SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Fejzbuk stranica Republika srpska tamo su sve objasnili, samo nekako da kopiram sa telefona. Za 5 min stize tacno sta je bilo.

2. "Alahu je veliki" ispade kao #jesuisCharlie nakon što je otkrio da je zaražen.

Svako malo neko riče.

3. Ja sam pročitao da su ranjeni u autobusu na kliksu.

ПА јесу рањени, али је погодио стакло које се распрштило и исекло их, није пуцао на њих. него на ову тројицу.

4. Valjda je ranjen neko ko je pogodjen. Ranio ih staklom?
    Retardirani novinari.

5. Чисто заваравање масе и уношење додатне панике. Они, који стварно планирају и изводе акције, раде то без најаве и направе их на местима која и не помињу.

Нетачно, него тиме појачавају психолошки ефекат, показују да су јачи од државе, и да су ови неспособни да их зауставе.

6. Valjda je ranjen neko ko je pogodjen. Ranio ih staklom?
    Retardirani novinari.

Два војника су убијена, један војник је рањен метком брт.
    Метак је погодио аутобус, вероватно док је пуцао на ову тројицу, прсло је стакло и расуло се по возачу и два путника и повредило их.
    Макар на основу информација са РТС-а то могу да закључим.

7. Hahaha oll nije to bilo zbog dojave nego dolazio putin ako se dobro sećam. Bili panduri na svakih 5m, sećam se da sam to jutro sedeo u Ruzveltovoj u kafiću, i bacio na pod torbu, dolazi pandur nešto zagleda, ja reko' "koji kurac matori?" tek posle skontam da je zato.

8. ovi se bas spremaju da nas sjebu jako ,,ubijte svakog na koga naidjete,sipajte im otrove u pica,,

9. Hahaha oll nije to bilo zbog dojave nego dolazio putin ako se dobro sećam. Bili panduri na svakih 5m, sećam se da sam to jutro sedeo u Ruzveltovoj u kafiću, i bacio na pod torbu, dolazi pandur nešto zagleda, ja reko' "koji kurac matori?" tek posle skontam da je zato.

mnogo puta su panduri bili na svakih 5m i nije slucaj da sam ja nesto kao istripovao nego je bila jebena DOJAVA I REKLI SU DA JE DOJAVA

10. Jel mu tiket još u igri?
    Da pratim da navijam na dvojku u Bostonu?

11. mnogo puta su panduri bili na svakih 5m i nije slucaj da sam ja nesto kao istripovao nego je bila jebena DOJAVA I REKLI SU DA JE DOJAVA

Ђе то било, мислим ђе је дојављено да је бомба?

12. Olanice, to je jos iz juna ja mislim ako ne i raniji snimak. A onaj iz CG ako ga ima na snimku, je ubijen u Siriji. Asadovi tigrovi!

13. pa na adi je vlasnik onih svih sranja javno obbjavio da se spremaju ti napadi i to i za usce itd,bili svuda panduri bas zbog toga

14. Msm da nije, nego onda kad su okačili onaj snimak cela Juga pod isisovskom zastavom i tripovanja i sl. i baš tad je Putin dolazio i tako...

Možda grešim, msm da ne. Al baš je bilo kao "izbegavaj žel/autobusku" i te forice.

15. cuj ovoga,zbog putina,iznervirao sam se sad,odo

16. Gledajte na to ovako. BIA otkrila smradove, eleminisala ih i dali pretnju samo da imaju alibi za veliko obezbedjenje.

17. Е јесте провалили да је џихад на штаровачком хадџи (ако пишемо латинициом, два д спојимо у једно и добијемо само џ). Хаџи.
    Ладно муџе осмислиле шатровачки. НГСЛЕ!
    #ИСИСовДеретић

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.