Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nije, nije. Samo je lepa.
Ja bi Gocu Tržan da povalim hahahahahhahhahahahhhahahahhahah
а јел је знаш приватно ај ме упознај с њом да видим јел жена за у кућу
Nije za u kuću. Nju zanima samo karijera. Ima neke svoje cimove i traume. Nije baš laka osoba. Operisala je nos iz nekog kompleksa, šta li ... Nesigurna je iako deluje kao da je rođena sigurna. Jbg, majka je zaslužna za sve to. Pravila je kasting za cure za spot u Nišu dok sam studirala. Išla sam, ne za sebe, nego s drugaricom, i ta moja drugarica ima je u njenom spotu jednom... Jer ta moja drugaruca je baš lepa, samo je malo retos :D Silvija se zove. Inače u retosa od Silvije se zaljubilo pola Indije i šeik čak jedan. Retos je sve to lepo iskoristio i živi život, a ja sam nastavila da studiram i busam se u junačka prsa. Ona sad dnevno leti na tri lokacije, ja dnevno nanesem tri i više naramaka drva i tako... :D
ko to operisao nos, milica todorovic Oo
чим је била са оним индијанцем стругаром све ми је јасно
Indija je inace simpovska drzava za belkinje bi dali sve
U Indiji bi cak i kosmopolitu smatrali za atraktivnu
dve najvise titule u indiji
Radza sto znaci domaci kralj
Vook sto znaci kralj simpova
https://www.pirotskevesti.rs/najpoznatiji-indijski-glumac-odlepio-za-pirocankom/
Ona je stvarno ko da je njihova rasa..Ova slika je fuš ali u prirodi je lepa u pm. Samo eto, mozga bez, verovatno je zato i uspela. Mislim ona ima mozga tačno onoliko koliko treba zapravo za sve to.
https://www.listal.com/silvija-madi%C4%87/pictures
Lepa je sve joj jbm natupnjičavo. :D A volim je jbg. S tim što joj nikad ne bih potražila ni dinara niti uzela kao ni mnogima. Za mene ja nikog nemam sem deteta. I to i jeste realno. Oni mene imaju, ja njih ne.
Silvi Retom pali svetom. Žao mi često što nisam tako egzotično UBAVA. To je tolko isplativo. Ima jedna slika za neki sajt na koju se valjam od smeha. Da je nađem i dosta o Silvi. Ako vas zanima će si je nađete na facebook, inatagraNd i slicno. :)
Stetam je olicenje kako muskarac treba da izgleda. Mozda malo vise kose dima
Dzoni Dep za ove sa jeftinijim ulaznicama
Dzej Lo od zena
Pametnom dosta
Elem ja Pavlovićevu znam, Todorović ne. Za Pavlovićevu i pišem... upoznala sam je preko Silvi hahahahhaha pa nije Silvija belkinja, jeste, s crnim pedigreom. Šalim se, pa bela je u odnosu na Indijce. Lepa je žena, nemojte... ne što mi je neki k..c nego je stvarno lepa.
Dženifer Lopez sam volela dok nisam saznala koliko mrzi Srbe i Srbiju. I kako se pravi na jednom klipu da ne zna ni gde je to... Iskreno faca nula. Klasična crnkinja. Telo ima onako dobro, dupe... ali faca jok. Ima klempave uši!
https://images.app.goo.gl/B7H7fCiVQtfSbg2YA
Znači svaki put kad ovo vidim umrem od smeha. Hahahahhahahahahahhahaha
е јбг боли ме курац за павловићеву очито је глупачетина
Ima nekih ovde koji su bili intimni da ne kažem sa Milicom Todorovic pozdrav
хахахахах па ђе ло класична американка сиг не зна ни де су њихови хаваи а не србија
тако ти је то кад смо ми православци аријевци сви нас мрзе