SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Jbg ja pričao odavno baš o jačanju desnice zbog sranja sa emigrantima. Nažalost i tamo gde nije tradicionalno jaka sada raste nenormalnim tempom.

2. Inače iz prve ruke. Danas došao na par dana do Bgd Turkišom iz Istambula. Desetak emigranata sa arapskim pasošima policija odvojila još pri izlasku iz aviona. Provalili da im more hladno i jeftinije avionom nego sa švercerima. Lukavo, lukavo.

3. Kad dodje desnica raspada se i NATO savez. Bolje i najekstremnija desnica nego ova demokratska sranja.

ти си мајстор. у дванаест речи шеснаест глупости.

4. кад дође екстремна десница теби ће прво забранити да пишеш по интернетима дебилу. А замисли да ти узму неке битније слободе

5. Uzmimo za primer ovo. U 2 SV ratu da smo stali na stranu Hitlera kolko miliona bi nas vise bilo? Jebali bi nam malo majku kad bi propala Nemacka i to je to. A i svakako su sovjeti silovali zene kad su nas ,,oslobodili,, a saveznici bombardovali Beograd.

I sad je slicna situacija, hocemo u EU a oni nas stalno kurcem hrane.

6. ти си дечко побркао лончиће

7. kad su to sovjeti bili u bosni?

8. ти си мајстор. у дванаест речи шеснаест глупости.

9. nadam se da neće izbiti rat
    ako izbije rat, ja ne znam šta da radim

10. Kad dodje desnica raspada se i NATO savez. Bolje i najekstremnija desnica nego ova demokratska sranja.

Ne bi ti smeo pod vladavinom ekstremne desnice ovako da laješ svašta po internetu. To kao najblaži primer.

11. nadam se da neće izbiti rat
    ako izbije rat, ja ne znam šta da radim

Jesmo li se dogovorili da me čekaš na granici?

12. jesmo
    pao mrak, pa me malo strah uhvatio

13. Чуј не знаш шта да радиш.. ја ћу богами да шверцујем бензин и цигаре, расни ВРС пришиваче и Бог да нас види.

14. Eto nekoodnekud imamo i logistiku. Odlično. Još samo da počne rat, čuj mene rad, rat.

15. ozbiljan sajt u vordpresu.

16. уууу https://najnovijevestisrbija.wordpress.com баш звучи као поуздан извор, улива повјерење.

то је уједно и једна вијест на овом сајту, тј блогу

17. najnovijevestisrbija.wordpress.com

једини пост је тај. seems legit

Nama su ugrozena ljudska prava, mislimo da bi se i Natasa Kandic slozila sa nama.

овај део (нпр.) отклања сваку сумњу да је фејк.

18. хаха ево и ја видио да је једини пост па дописао

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.