Добре пичке v2.0

1. Ove šajkove hadidi rajakovski, kravitzi, spadaju u vrh kao, kako bre

2. a bre ne pomazi jbt, ocu da vidim realnu sliku

3. bravo, imas kurac umes da razlikujes sta bi jebo od onog sto ne bi. aj cuti sad

nista neces reci sto svi ovde vec (mozda melkor... ) ne vidimo

4. Šta, jebo bi sve sa liste, i blanšetovu lolo

Ae ćutim

5. ama bre, ne bi. ne bi niko odavde jbt, jel tolko ne mozes da ukapiras da me boli kurac za tvoje misljenje jer je isto ko moje, procitaj sta sam napisao u kurac.

zanima me misljenje avi, koj ti kurac, sta si zapeo?

6. nije tebi upucen post, to sto si se umuvao, izmuvaj se isto tako

7. aj procitaj opet postove pa se vrati se "aaaaa, kapiram, nesporazum"

8. Ajde bre brt ne kenjaj, si zakupio ovaj podforum?
    Viš da devojka ne odgovara, šibni joj pvt

9. a daj bre, nisi mi jasan sta si zapeo da komentarises jebozovnost na listi koju je ocigledno sastavljala neka zena ili peder, kad i napisah da uglavnom nije, poceo sam neku pricu da se zajebavamo i pricamo avi da musko a ti mora se svadjas i mases pesnicom u nebo sto los izbor picki na listi sa losim izborom picki cija je poenta los izbor picki.

idi bre ovo ko kad uzmes da pricas neki vic koji kakav takav a neko uzme pa umesto da samo cuti ili se ne smeje uzme pa "ne razumem". ti onda kao, "pa hteo sam, znas lista, lose ribe haha", on "pa da, lose su, sta si hteo da kazes". "pa da, to je vic, to je poenta" - "sta je poenta, ruzne su?"

i usere ti se i u pricu i u zivot.

aj nemoj da si taj lik.

10. ne ne vreme je bilo da neko digne glas protiv celtovog tirjanstva na sajtu

Al' tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga k poznanju prava: to je ljudska dužnos' najsvetija!

11. odavno nisam imao besmisleniju raspravu oko niceg

12. :D

care, care vise treba nam

13. i usere ti se i u pricu i u zivot.

u redu je tebra, sve kul, nemoj me tući
    mojne si takav lik

14. odbijam dalju raspravu oko ovoga

15. E sad ja nastupam. Ček listam listu

16. Nisam ni videla raspravu, treba da napisem brojke valjanih je l', sad ću da ošacujem, ove prve dve su grdne sačuvaj Boze

17. ЕМА ВОТСОН ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
    ту сам стао

18. Ovaj, ja nju ne volim, tvrde da je jedna od najlepših...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.