Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
https://www.google.com/search?q=lily+james&client=ms-android-longcheer&prmd=imvn&sxsrf=ALiCzsZNIcXctgeJBO9h_qzqDXvTh5yoiA:1666129332504&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiD4I243-r6AhUD_SoKHXNhC_sQ_AUoAXoECAEQAQ&biw=360&bih=707&dpr=3
daj nesto mladje
Kakvo si ti smrdljivo odvratno govno... Najodvratnija sorta ljudi ikada..NAJOGAVNIJA. Cinik, ispušeni drops, ljiga, ona zadnja, gmizavac..Ma ni to čak. Ne postoji dno na koje više možeš da padneš, i dno si probušio. Infantilni kreten poremećenih vrednosti. Gad. Fušnjara.
Ti si se pokazala momenta kada si napisala to sto si napisala. Pazi, bio sam fin, a ti si mi kako uzvratila? Histericnim nicim izazvanim ad hominem napadom. Sta si ocekivala? Kako da se ponasam? Da budem jos finiji? More mars. Pa si onda uzela i da mi pretis, a posle iz samozaljenja kao jao placem, a ja sam ljigav. Nije nego. Sto si trazila to si i dobila
El bilo nečeg između vas dvoje više od virtuelnog?
Ju sram me bilo hihi
Čuvaj se, Stalker, itebe će
нема сталкер шта да се чува знаш ти ко су сталкери ехх
Šta da bude?? Ne znam da li da stvarno budem moron i slikam pvt, još i to, pazi me... dečko je debil. Nismo se slagali. Jedna osoba piše pvt, sasvim se odvratno ponaša javno. Koliko godina treba da ima za takvo bezmudaštvo? 15? Manje?
Uostalom uvredio me je prvi, i to javno. Dao mi je pogrešan broj u možda najgorem momentu u mom životu, nemojte sad vi kao ispravan broj, to se proveri pa se da, naročito osobi u onakvom stanju. Sprdate se s nečim jako delikatnim. Zato i kunem i mrzim, u čovekolikog Boga ne verujem ali u energiju da. I sigurna sam da je Univerzum kivan na tako nešto i da će sprovesti svoju pravdu. Otuda se usuđujem da mrzim. Moja mržnja je sveta kao što rekoh. Onaj koga mrzim nije nikada prošao ok, i to ne jer bih mu ja nešto napravila lično već jer je karma kučka. Ne dozvoljavam nakon svega ni jednu jednu lošu reč upućenu sebi, dotle sam porasla, da se od svega pa i od internet kao "zajebancija" branim. Ne dozvoljavam jednostavno ništa da se na mene podigne, ni obrva, ni ruka, ni reč, ni glas a tek ne kurac! Više nisam guska i branim se svim sredstvima, svuda, u svakoj prilici. Mene više niko nipodaštavati, gaziti, vređati ili ne daj bože tući neće - ili ću ga lepo - ubiti. Da. Sposobna sam za to. Jeste, uspeo je. Bivši je od mene napravio psihopatu, ali to je malo šta mi je napravio za 2,5 godine. Ja se nikad neću oporaviti, to su neizbrisive slike duboko urezane u moj um, ali ne dozvoljavam ikome više da se i minimalno iživljava nadamnom!!!!
TAKO DA CRKNI SMRDLJIVO DERIŠTE, ODJEBI OD MENE. ŠTA TI VIŠE NIJE JASNO? UOSTALOM odmah sam ti rekla da nisam osoba za sprdnju, niti viđanje, niti bilo šta, i da me ostaviš na miru. Ali ti si klasično GOVNO. Pošto nakon svega nisi prestao, i insistiraš na tome da sam šizofrena i bolesna, od tebe elem zdravija sto puta, ( ja bar dnevno uradim što ti nikad ne bi postigao i da imaš deset ruku), ne ostaje mi drugo nego da te mrzim i da mi se gadiš. Osobe dvolične, stolične prezirem najviše na svetu. Osobe sposobne da se pretvaraju za mene ne postoje! Toga mi je dosta za pet života. Nema tog izvinjena koje možeš da mi uputiš. Želim ti iz sveg srca da ti ćerka prođe kao ja, da se nađe vuk koji će joj na nekom bezveznom forumu gde pokušava da uspostavi neki svoj mir i olakšanje, koji će je jebati u srž svega što je boli svakodnevno bez grama mozga. STOKO. ODJEBI OD MENE VIŠEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Čuj Pretila sam da se ubijem....
Pa nisam pretila, tražila sam pomoć jbnu! Toliko sam samosvesna, što mi je rekla žena te noći. To je prvi znak da volim da živim, ako se osećam loše imam prava da se borim da tako ne bude.
Nikome nisam pretila niti se vas to tiče. Pitala sam ljudski. Sigurno neću da pozovem majku i kažem e ja tako i tako, ili drugaricu i slično, pa da mi doleti tešilački čopor što mi je odvratno.
Rugao si mi se u pvtu a i javno kad god bi se osetio inferiorno u odnosu na ostale sa sajta. Našao si mene da koristiš za svoje dečije igre ovde - ko je bolesniji? Ja koja odista imam probleme? Ili ti koji težiš da ih ni iz čega stvaraš?
Idi doktore malo obnovi gradivo. I ODJEBI U TROSKOKU. Od sam pogled na tvoj nik mi se povraća. A vi ostali bili ste me kao prihvatili dan dva, i bilo mi je stvarno ok..Osetila sam se kao deo nečega, kao da pripadam negde, funkcionisala sam tada bolje i u stvarnom životu... Međutim nema od toga ništa. Maltene ste se posrali po meni opet, svako na svoj način.
Hvala na tome. Uživajte.
Trebalo je da uz to i pozovem te brojeve, samo to bi bio jos vise sto bih mogao da uradim u toj situaciji…
Razumem da te je moje pisanje na forumu u prvom trenutku razočaralo, a posle i počelo da nervira. Sve što sam pisao iznudjeno je bilo, kao iznudjena greška u tenisu, jer su mi pojedini autori išli na razne strukture limbickog sistema. Opet kazem kao sad jutro je pametnije od noci i nikad nije trebalo da pisem ono sto sam sinoc pisao.
Ponekad treba pustiti gas, smanjiti stepen prenosa, zakočiti i povući ručnu. Većina toga što si rekla je istina, hteo sam najbolji odnos izmedju nas, a svojim postupcima sam se popišao po svim iskrenim i lepim porukama koje smo razmenili. Zbog toga mi je žao. Moje pisanje na forumu nema opravdanja. Žao mi je ako sam ti sinoć izazvao kakav stres, bio sam i sâm pod velikim stresom i umoran.
Да ли би био проблем да на теми Добре Пичке в2.0 поново постану актуелне добре пичке?
https://www.instagram.com/xshape.fit.tallinn/
Evo ga, u duhu teme
ахахах добро ал очајна је
Vidis li Vuce sta se dobija simpovanjem?
Ne samo da nece da se jebe sa tobom nego te i ne postuje kao coveka.
I to je poprilično istina, autore Hotul.
https://www.instagram.com/heylaurensummer/
U duhu teme.
https://instagram.com/gabrielleacorrea?igshid=NDc0ODY0MjQ=
Ženiobi
топпп уххх
vuzi pp