SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Aleks ovo čini kako bi se "odužio Nemcima" što su prihvatili njega i njemu slične, koji u hordama beže iz ratom zahvaćenih zemalja Bliskog istoka.

"Odužite se nemačkom narodu", stoji napisano ispred njega, dok kuva i nudi hranu prolaznicima.

Aleks je došao iz Sirije u Nemačku, put je prešao pešice i morao je da napusti svoju porodicu. Na berlinskom trgu kuva i služi hranu svake subote.

"Ovaj čovek me je duboko impresionirao. Sve je izgubio", napisala je jedna Nemica na Fejsbuku. Njen post je ubrzo postao viralan, a priča o Aleksu se proširila društvenim mrežama.

Isvaki dan ima po 1 ovako naručen srceparajući tekst. Sere mi se od ovakvih sranja.
    Hoće preko medija da nas pridobiju da volimo imigrante, ali to nikad neće biti.

2. Au kakav transfer.
    Zmija koja menja kožu svake 2 godine.

3. Prvo: al je ruzna jbt!

Drugo: sasvim je moguce da drugacije nece da prime zenu ma ko da je u pitanju. Ali nebitno mogao je da ide neki muskarac, sto je morala ona

4. Ma za stranu ženu bitno je samo da ima neku maramu preko glave i da bude normalno obučena, bez golotinje. Ali ova se zamotala ko da je došla iz Saudijske Arabije. Negde čak čitam da je odabrala pogešnu kombinaciju, arapsku, a Iranci nisu Arapi, mrze se s njima.
    Evo slike dve normalne Iranke u Teheranu. A uporedi ovog našeg akrepa.
    http://www.al-monitor.com/pulse/files/live/sites/almonitor/files/images/almpics/2013/08/IMG_0989.JPG

5. ja mislio neka monahinja.

6. Pa ne bi bilo loše poslati je u manastir, to je u srednjem veku bila najblaža varijanta sklanjanja iz politike.

7. verovatno bi i promenila par puta religiju.

8. E, ove iranke bi trbalo primiti ka migrantkinje, ne falec im vjere...
    Nek zadrze maju gojkovic

9. Umal se ne zagrcnuh kafom
    Kakva likuša ova Maja. Ponestalo partija u SRB?

10. Srpske bezbednosne službe otkrile su da je palestinski ambasador Mohamed Nabhan koristeći svoje veze u vrhu vlasti u Beogradu migrantima sa Bliskog Istoka obezbeđivao srpske vize po ceni od 5.000 evra.

Jeftino!

11. preskupo!za ovo prkno od zemlje.

12. Granica malo morgen
    Na CNN prvo euforija jer je kao upao u Tursku a već nakon izvesnog vremena "čekamo podatke sa radara"
    Sjebo ih neki lik koji je snimao iz Turske i rekao da je avion "verovatno" bio u Siriji jer su se piloti tamo spustili u dubini teritorije Sirije kao i sam avion
    Jedan od pilota navodno pao na teritoriju sirijskih opozicionih snaga
    Nadam se da nije

13. Au evo ga Treći svetski rat.

14. Otkopavaj puške i kupuj konzerve.

15. ako nas neko napadne,jebacemo mu kevu puskama i konzervama.

16. Mi sad trebamo biti prvo neutralni, a kad nam se pruzi prilika tj kad NATO oslabi vraćamo Kosovo, RS i RSK.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.