Jeste bila Rava. Na faksu je bila jedna kul ortakinja iz Kruševca, živela blizu nje nesto i rekla.da nema ko se nije popeo na nju...
Milica Pavlović uopšte nije glupa. :)
Silvija ružna? Ou brate šta je tebi lepo. Imaš neki sistem jebem li ga ...
Pa šta je J.Lo jbt? Šta je dižete toliko, seljanka iz Bronksa... smešno. Što bi mi znali gde je Bronks? Klasična ciganštura, pleme. Naročito kad igra onako po ritmu vidiš koliko ima te primitivne krvi. Ništa prefinjeno nema. Obična dronfulja. Stoput je bolja Nikol što vodi pusiket dols, i Džesika Alba. Med medeni.
Ali za karanje je dobra. Ono takve mesnate i crnpuraste se najbolje karaju.
Nikol je bomba, i ona što je u njenoj grupi s crvenom kosom do jaja riba.
Lopez je stvarno precenjena. Okej, ima fenomenalan osećaj za ritam kao i svi crnci, imam ga i ja, iako sam izrazito bela, znam i trbušni ples, ali ne izgledam nimalo jeftino. Ona da. Jednostavno je tako. I ne volim ih. Nekad su bili robovi, sad su se raspojasali. Poštujem njihovu rasu, mogu da mi budu dragi, prijatelji, mogu da se cak žene s nekim iz moje familije, ali meni lično da se svide kao neko s kim bih imala nešto maksimalno intimno - nikad. Poštujem naravno svačiji ukus.
Ne volim ni ja ali imam oči.
Retko lepa crnkinja je Nikol.
Najlepše žene su žene Evrope i Balkana. Najlepše mešavine su naše s Turcima. Iskreno. Nigde tako prirodno lepe žene nisam videla.
Sever gore su mnogo plavi, beli čak i za moj pojam. Ali Balkan ... najlepši ljudi. Nisam ja neki nacionalista i slično. Realna sam. Lepšeg sveta ni ženskog ni muškog niđe.
коцко реци ко и дај детаље макар у ПриВаТну поруку
Ova sa linka je ružna ko kurac
Ko Rosa iz Montevidea
++
627 mislio sam da to svi ovde jebeno znaju
Mahalo se dosta ranije tim dostignucem
ма боли ме курац дал се махало
казуј или јавно или у пвт
Jeste bila Rava. Na faksu je bila jedna kul ortakinja iz Kruševca, živela blizu nje nesto i rekla.da nema ko se nije popeo na nju...
Milica Pavlović uopšte nije glupa. :)
ok ok ja sam taj
Silvija ružna? Ou brate šta je tebi lepo. Imaš neki sistem jebem li ga ...
Pa šta je J.Lo jbt? Šta je dižete toliko, seljanka iz Bronksa... smešno. Što bi mi znali gde je Bronks? Klasična ciganštura, pleme. Naročito kad igra onako po ritmu vidiš koliko ima te primitivne krvi. Ništa prefinjeno nema. Obična dronfulja. Stoput je bolja Nikol što vodi pusiket dols, i Džesika Alba. Med medeni.
Ali za karanje je dobra. Ono takve mesnate i crnpuraste se najbolje karaju.
мени је никол баш фина
иако не волим те тамнопуте
Mahalo se dosta ranije tim dostignucem
Ne znaju ovi mladji da je jedan autor odavde bio sa maloljetnom M.T
edit sam
FBI OPEN UP
кога боли курац за м павловић ако на њу мислиш повраћа ми се кад морам да помислим на њ
sta je sledece, ne znate za autora pseto88 i jos jednu pevacicu eh
Nikol je bomba, i ona što je u njenoj grupi s crvenom kosom do jaja riba.
Lopez je stvarno precenjena. Okej, ima fenomenalan osećaj za ritam kao i svi crnci, imam ga i ja, iako sam izrazito bela, znam i trbušni ples, ali ne izgledam nimalo jeftino. Ona da. Jednostavno je tako. I ne volim ih. Nekad su bili robovi, sad su se raspojasali. Poštujem njihovu rasu, mogu da mi budu dragi, prijatelji, mogu da se cak žene s nekim iz moje familije, ali meni lično da se svide kao neko s kim bih imala nešto maksimalno intimno - nikad. Poštujem naravno svačiji ukus.
Kako ne izgledas jeftino po sopstvenom priznaju nosis mrtve starke xd
Skecx odoh sam
старке на бауштелу носим
univerzalke na fudbal, starke za provod
Ne volim ni ja ali imam oči.
Retko lepa crnkinja je Nikol.
Najlepše žene su žene Evrope i Balkana. Najlepše mešavine su naše s Turcima. Iskreno. Nigde tako prirodno lepe žene nisam videla.
Sever gore su mnogo plavi, beli čak i za moj pojam. Ali Balkan ... najlepši ljudi. Nisam ja neki nacionalista i slično. Realna sam. Lepšeg sveta ni ženskog ni muškog niđe.
добро никол је више браонкаста није угљенисана африкањара а и како да буде кад има нацистичке крви по презимену рекао би