Добре пичке v2.0

1. ne brate nee..

NO HORNY

2. Ova je bozanstvo za ove sto imaju kink na duge noge u čarapicama, to joj je i ciljna grupa

3. imaju kink na duge noge u čarapicama

било ми је тешко да ово прочитам

4. Gala Rizzatto

Na ovu sam žensku slučajno obratio pažnju nedavno... kad sam istraživao devedesete. Autorka čuvenog hita "Freed From Desire"

Čini mi se da ima malo lezbo vajba... ali je mnogo dobra...

https://www.youtube.com/watch?v=y9Pybagzz2I

5. da ova gala mi se svidjala kad sam bio mali.sad kad je vidim, onako.
    goca trzan danas rekla da velicina nije bitna, ako to kaze jedna stara kuravela onda je to pouzdano tacno.jupi

6. avi sto izdvajas sve neke sitne zenice jer i ti imas mali kurac?ne mora to da ti znaci ako je mala da ce da joj bude taman.

7. Hahahaha inceli jebeni, ova tema smrdi na pickopacenistvo

8. Numete bilo kakve picke dobiti irl pa zato raspravljate o onima kojima sigurno nikad u zivoti ni prismrdeti necete

9. Ma ne mlati bre, iskreno ja sam onoj videla samo facu i dopala mi se. Posle kad sam bolje pogledala o kome se radi ... idi begaj

10. Kakve ste vi budale.

11. Upravo gledam Penelopu Kruz, jbt seksepilna, lepa žena. Jebeš slike, pustis video, sve se vidi...

12. I sestra joj ništ manje dobra nije :)

13. Ma tebi treba tvrda kurcina

14. labokv
    11 cm i 4 mm

Pa dobro, i to je za ljude

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.