SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. http://vukajlija.com/forum/teme/67776-sranje-sa-imigrantima?strana=172#post_3362976 mnogo puta sam vidjao pandure na svakih 5m po gradu ali uvek se znao razlog,zbog precednika koji dolaze,protesta,manifestacija,desavanja itd,ali ovaj dan se bas znalo da je zbog dojave o teroristickim napadima,ispostavilo se lazne,ali opet dojave

2. Раснее јеси нашао инфо да је он намерно пуцао на бус. Пошто би пуцање на бус значило да је вероватно терористички напад, овако, је вероватно хтео да кокне ову тројицу због неких личних размирица.

3. Medjusobno se nisu poznavali!
    To je info sa kliksa, znaci opet je teroristicki napad.

A i zasto bi neko vikao alahu ekber kad roka neke svoje neprijatelje.

4. http://vukajlija.com/forum/teme/67776-sranje-sa-imigrantima?strana=172#post_3362972 jesi gledao klip?...ima neki klip tu od 40 minuta fazon,na samom pocetku ogromna naostrenost se pokazuje da nas sjebu...aljah,aljah svaka druga rec

5. Gledao sam, onaj crni iz Cg je ubijen, davno je bio objavljen klip, mislim na leto nekad. Tu je bio i onaj degenerik sa odvratnom kosom.
    Gledao sam citav ali se ne secam detalja svih jer je davno bilo. Znam samo da je 4 dana posle toga ubijen jedan od onih.

6. taj sa ogavnom kosom(ako na istog mislimo) onaj sto prica ubijte svakog na koga naidjete,pridruzite nam se,on je jos ziv,kucao sam njegovo ime u guglu,on je i u siriji bio i pravio sranja,ozbiljna teroristicka glava

7. taj sa ogavnom kosom(ako na istog mislimo) onaj sto prica ubijte svakog na koga naidjete,pridruzite nam se,on je jos ziv,kucao sam njegovo ime u guglu,on je i u siriji bio i pravio sranja,ozbiljna teroristicka glava

E taj bolesnik.

8. Medjusobno se nisu poznavali!

Довољно да је једног од њих познавао, мада не знам како неко може да буде сигуран да се нису познавали. Јеботе, то да ли су се познавали могу да знају само та двојица која су се познавали, поготово ако су мутили нешто заједно. Убијени су Србин и Бошњак.

Не знам што би викао Алаху Екбер, можда своја срања ставља у неки виши контекст.

Мада, чак и ако јесте терористички напад и даље није на рандом изабране цивиле, него на војнике ваљда што ми више личи на то да су против државе, заједничког живота Срба и Бошњака, и сличних срања, тако да и даље не мислим да цивили имају разлога да цвикају, али ајде. Јебига, Сарајево је сјебан град солидно, мали простор на ком живе тотално различите етничке групе које се не воле, и нису ретка срања овог типа. Макар моје мишљење, а и углавном кад год читам да је неко срање у Босни, по правилу је то Сарајево. Немој погрешно да ме разумеш, ово је јако лоше, али исто тако капирам да не мора просечан човек да цвика од ових срања.

Много ми је већа фрка од оног срања у Бијељини.

9. Hahaahahah znaš li ti šta pričaš? U Bijeljini je to bio sukob 2 srbina, zbog dugova ovaj mislio da mu zapali hotel.
    EDIT: Muslimanka podvodi kurve u taj hotel. Obični mafijaški sukob.

10. Мада, чак и ако јесте терористички напад и даље није на рандом изабране цивиле, него на војнике ваљда што ми више личи на то да су против државе, заједничког живота Срба и Бошњака, и сличних срања, тако да и даље не мислим да цивили имају разлога да цвикају, али ајде.

Pa dobro nije strašno, samo će ubijati službena lica po ulici. Boli kurac nas civile rokaće vojnike i policajce.

Jesi ti normalan?

11. Хахахаха па добро онда, ето онда нема фрке. Па јебига, површно пратим медије.

12. Pa dobro nije strašno, samo će ubijati službena lica po ulici. Boli kurac nas civile rokaće vojnike i policajce.

Jesi ti normalan?

Јеботе, је л' све мораш погрешно да разумеш? Баш, баш слабо капираш шта причам.

13. Kao nisu im meta civili? Da li je jebeno moguće da tako mislis?

14. Не, него тврдим да ово није терористички напад. И да само двојица која су се познавала могу да знају да су се познавала. Јеси ли толико глуп. Баш ће јебени кликс.ба да зна шта су двојица балија мутили заједно, од којих је један игром случаја био јебени војник. Па када је већ блејао у друштву друге двојице, овај смако и ову двојицу као колетералну штету.

15. rasnog ce da zakolju islamisti

16. Što furaju one bradice onako? Jel fazon žale otadžbinu #četnici ili šta?

17. Не, него тврдим да ово није терористички напад. И да само двојица која су се познавала могу да знају да су се познавала. Јеси ли толико глуп. Баш ће јебени кликс.ба да зна шта су двојица балија мутили заједно, од којих је један игром случаја био јебени војник. Па када је већ блејао у друштву друге двојице, овај смако и ову двојицу као колетералну штету.

Dok se ovako nešto ne desi kod tebe u komšiluku nećeš priznati da postoji terorizam. Jbg.

18. Ако јесте био напад, заговарам тврдњу да није био организован на неком вишем нивоу, јер не би био одрађен како је одрађен него би био озбиљнији. Тврдим да су поремећеном појединцу у том случају војници били мета, због горе наведених разлога.
    Терориста може да буде и појединац који није део неке организације.
    Само због начина на који је изведен напад сматрам да није организован, јер би организован напад био много, много гори.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.