavisnoscu
taman ten (moze ako intelekt rastura), svetao ten
plave, zelene, plavo zelene oci
da je stabilan, siguran u sebe, da se mozes u njega pouzdati
Može taman ten s plavom kosom i svetlim.očima hahahhahahaha
Ma mozak ti meni daj, i osobine čoveka vrednog poštovanja, ostalo me ič ne zanima. :) Ali mozak koji se koristi, a ne koji izaziva probleme i nevolje.
dobro dacu ti ga kad si tako navalila :P
па добро и неки нацисти су имали мозак и били су поштовани бар после рата у америци ето ти прави мушкарац решио сам ти то
627 Hahhahahahaha fala ti, ko brata te volem. :D
mislis ko Uivera
ма нема на чему е
627 Bratina od vukajlijaša! :D
da
dr. Vuk, doktor da ga ispusi uvek
Čiča Morada, desi kućo stara francuska
dr .Vuk*
https://www.imdb.com/title/tt7740496/?ref_=tt_urv
Gem od filma u ova nemoralna vremena. 10/10 Vidim ljudi lose ocenjuju, ali mislim da su ocekivali nesto tipa neo noir zabave, a dobili pouku i atmosferu vredne Brace Karamazovih. Tako da, ne ocekujte da ovaj film moze zabaviti uz kokice, vise je za neko kisno vece i ususkanost pod cebetom.
Najbolji Del Torov film do sada.