Prijava

Prosječne pičke - prijedlog za temu:

Srčem vam ja merak jutros kod dragstora i mislim se zašto i dalje nemamo temu za prosječne iliti normalne pičke? (a takvih zaista ima i to se na njima često vidi od malena, po pokretima, interesovanjima, svemu...)

Realno to jeste mnogo bliže onome čemu se da čovjek ponadati. Ja lično ne bih mogao sad s nekom baš predobrom kad toliko ima normalnih, uobičajenih cura koje bi vjerovatno dugoročno imale i više pružiti nego instagram lutke. Ali ako neko smatra da će mu prepička, bombonica i tome slično pomoći da se osjeća bolje, ne mogu ja da im branim.

I ne mogu sebi objasnit odakle tolika inflacija očekivanja… Književnik neki bi možda i mogao. Psiholozi su dobrim dijelom od toga odustali. Svode ljude na neke jednostavne obrasce, osobine, i sl. što se mogu brojčano izraziti, ili testirati, ili dijagnostifikovati. Ideja im je, da ono što ne mogu potkrepiti dokazima, kao to nije naučno, spada u pseudonauku. A ti o pičkama jako malo toga možeš 100% dokazat. Zato je psihologija baš u krizi.

Ali neki književnik ili old school psihoanalitičar koji još nije odustao, on bi mogao.

Mada i kad bolje skontam, glupo je sve gledati kroz tu tjelesnu prizmu... mislim, ovdje je ipak u pitanju prije svega lična tragedija čovjeka, i ako se to veže uz objektivizaciju, osuđivanje "simpova" i tome slično, koji su karakteristični za ovo vrijeme, samo gubi na univerzalnosti.

баш је одурна ова хабибуша ретко лошег изгледа, послушајте само дикцију и речи које користи...
https://www.instagram.com/p/CoVIHK3pIvc/
јебем ти дан ало бајдене може једна атомска брт?!?
Ушао сам на гугл да претражим њен порно у научне сврхе смејурија наравно елем наишем на неки клип ПАНДУРКЕ како блајва ваљда колези пандуру у ВЕЦЕУ хахахааха

ko snimi i okači na internet uradak bez kamšota dabogda u paklu gorio

Hoću da čujem Vuzijeve izljeve rasizma

Mi gledala u dlan, al ne vide tebe, Slavice

Vuk tip lika koji piše u komentarima “cokim slatko dupenccce”

Kakvi su ovo transformersi, ima li neka real life riba