Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Na ovoj slici penelope kruz pozajmila vilicu od dejvida kultarda no prob
Ovako, najlepše žene sa liste, baš najlepše su isključivo 6. 41. i 43.
Dakle neka je Adriana Lima na prvom mestu, a Jolie na trećem. Gledam kakve su bile u najboljem svom izdanju, sve u obzir uzimam, jer većinu znam. To je top tri. Sad mogu još da proberem koje nešto kao imaju, tu ide Penelopa Kruz pri tom vrhu još recimo... Sumnjam da ću da saberem 10 komada ali ajde da vidimo.
Било која листа овог типа на којој нема Џенифер Конели је ампутиран, запишан, сажвакан и исповраћан керов курац
Brate cim na listi NAJLEPSIH zena SVETA ima i nebelkinja onda je nekredibilna. Msm mora kao da se stave i camuganke al ono, znamo svi sto
au kako se slažem s Galantnim!!!!
ama bre, ne bi. ne bi niko odavde jbt
https://www.youtube.com/watch?v=oHC1230OpOg
Znači ovde ima žena koje imaju po jedan do dva dela tela izuzetno lepa harizmu nemaju..Evo recimo Penelopa, ona ima ta žljebava usta i ja ih ne volim ali nije operisala ništa, ima oči specifične, crne izrazito zenice se ne vide... Hod, držanje, kosu ima nekog meksičkog začina.
Dalje ova Blake Lavely ona ima telo do jaja, gledala sam neki film s njom i ajkulom pitaj boga ako ga nađem i kako se zove, tu joj je telo do izražaja i meni je sve na mestu, faca joj je čudna, isto ima nekakva razvučena usta, ne volim takva usta. Volim usta puna, koja rastu u punoći a neko ja su usečena u facu kao prorez.
Celt brate meni stvarno ne smeta ali previse si iskljuciv brt, pocevsi od care i melka preko maestra i sad stokera, sve si ispizdeo, treba da spustis loptu malo vjv
Kira Najtli ima fenomenalno lice, specifične crte jako, harizmatične, seksi ali je premršava i to me tako odbija da ne znam... više je dečko nego žena građom. Faca je svakako brutalna, da je zašrafimo na telo Blake Levely i rešeno :D
Volim Natali Portman, malecka jeste ali harizmu ima dobru. Dosta dobru.
Mila Kunis je meni na prvu hot. A onda kad krenem da je analiziram dođem do toga da malo odista lepog ima ali očito ume to da iznese na najbolji način. Bez šminke u normalnim okolnostima užas.
Gal Gadot takođe kao i za Milu.
aj ne pravite bauk ni iz cega.
ok, avl jeste zensko ili namerno masi (osim adrijane lime jbg)
Sa ću ti brojeve napišem i to je to.
Sto ste tice irine shayk, pregledaj interview kod craiga fergusona, riba je sarmantna haos sto je cesto karakteristika tih fejmz picoka koje vaze za simbole lepote
Blake Lively*
Fala kurcu pa stavili Margo Robi, savrsenstvo bukvalno
Meni licno i Ema Stoun ali kontam i to da neki ljudi misle da cudno izgleda
od čamuganki samo
Gugu Mbatha-Raw
RAW
pravi odgovor je jebo bi sve da ne lazemo.
ali po nekoj shortlisti evo moje, bez mnogo ustezanja :
4, 7, 9, 10, 11, 14, 22, 24, 25, 37, 39, 41, 42, 50, 51
toeto. cenim i ostali slicno?
није марго него маргот аматеру
од чамуганки само хели бери иако вероватно пије онај адренохром кад изгледа боље у 60ој, него у 35ој кад је била у чемс бонту
Begaj be Vuzi
Pa šta mašim, pričam lepo. Realna slika je da su stvarno mnogo ružne. A i da nemaju neku posebnu harizmu. Lima je paketić. Ostalo je sve delimično.
Alexandra Daddario, Alice Eve itd itd